Vilka Àr mÄlen pÄ kort, medellÄng och lÄng sikt i ett livs-, arbets- eller studentprojekt?

0 Shares

Fil livsmÄl det hÀr Àr de saker vi planerar att göra pÄ kort, medellÄng och lÄng sikt under hela vÄrt liv. Varje person ska ha mÄl för att kunna leva utifrÄn vÄr verklighet, mÄl förstÄs som allt som en person strÀvar efter, vÀgar han ska ta för att fullfölja.

Ett planerat projekt, livets vÀg Àr full förvÀntningar, förhoppningar, vÀrderingarsom förvÀntas och efterstrÀvas uppnÄs i framtiden. Inga mÄl, inget projekt för livet, ingen förvÀntad livslÀngd, du vet inte vad du vill uppnÄ och du kommer att gÄ vilse och leta efter vad du ska göra, sÄ frÄn tidig Älder lÀr de oss att ha mÄl sÄ att detta inte inte hÀnda.

MÄlen för arbetet Àr de vi strÀvar efter leta efter ett slut pÄ arbetsplatsen det vill sÀga vi övervÀger en vÀg som hjÀlper oss att hitta ett jobb. Musiker sÀgs kÀmpa mest för det, men det kanske Àr en enkel myt eller inte. SÄ fort vi fÄr det jobb vi vill ha fÄr vi inte försvaga andan, tvÀrtom mÄste vi gÄ vidare med bÀttre mÄl och börja med lÄngsiktiga mÄl dÀrifrÄn. Vi ska inte vara rÀdda för intervjufrÄgor.

Hemligheten ligger i reflektion, meditation, att bestÀmma, tÀnka, koppla av, minska stress, kommunicera och framför allt vidta ÄtgÀrder för att fÄ vad de vill ha. NÄgon gÄng i vÄra liv kommer vi att finna att vi inte vet vad vi ska göra, men det kommer alltid att finnas nÄgon som hjÀlper oss att komma ur tomrummet dÀr vi Àr.

Nuförtiden, livsmÄl av tekniska skÀl, eftersom vi lever det frÄn dag till dag, kan ett av dessa allmÀnna problem vara karpaltunnelsyndrom.

Vad kan vi förstÄ nÀr det gÀller mÄl pÄ kort, medellÄng och lÄng sikt?

Det beror pÄ vÄr kompetensnivÄ, frihetsnivÄ, ekonomiska nivÄ och kulturnivÄ. Det beror ocksÄ till stor del pÄ möjligheter, svagheter, styrkor, hot och visioner. Vi mÄste göra det vi gör kommer att göra dig lycklig evigt och för detta finns följande mÄl:

Hur sÀtter jag upp kortsiktiga mÄl?

Detta Àr mÄl som vi har i en mycket nÀrmare framtid Àn vanligt, det kan vara imorgon eller nÀsta vecka men krÀver ingen vÀntetid och i sÄ fall dÄ tidsram för kort jÀmfört med de andra tvÄ.

Det övervÀgs av kortsiktiga kommande dagar eller veckorsaker som att lÀra sig laga mat, Äka pÄ semester, hitta ett jobb, lÀra sig spela tennis, plugga till ett prov etc. Kortsiktiga mÄl brukar vara kopplade till medellÄngsiktiga mÄl eftersom de uppnÄs och dÄ uppnÄs nÄgot större.

Hur sÀtter du upp dina medelfristiga mÄl?

Det Àr dessa mÄl vi ska uppnÄ pÄ en lite lÀngre tid, inte för mycket, men tillrÀckligt, om nÄgra mÄnader eller en mÄnad. Det Àr mÄl som vi vill uppnÄ och krÀver mycket anstrÀngning, de kan uppnÄs med flera kortsiktiga mÄl eller ett tydligt mÄl som har en lÄng vÀg att gÄ.

Men i arbetsmiljön kan pÄgÄ i ÄratalTja, det Àr de mÄl som Àr mest vettiga. Ordning eller struktur mÄste följas sÄ att det inte behöver pÄverka dina lÄngsiktiga mÄl, ordningen Àr densamma som vi pratar om i detta papper.

Hur sÀtter du upp dina lÄngsiktiga mÄl?

Detta Àr mÄl som kommer att ges eller uppnÄs om ett tag omfattandeVanligtvis beror tiden pÄ Ären och anses till och med vara det viktigaste mÄlet eller ankomstpunkten för entreprenörskap.

Denna klassificering kommer att bero pÄ de tider och möjligheter som personen har. Ett tydligt exempel som riktas mot flera personer Àr: ha en frubarn och hÄllbar inkomst för familjen.

Alla mÀnniskor har mÄl i livet, men alla av oss kan inte uppnÄ dem, sÄ du tappar lusten att gÄ framÄt, men hoppet Àr aldrig, och kan aldrig gÄ förlorat. Vi mÄste lÀra av vÄra misstag och fira vart och ett av vÄra mÄl uppfyllt.

0 Shares