Vilka Àr fusken och kombinationerna för Dragon Ball FighterZ Sagas för PS4, PC och Xbox One?

0 Shares

NÀr det kommer till spel i Dragon Ball-sagan finns det otaliga delar, nÄgra mycket uppskattade av alla och andra bortglömda, tills för nÄgra Är sedan var det mest hyllade spelet i serien, Àlskat av de flesta, mytiskt Dragon Ball av Budokai Tenkaichi 3, för Play 2, slÀppt 2004.

NÀr det tillkÀnnagavs lansering av FighterZ Vi har alla vÀntat pÄ att se om kungen av Dragon Ball-spel skulle tas bort frÄn jobbet efter sÄ lÄng tid.

Dragon Ball FighterZ slÀpptes den 26 januari 2018 för PC och PS4, Xbox One och Nintendo Switch, och njuter av allmÀnt erkÀnnande och bryter mot allt vi sett tidigare med ett galet spelsystem, otrolig smidighet i strid och ett visuellt underverk.

Vilka Àr fusken och kombinationerna för Dragon Ball Z FighterZ för PC?

I Dragon Ball FighterZ Vi kommer att ha möjlighet att vÀlja tre karaktÀrer för spelet, men vi kommer att anvÀnda dem individuellt, och börjar med de enklaste, vi har följande grundlÀggande kombinationer som pÄ PC Àr följande.

Fil [L] anvÀnds för den svagaste attacken, och om du trycker pÄ den flera gÄnger skapas den enklaste kombinationen i spelet, medium attack utförs med tangenten [M]en stark attack utförs med nyckel- [H] och speciell attack med nyckel- [S].

Den första kombinationen för att börja trĂ€na baseras pĂ„ följande hopp mot motstĂ„ndaren, tryck pĂ„ “H” i luft “L” sedan pĂ„ “M”-tangenten tvĂ„ gĂ„nger, och sedan för att utföra en luftattack pĂ„ motstĂ„ndaren, tryck Ner + H. Detta kommer att skicka fienden till himlen och du kan anvĂ€nda det nĂ€r fienden försöker göra en Super Dash.

Vilka Àr fusken och kombinationerna för Dragon Ball Z FighterZ pÄ PS4?

Om vi ​​vill förbĂ€ttra vĂ„rt spel pĂ„ PS4-konsolen mĂ„ste vi komma ihĂ„g nĂ„gra kombinationer som kan vara mycket anvĂ€ndbara för att snabbt vinna strider, vi anvĂ€nder den “fyrkantiga” nyckeln för den grundlĂ€ggande attacken.

“Triangel”-tangenten för medelstor attack, nyckeln för tung attack “hjulnyckel och för den speciella “X”-tangenten utförs den första automatiska kombinationen genom att trycka pĂ„ “X”-tangenten fyra gĂ„nger. Detta Ă€r den enklaste kombinationen i spelet som vi alla börjar med.

Den andra kombinationen kommer att göras genom att trycka pĂ„ triangelknappen fyra gĂ„nger denna gĂ„ng, karaktĂ€ren kommer att göra ett bra drag om du har tillrĂ€ckligt med Ki-reserver. Om vi ​​vill Ă€ndra skylten mĂ„ste vi hĂ„lla ner valfri tangent “L1 eller L2” och denna nya skylt kommer med Super Dash.

I strid kommer vi ocksĂ„ att behöva anvĂ€nda vĂ„rt försvar sĂ„ att vĂ„r hĂ€lsa inte tar slut och vi anvĂ€nder den för det Guard Cancel Tag för att hjĂ€lpa karaktĂ€r nĂ€r de försvarar sig mot fiendens attacker, nĂ€r de försöker utföra en luftattack, tryck “Ner + H” och detta kommer att utplĂ„na nĂ€stan alla luftangrepp.

Vilka Àr Dragon Ball Z FighterZ-fusk och kombinationer för Xbox One?

Om du dÀremot har möjlighet att nÀrma dig spelet in Xbox ett du kommer inte ha mycket svÄrigheter att kontrollera det Àr enkelt och lÀtt att komma ihÄg, nÀr du skapar grundlÀggande kombinationer Àr tangentlayouten som följer.

AnvĂ€nd “X”-tangenten för lĂ€tt attack, “Y”-tangenten för medelstor attack, “B” stark attack och “A”-tangenten för att utföra speciell attack draksprint Du kommer att anvĂ€nda “A + B”-tangenterna, om du vill utföra de enklaste och mest automatiska kombinationerna i spelet mĂ„ste du trycka pĂ„ “A”-tangenten 4 gĂ„nger, för den andra automatiska kombinationen trycker du pĂ„ “Y”-tangenten fyra gĂ„nger.

PĂ„ Xbox har du Ă€ven möjlighet att börja med enkla kombinationer, du kan börja med att hoppa mot motstĂ„ndaren och i luften trycka pĂ„ “B”, sedan trycka pĂ„ “X” tvĂ„ gĂ„nger, sedan “Y” och sedan utföra en luftattack genom att trycka pĂ„ “ned +” B “Detta Ă€r ett bra sĂ€tt att motverka Super Dash, blockera attacken och be om hjĂ€lp, tryck pĂ„” LB eller LT ” medan du blockerar.

0 Shares