Vilka Àr de grundlÀggande knep och hemligheter i Google Play Butik du bör kÀnna till?

0 Shares

Om vi ​​sĂ€ger enheter som stödjer Android operativsystem De Ă€r de mest populĂ€ra i vĂ€rlden, de Ă€r i hĂ€nderna pĂ„ 8 av 10 anvĂ€ndare över hela vĂ€rlden, sĂ„ vi vet att mĂ„nga av deras sĂ€rdrag verkligen skiljer dem frĂ„n andra miljöer, Ă€ven med ett stort antal kunder. I ditt fall Ă€r det tydligt att nĂ€rvaron av Google Play Butik kan laddas ner och installeras frĂ„n vilken Android-mobiltelefon som helst, detta Ă€r en av de frĂ€msta anledningarna till att anvĂ€nda Android.

Faktum Àr att Google Play Store Àr installerad pÄ de allra flesta terminaler tillverkade av Samsung, LG, Sony, Huawei eller Xiaomi, för att nÀmna nÄgra av de mest kÀnda exemplen, inte att förglömma de mÄnga andra företag som har dykt upp under de senaste Ären. . Tack i alla fall Google Play Butik, vi har en chans att ladda ner miljontals applikationer som förbÀttrar anvÀndarupplevelsen.

Av denna anledning verkade det viktigt för oss att vi, förutom att lÀra dig hur du laddar ner de senaste versionerna frÄn Google Play Butik, stannar vid nÄgot tillfÀlle för att granska nÄgra knep eller hemligheter ytterligare innehÄll relaterat till den hÀr plattformen till det som Àr tillgÀngligt som standard pÄ vÄra mobiltelefoner, sÄ att du ocksÄ kan lÀra kÀnna dem, och detta gör att du kan fÄ ut mer av det,

Vad bör jag veta om Google Play Butik?

Tja, som vi sa dÄ, de flesta av oss vet om Google Play Store att nÀr vi vÀl gÄr in i den kan vi hitta en enorm mÀngd applikationer, e-böcker, widgets och allt möjligt annat innehÄll för att bÀttre utnyttja terminalens kraft, men samtidigt Àr det sant att det finns nÄgra tips eller knep som vi tycker att du bör ta hÀnsyn till.

Ange ett lösenord

Även om de flesta Android-anvĂ€ndare kanske inte Ă€r sĂ„ intresserade av att behöva skriva in ett lösenord varje gĂ„ng de vill komma Ă„t Google Play ButikVi tvivlar inte pĂ„ att de som har smĂ„ barn eller som av olika anledningar delar sina enheter med familj eller vĂ€nner inte kommer att se ner pĂ„ möjligheten att skydda allt innehĂ„ll de har pĂ„ den hĂ€r plattformen.

Filtrera appar efter Ă„lder

Organisationen Àr en av styrkorna med att ladda ner Google Play Store, allt du behöver veta för att vi ska kunna se alla sorters filter, till exempel de som Àr direkt relaterade till den antagna Äldern som var och en Àr inriktad pÄ. innehÄll. Om du kÀnner smÄbarn kontrollera appar för att klara rolig tid med din mobiltelefon, rekommenderar vi att du anvÀnder dessa filter för att eliminera innehÄll som Àr specifikt inriktat pÄ vuxna frÄn din synvinkel.

Utgiftsdata till hands

MĂ„nga Android-anvĂ€ndare lĂ€mnar en ansenlig summa pengar i slutet av varje mĂ„nad vid köp frĂ„n Google Play Butik, och om du vill hĂ„lla reda pĂ„ hur mycket du spenderar mĂ„ste du veta att det finns en funktion som visar dig pengarna du har allokerat till olika appar och innehĂ„ll, med bara ett klick för att se “Mina bestĂ€llningar” frĂ„n din köphistorik genom att helt enkelt klicka pĂ„ den klassiska kugghjulsikonen.

Styr din mobiltelefon pÄ distans

PÄ premiÀrdagen version 3.2.25 frÄn Google Play Butik, vi hittade introduktionen av ett system som heter Android Device Manager som kommer att locka anvÀndarnas uppmÀrksamhet frÀmst för att det tillÄter oss att fjÀrrstyra mobiltelefonen via denna plattform. PÄ sÄ sÀtt kan vi ÄterstÀlla det förlorade innehÄllet om terminalen tappas bort eller blir stulen, och som i de tidigare funktionerna kan vi faststÀlla det frÄn ikonen InstÀllningar.

Stoppa automatiska widgets

Varje gĂ„ng vi laddar ner en ny app direkt frĂ„n Google Play Butik, Vi kommer att se att en genvĂ€g till detta skapas direkt pĂ„ enheternas skĂ€rmar och sĂ„ lĂ€nge du inte fĂ„r ont om utrymme kommer den att fortsĂ€tta göra det tills hemskĂ€rmen Ă€r full av smĂ„ ikoner. Vi kan dock stoppa detta med att skapa genvĂ€gar frĂ„n butiksinstĂ€llningar genom att avmarkera “lĂ€gg till ikoner pĂ„ din startskĂ€rml”.

Med alla knep och hemligheter vi just lÀrt dig om Google Play Butik, vi Àr övertygade om att du frÄn och med nu kommer att kunna fÄ ut mycket mer av det Àn tidigare, sÄ att du inte bara kommer att kunna hÄlla mindre relevant innehÄll utom rÀckhÄll för dina barn, utan att du samtidigt kommer att bli inte av med ytterligare appnedladdningar eftersom de stör huvudskÀrmen för mycket. .

Vilka andra tips och tricks Àr förknippade med Google Play Butik Vill du dela med dig sÄ att vi kan utnyttja det bÀttre?

0 Shares