Vilka Àr för- och nackdelarna med att ha en offentlig eller privat Instagram-profil?

0 Shares

Idag i den hÀr artikeln kommer vi att prata om vad som Àr för- och nackdelarna har du en offentlig eller privat profil pÄ Instagram? Och det Àr ett faktum att mÄnga brukar stÀlla sig den hÀr frÄgan, men det finns inget svar eftersom allt beror frÀmst pÄ anvÀndarens motiv, vilket tvingar honom att fatta ett beslut baserat pÄ faktorer som Àr mer relevanta för just deras fall.

Instagram Àr ett socialt nÀtverk som har cirka 700 miljoner aktiva anvÀndare, vilket gör det till ett av de vanligaste idag. Detta sociala nÀtverk har bra koppling mellan anvÀndaretack vare bra design, enkel interaktion och underhÄllning.

I applikationen kan vi skapa ett konto för bÄde personligt och affÀrsmÀssigt bruk genom att skapa gratis marknadsföringsstrategier via det sociala nÀtverket. Men oavsett vÄrt fall har vi möjlighet att lÀmna det hÀr kontot privat profil eller offentlig profil. Det finns fördelar och nackdelar med denna skillnad i profil, som vi kommer att nÀmna och förklara i den hÀr artikeln.

För- och nackdelar med att ha en privat Instagram-profil

Att börja se positiva och negativa egenskaper typer av profiler pÄ Instagram kommer vi att analysera den privata profilen. Den hÀr typen av profil skiljer sig frÄn offentlig eftersom den, som namnet sÀger, Àr privat. Det Àr en typ av profil som syftar till att skydda anvÀndarnas integritet genom att begrÀnsa vissa egenskaper till valet av en anvÀndare vars profil Àr privat.

NÀr det gÀller Instagram Àr den mest avgörande ÄtgÀrden för denna typ av profil att endast visa anvÀndarinnehÄll för anvÀndarens följare som accepteras av anvÀndaren.

Vilka Àr fördelarna med en privat Instagram-profil?

Den största fördelen som denna profil ger oss Àr att hÄlla vÄrt innehÄll med dem vi vill ha i Ätanke, det vill sÀga skyddar vÄr integritet. Dessutom Àr det bra att undvika kommentarer frÄn personer som Àr skadliga för oss, vare sig det Àr av kÀnslomÀssiga skÀl, sÀkerhetsskÀl eller av nÄgon annan anledning som vi kan ha.

Vilka Àr nackdelarna med en privat Instagram-profil?

MÄnga av dess brister pÄverkar Instagram-företagskonton. Om du Àr en anvÀndare som anvÀnder Instagram för underhÄllning Àr nackdelarna inte alltför stora för dig. Men om du anvÀnder det som ett företag eller nÄgon som vill dyka upp pÄ ett socialt nÀtverk Àr den hÀr typen av profil inte ens i nÀrheten av den mest rekommenderade.

Det minskar rÀckvidden du har och drar inte till sig uppmÀrksamheten frÄn nya följare eftersom de inte kan komma Ät vÄrt innehÄll, vilket fÄr oss att tro att vÄrt konto Àr bedrÀgligt och anses vara spam.

För- och nackdelar med att ha en offentlig profil pÄ Instagram

Vi har en offentlig profil som den sista typen av profil. Sedan dess har det varit tvÀrtom med den privata profilen vÄrt innehÄll Àr synligt för alla som vill ha det.

Vanligtvis anvÀnds det av de som vill ha mer exponering, att vara nÀrvarande i de flesta företags affÀrsplan för att nÄ en bredare publik.

Vilka Àr fördelarna med en offentlig Instagram-profil?

Att ha en offentlig profil ger oss fördelen att vĂ„rt konto nĂ„r fler mĂ€nniskor, vilket gör att de kan göra det vi kommer att visas i avsnittet “Utforska”., dĂ€r Instagram-algoritmen visar innehĂ„ll som liknar det personen nyligen letade efter. Om vĂ„rt konto och vĂ„r interaktion sammanfaller med nĂ„gon annans preferenser, kommer vĂ„rt konto att visas i din “Utforska”-sektion.

För företag eller företag via Instagram för företag kan vi lÀgg till bÀttre kontaktalternativ, klassificering och statistik som kan anvÀndas för att undersöka marknaden genom ditt konto. Alla dessa alternativ Àr möjliga frÄn en offentlig Instagram-profil

Vilka Àr nackdelarna med en offentlig Instagram-profil?

Nackdelen det ger om du inte vill att de ska se din profil Àr tillÄtelsen alla har tillgÄng till vÄrt innehÄllsÄ att vi inte har nÄgon kontroll över vem som ser vÄrt innehÄll.

0 Shares