Vilka Àr skillnaderna mellan borgensförbindelser och remburser och vilka Àr deras typer?

0 Shares

Bindande innebÀr en förpliktelse eller en garanti att personen mÄste betala av skuldenborgen kan fungera som en slags garanti. Det Àr sÄ personen gÄr med pÄ att betala av tredje mans skuld, det blir borgen och borgen, dÀrför kommer gÀldenÀren i hÀndelse av avtalsbrott att kunna anvÀnda de beviljade pengarna.

Deposition Àr en pÄlitlig transaktionsmetodsom bÄda parter i transaktionen Ätar sig. Arbetsledaren mÄste vara nÀrvarande under denna process eftersom borgensmannen kan anförtro garantin till en tredje part i ett extremt fall.

En remburs Àr ett internationellt betalningsmedel som görs av en affÀrsbank, dessa brev Àr avsedda att sÀkerstÀlla betalning för vissa varor, och indikerar Àven för sÀljaren att om allt som stÄr i avtalet Àr uppfyllt, banken kommer att ansvara för att leverera pengarna. Det underlÀttar i hög grad att fatta affÀrsbeslut inom ekonomiska omrÄden.

Huvudfunktionen för en remburs Àr att sÀkerstÀlla lÄngvÀga shopping och försÀljning Inom samma land strÀvar de ocksÄ efter att skicka varor eller material utomlands. Vi mÄste komma ihÄg att den som betalar dig Àr importören.

Typer av slipsar

Escrow eftersom detta Àr den sÀkraste proceduren det kan finnas olika typer för att utföra denna procedur Àr typerna:

Trofast efterlevnad

Det avser den beviljade sÀkerheten efterlevnad av alla borgensmans förfaranden, Ävilar gÀldenÀren eventuell skyldighet pÄ borgenÀren. Det anvÀnds som en affÀrsstrategi.

Kreditobligationer

Hans roll Àr att ge verkstÀllande av en betalning som Älagts av en bankenhetför köp, lÄn eller försÀljning av alla slags varor.

AllmÀnna obligationer

De har en försÀkrande roll efterlevnad av alla allmÀnna regler av bÄda parter i avtaletDe flesta av de utestÄende obligationerna hÀnför sig till denna typ av obligationer.

Typer av remburser

Det finns olika remburser, dessa Àr olika beroende pÄ land och destination vad gÀller brevet. Vissa typer Àr följande:

ÖverlĂ„tbara remburser

Exportören garanterar överlÄta nÄgra av dina rÀttigheter till en annan förmÄnstagare. Det Àr med andra ord ett dokument som gör det möjligt för förmÄnstagaren att överföra en del av betalningen nÄgon annanstans sÄ lÀnge villkoren i kontraktet Àr uppfyllda.

OĂ„terkalleliga remburser

Detta brev krÀver erkÀnnande av alla i processen Àr deicr, det mÄste kÀnna till mottagaren, den utfÀrdande banken och sökanden. Den hÀr typen av brev det anvÀnds oftast av bankerDetta Àr den föredragna lösningen, sÄ att sÀga, eftersom bÄde mottagaren och alla rörelser som görs inom processen alltid Àr sÀkra, oavsett om det sker förÀndringar eller inte.

Återkallbara remburser

Detta brev lÄter dig göra Àndringar i kontraktet, Àven utan mottagarens samtycke. Det hÀr Àr varför pÄ grund av risken Att den presenterar sig i förhÄllande till de införda förÀndringarna anvÀnds inte i stor utstrÀckning av emitterande banker dÄ det kan orsaka problem och kritik för den emitterande banken.

Betydelsen av obligationer och remburser

Innebörden av en obligation Àr att det i grunden Àr ett kontrakt som förmÄnstagaren tillÄter vara sÀker pÄ att kunden uppfyller sina villkorDetta beror pÄ att klienten var tvungen att presentera en rad dokument och visa sitt ekonomiska ansvar, kort sagt Àr det viktigt eftersom det garanterar mottagaren betalningssÀkerheten.

Remburser Àr viktiga eftersom de garanterar företaget eller personen som utför denna metod att de risker vi har som förmÄnstagare bÀrs ocksÄ av sÀljaren. Detta Àr av stor vikt nÀr du inte vill göra Àndringar eftersom exakt det som stod i dokumentet Àr uppfyllt.

0 Shares