Vilka är de största, mäktigaste och mest värdefulla bästa företagen i världen?

0 Shares

Det finns flera företag som, förutom marknadsföringstrick, har tillämpat effektiva säljstrategier och lyckats ta fram en effektiv företagsstrategi för att veta vilka företag som varit framgångsrika, läs vidare Vilka är de bästa, största, mäktigaste och mest värdefulla företagen i världen?

Vilka är de bästa, största, mäktigaste och mest värdefulla företagen i världen?

Vi baserar sedan denna rankning på hur mycket det skulle kosta att förvärva ett av dessa stora företag i dollar idag, så låt oss gå vidare till detta:

10. Johnson & Johnson

Ett amerikanskt multinationellt företag som tjänar pengar på det att producera och sälja läkemedelsprodukter, babyvård och personliga vårdprodukter ingår i listan över de mest framgångsrika företagen i världen.

Detta beror på att det för närvarande kostar i genomsnitt 395 miljarder USD, förutom att det finns i många länder (cirka 175) och har minst 250 USD partnerföretag i över 50 länder.

9. Berkshire Hathaway Inc.

Med cirka 455 miljarder dollar har f√∂retaget som verkar p√• finans-, j√§rnv√§gs-, f√∂rs√§krings-, livsmedels- och icke-matmarknaderna blivit en av de mest v√§rdefulla. √Ąven detta f√∂retag har ett rekord h√∂gsta v√§rde varje aktie, v√§rderad till 344 970 $, vilket g√∂r den till den dyraste i v√§rlden.

Framgången för detta företag ligger i en omfattande katalog Partnerföretag olika typer, inkl. BNSF (järnvägstransport), GEICO (sjukförsäkring), McLane Company (grossister).

8. Tencent

Tencent, med cirka 510 miljarder dollar, baserar sin produkt på plattformen internetbranschen och är mycket framgångsrik då det är ett av de största spelbolagen. Detta företagsamma kinesiska företag är inte begränsat till videospelsproduktion och liknande, utan är också en investeringsfastighet och ett framgångsrikt konglomerat.

Hans tjänster inkluderar e-handelonlinespel för flera spelare, sociala nätverk, mobilspel, smartphones, webbplatser, musik och många andra framgångsrika tjänster.

7. Alibaba Group

Med cirka 545 miljarder dollar bygger företaget sin framgång på e-handel, mobilhandel, pengaöverföringar online och genomföra onlineauktioner. Detta företag är framgångsrikt inte bara i sitt hemland Kina utan också i världen eftersom det erbjuder en virtuell utbytesplattform där du kan få en enorm variation billiga produkter.

6. Facebook

Med cirka 584 miljarder dollar är Facebook ett av de mest använda, sedda och populära sociala nätverken i världen, och ledande när det gäller Lönsamhetöka nettovinsten med 54 % förra året.

De senaste 5 positionerna för de bästa företagen i världen

5. Alphabet Inc.

För cirka 919 miljarder dollar är företaget allmänt känt som Googleäger för närvarande dotterbolagen i framgångsrika tjänster som YouTube, Android, AdWords etc., tack vare vilka han lyckades samla en hel del intäkter för sig själv.

4. Amazon

Ett ledande företag i branschen detaljhandelnåtnjuter stor popularitet och framgång tack vare den höga kvaliteten på produkterna, omfattande produktkatalog, låga priser och leveranshastighet, samt möjligheten att köpa allt med några få klick.

Amazon erbjuder bekvämlighet för både online-återförsäljare och köpare genom att erbjuda sin plattform som en plats för Köp och sälj någon produkt.

3. √Ąpple

Apple har alltid stått ut med sina egna modern designhögkvalitativa produkter och en effektiv och pålitlig marknadsföringsstrategi skapad av Steve Jobs, som lyckades positionera sig som elektroniska produkter den mest igenkännliga i världen.

2. Microsoft

Med 1 359 miljarder dollar rankas Microsoft tvåa på listan, och inte mindre för att de äger kända produkter som Xbox, Microsoft Windows och Microsoft Office. Företaget, grundat av tycoonen Bill Gates, är nu världsledande inom datorprogramvara.

1. Saudi Aramco

Med en omsättning på 1,685 miljarder dollar är detta företag en klar vinnare, med några handlingar som överträffar förväntningarna och leder en ledande position inom produktion, reversering och efterbehandling råolja, och de avser att investera sina inkomster i expansion och inköp även i olika föreningar.

0 Shares