Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilka är de bästa WordPress-sidlayouten och redigeringspluginsna?

När det kommer till att bygga en blogg där du kan få betalt finns det flera plattformar för att bygga den, men WordPress är den mest igenkännbara. Över 57 % av domänerna tillhör denna server, så detta är viktigt känna till de bästa plugins för redigering och sidlayout WordPress.

Även om detta är sant, är verktyget hanterbart. Men för vissa användare (särskilt icke-tekniska personer) kan det vara mycket svårt att skapa inlägg och sidor med hjälp av WordPress-instrumentpanelen.

WordPress erbjuder ett brett utbud av verktyg eller plugins som kan hjälpa dig att utföra många uppgifter, till exempel ett plugin för att sätta en träffräknare på din webbplats.

Finns det några nybörjaralternativ?

Men misströsta inte det finns många front-end plugins på nätet WordPress tillgänglig för nybörjare. De erbjuder mycket mer tillgängliga och lågteknologiska byggvariabler för att publicera ditt innehåll utan att röra din WordPress-backend.

Dessa är de bästa WordPress-sidlayouten och redigeringsplugins. Ett annat alternativ du också behöver för att skapa en webbplatslayout är Divi. Plugins är ansvariga för domänkontroll, så det bästa stödet är:

WPBakery

Fil WPBakery-stöd, bättre känd som Visual Composerär förmodligen en av de mest populära WordPress-plugins. För endast $45 kan användare lägga till denna kraftfulla plugin på sin webbplats.

Det kännetecknas av att erbjuda flera teman för bloggar, inklusive Total WordPress Theme. Den består av att bygga moduler med visuella element av ytterligare och personliga sidor.

Växla mellan bakgrunds- och bakgrundsredigerare Visual Composer är enkelt– Klicka bara för att ändra rutnätslayouten, lägg till rader och kolumner. Dra sedan innehållsobjekt till sidan och ändra dem efter behov. Alla element har också många alternativ och varianter för att anpassa utseendet och funktionaliteten på din webbplats.

Vilka är dess nyckelegenskaper?

  • Över 45 dra-och-släpp innehållsobjekt. Vad mer, har över 150 plugins från tredje part tillgängliga för användare.
  • Gränssnittet är utformat så att alla kan hantera det, särskilt de som är nya inom programmering. Den har över 60 färdiga projekt.

Elementor, gratis support

Om du letar efter ett lukrativt alternativ men ett som är gratis, är Elementor ditt bästa alternativ. Det har ett rykte om sig att vara en av de bästa WordPress-sidlayouterna och redigeringsplugins för sin enkelhet och effektivitet.

Dessutom innehåller den användbara element för att skapa innehåll som kolumner, rubriker, bilder, mellanslag eller listor. Den har också andra nyckelfunktioner som du kanske vill lägga till i dina inlägg. Fördesignade mallar är också en del av erbjudandet, så de kan vara till stor hjälp för utvecklare.

Med detta plugin kan du till och med infoga sekretesspolicy och juridiska meddelanden på din webbplats.

Vilka är dess nyckelegenskaper?

  • Äg över 23 gratis byggstenarvara en av de bästa på marknaden. Dessutom har den +24 fler professionella byggstenar.
  • De förformaterade mallarna är lätta att använda för alla webbplatser och ger färdiga och tillförlitliga översättningar genom specialiserade sökmotorer för språk.

MotoPress innehållsredigerare, gratis support

Gratis innehållsredigerare för WordPressMotoPress erbjuder möjligheten att visuellt skapa webbplatser genom att helt enkelt dra och släppa objekt på webben. Idag använder mer än 10 000 sajter denna extra hjälp.

Uppenbarligen är detta ett av få verktyg som har två versioner, gratis och premium. Den kan endast användas av digitala stöd i den embryonala processen.

Vilka är dess nyckelegenskaper?

  • Den är designad med över 30 dra-och-släpp innehållsobjekt. Dess mycket enkla gränssnitt, tack vare vilket procedurerna ges på ett intuitivt sätt.
  • Den erbjuder en förhandsvisning i realtid av de ändringar som gjorts, så att alla tillägg kan modifieras för att passa konsumenternas behov.

Efter att ha förberett din webbplats rekommenderar vi även att du kontrollerar SEO-positionen som WordPress erbjuder så att du kan hitta din webbplats i Googles webbläsare och få fler besök.