Vilka är huvudpersonerna i Clash Royale? Hur många karaktärer finns det?

Vem gör inte det videospel på din mobila enhet döda tid? När du väntar på ett möte, väntar på din tur för en konsultation eller när du åker kollektivt och väntar på din destination, har tv-spel för surfplattor eller smartphones blivit oumbärliga för ett stort antal människor.

Oavsett vilken kategori de föredrar har alla minst ett spel installerat på sin mobila enhet koppla av och ha kul i vila eller i slutet av dagen efter att ha skakas kraftigt.

Ett hav av möjligheter

Vissa för att de har riktigt avundsvärd grafik, medan andra, utöver den enkelhet de kan visa, döljer komplexiteten i spelet som slutar med att förvandla dem till något underbart … att vara med bara en kan vara väldigt svårt.

Dags att prata om Clash Royale och dess huvudkaraktärer

Ett av de spel som behåller funktioner som, även om de kanske inte är imponerande, är tilltalande för ögat och som hanterar deras kontroller är Clash Royale. Detta videospel utvecklat av Supercell och släpptes i mars 2016 är ett strategispel att alla borde prova det i minst några veckor.

Spelet har ett läge freemium och är tillgänglig på alla mobila enheter med iOS eller Android operativsystem.

Spellägen

Vissa aspekter som får mycket uppmärksamhet i Clash Royale har att göra med spellägen. Inledningsvis implementerades en-mot-en-striden, men 2017 började de nödvändiga förberedelserna för lanseringen av två-mot-två-lägena, och slutligen 2019 festläget.

Varje spelare har totalt 3 torn, inklusive ett kung- eller drottningstorn som kommer att ligga i mitten. Vinnaren blir den som rev fiendens centrala torn eller i alla fall den som gjorde störst skada för att bli borgenär av den saftiga belöningen.

Huvudpersoner, element som är viktiga för seger

Det finns många aspekter du behöver tänka på för att vinna i vart och ett av de spel du spelar Clash Royale, från att definiera en bra strategi, både i anfall och försvar.

Nu, som i alla andra videospel, är karaktärer en stapelvara i spelet. I det här fallet kommer dessa att vara de grundläggande elementen bygg den perfekta leken och vinn i vilket spelläge som helstså att känna dem skulle inte skada.

Huvudkaraktärerna i Clash Royale

För närvarande har Clash Royale en total 99 teckenMen alla som börjar från början måste känna till huvudkaraktärernas färdigheter.

När du går framåt kommer du att kunna låsa upp starkare och mer mångsidiga karaktärer, men här är några som hjälper dig att ta dig igenom från början:

Valkyria

Finns på bynivå 1. Dess specialitet är attack i området och enkelt och snabbt eliminera svaga fiender som troll och skelett.

En prins

Framhäver hans hastighet Att korsa bron är en av de mest uppskattade karaktärerna när det gäller attack. Du kommer att ha det efter att ha slutfört handledningen. Det går även bra att skaffa en prinsessa.

Skelett

Efter starthandledningen kommer du att ha din egen arméskelett. Tjugo varelser redo att ge en rival en riktig huvudvärk.

herr

Tillgänglig från början, den har en låg kostnad och mycket viktigt värde för din strategiutveckling.

Bombplan

Nödvändiga allierade riva tornen. Adrenalin- och dynamitälskare. Du kommer att få dessa explosiva karaktärer efter att ha slutfört starthandledningen.

Målvakt

En annan av de viktiga kärnfigurerna i detta videospel. Så länge det är väl placerat och skyddat kommer ditt mål att vara avgörande för att vinna strider.

Dags att ha kul!

Efter att ha lärt känna alla fördelar med huvudkaraktärerna Clash RoyaleDet är dags att ta fram strategier som hjälper dig att dra fördel av alla egenskaper hos dina huvudkaraktärer och vinna den första av många strider. Vad väntar du på?!

Relaterade Artiklar

Back to top button