Vilka Àr de bÀsta webbplatserna för att fördriva tiden pÄ internet?

0 Shares

“Vad ska jag göra nu nĂ€r jag Ă€r klar med alla mina lĂ€xor?” Om du tĂ€nker sĂ„ ofta mĂ„ste du ha varit uttrĂ„kad mer Ă€n en gĂ„ng. Av denna anledning kommer vi nedan att lösa detta problem genom att visa dig vilka Ă€r de bĂ€sta sidorna att umgĂ„s pĂ„ internet.

Vilka Àr de bÀsta webbplatserna för att spendera tid pÄ Internet?

För mÄnga Àr internet som ett enormt, oÀndligt hÄl som vi kan dyka ner i nÀr vi saknar ansvar och tristess övervÀldigar oss. Saken Àr den att internet Àr den största underhÄllningsspecialisten.

Du behöver bara slumpmÀssigt gÄ in pÄ nÄgon av dess sidor, tydligen i nÄgra minuter. Efter nÄgra timmar stÄr vi inför en hÄrd och grym verklighet, vi har slösat bort timmar av vÄr tid i princip gör jag ingenting.

Men det Àr inget fel med att ta en paus frÄn den övervÀldigande arbetsvÀrlden och studera ett tag. Av denna anledning Àr det hÀr nÄgra av de bÀsta sidorna att slösa bort din tid pÄ.

  • SPORCLE: Den hĂ€r webbplatsen Ă€r otroligt rolig och, om du vill, till och med informativ. Det hĂ€r Ă€r testsidan dĂ€r du mĂ„ste svara pĂ„ frĂ„gorna allmĂ€n kunskap utan hjĂ€lp. De olika testerna Ă€r organiserade efter Ă€mne och ger till och med möjlighet att skapa egna tester.
  • HANS BARNS NAMNGENERATOR – Det hĂ€r Ă€r en vĂ€ldigt grundlĂ€ggande webbplats. Om du vill skaffa barn en dag kan du pĂ„ denna sida söka pĂ„ det namn som du tycker bĂ€st om eller som passar ditt slĂ€kttrĂ€d.
  • HITTA DEN OSYNLIGA KON: Denna webbplats erbjuder anvĂ€ndaren ett ganska enkelt spel. Allt bygger pĂ„ att internetanvĂ€ndaren för musen över skĂ€rmen, allt för att hitta den osynliga kon. Spelaren kommer att veta hur nĂ€ra han Ă€r den osynliga kon, för ju nĂ€rmare han kommer den, desto högre kommer djuret att stöna.
  • GÖR INGET ATT GÖRA I TVÅ MINUTTER: Syftet med den hĂ€r sidan Ă€r att ge anvĂ€ndaren tvĂ„ minuters avkopplande vĂ„gljud. Allt detta, naturligtvis, om anvĂ€ndaren stĂ„r inför den enorma utmaningen att inte röra mus och tangentbord pĂ„ en lĂ€ngre tid. 120 sekunder.
  • BUCKETLISK.org: Den hĂ€r webbplatsen erbjuder internetanvĂ€ndare möjligheten att sammanstĂ€lla en lista över saker de skulle vilja göra innan de dör.
  • GRATIS RIS: Den hĂ€r sidan stĂ€ller frĂ„gor om en mĂ€ngd olika Ă€mnen. Med varje frĂ„ga vĂ€l stĂ€lld kommer du att kunna donera 10 riskorn till World Food Programs Ă€rofyllda projekt.
  • POINTER POINTER: Denna sida, Ă€ven om den kan verka absurd, Ă€r designad för att spĂ„ra anvĂ€ndarens muspekare. NĂ€r du placerar markören över en punkt pĂ„ skĂ€rmen kommer webben att se en bild frĂ„n Internet av personen som pekar pĂ„ den punkten.
  • SKRIV ETT BREV TILL DIG SJÄLV I FRAMTIDEN: den hĂ€r webbplatsen Ă€r mycket intressant, Ă€ven om den liksom alla tidigare Ă€r helt improduktiv. Det handlar om att skriva ett e-postmeddelande till ditt framtida jag för att ge dig en berĂ€ttelse, varning eller pĂ„minnelse.

Om ingen av dessa sajter Àr tillrÀckligt attraktiva för att slösa bort din tid, finns det mÄnga fler som du kan söka och anvÀnda med din föredragna webblÀsare. Naturligtvis gör det sÀkert nÀr du söker efter dessa sidor pÄ Internet. Sök rÄd först om hur du konfigurerar din dators integritet och sÀkerhet nÀr du surfar pÄ webben.

Är det bra för din hĂ€lsa att slösa tid?

Enligt experter pÄ omrÄdet leder slöseri med tid dÄ och dÄ till mer kreativa, friska och glada mÀnniskor. SÄ kÀnn dig inte skyldig för att du inte Àgnar dig Ät nÄgot. Tillförlitlig tillgÄng till roliga webbplatser som vi har analyserat i den hÀr artikeln.

Om du Àr intresserad av att slösa tid pÄ din mobil kanske du Àr intresserad av att veta vilka spel du kan spela pÄ Android utan internetuppkoppling.

Vi hoppas att vi med den hÀr artikeln har hjÀlpt dig att bryta dig bort frÄn liv och rörelse i vÀrlden dÀr vi verkar.

0 Shares