Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilka är de bästa spelen och dynamiken för att motivera ditt säljteam?

Amerikanska företaget Gallup Inc, grundat 1935; är känd för sina opinionsundersökningar och tester över hela världen. Han meddelade bara det 13 % av de anställda i världenkänner sig engagerade i sin anställning. En oemotståndlig anledning att veta vilka spel och dynamik som är bäst för att motivera ditt säljteam.

Medan pengar är viktiga i våra liv, samhälle och företag, krävs det ibland mer än så för att motivera oss i arbetsmiljön. Eftersom det är en viktig komponent för alla företag, för det är det direkt proportionell mot hans produktivitet.

När vi väl har den organisationsstruktur som garanterar vårt företags framgång; det är viktigt att våra medarbetare har verktyg som stimulerar din motivationgenom aktiviteter och spel som hjälper till att göra detta.

Vad är Group Dynamics och vilka är dess fördelar?

Gruppdynamik är aktiviteter som formas och utformas för att passa en viss grupp människor engagera dig och ha ett gemensamt mål; i det här fallet uppmuntra deras anställning genom fritidsaktiviteter eller roliga spel som kommer att bära frukt senare.

Å andra sidan hjälper det att hantera aktiviteter som medarbetaren inte gillar, samt att öka sin personliga självkänsla, befästa sättet att kommunicera med teamet och överordnade, eftersom de har erhållit medlemskap i densamma.

Vi kommer att märka förbättringar i den kreativa delen och delaktig personal. En viktig fråga om vi vill ta fram en marknadsstrategiplan i vårt företag; För detta behöver vi veta vilka som är de bästa och mest effektiva försäljningsstrategierna för vårt företag.

Vilka förutsättningar måste dynamiken uppfylla för att stimulera säljteamet?

  • Först väcka alla deltagares intresseför att få den effekt du vill ha. Individuella och gruppintressen samt attraktiva priser bör beaktas.
  • Dynamiken i spelet måste vara lätt att förstå, med ett väl definierat syfte att de inte missförstås eller görs misstag som leder till onödiga tvister.
  • Resultaten måste vara rättvisa, fria från fusk och mycket objektiva, för detta ändamål måste en säker och pålitlig miljö främjas; självklart uppfylla den utlovade belöningen.

Vilka är de bästa spelen och dynamiken för att motivera ditt säljteam?

Det finns flera incitamentspelsom “Hero”, “Roll the Dice”, “Vendelotodo” och två mobilspel genom att ladda ner applikationen från “Playmotiv” som heter “Fearless Traveler Race” och “Ultimate Climb to Everest”; vi kommer att förklara några av dem.

I “Hero”-spelet måste varje spelare skriva på ett papper, novell, personlig och anonymom någon erfarenhet som ingen känner till; de kommer sedan att vikas in i en låda och sedan tar varje deltagare en.

Nästa Varje medlem måste förklara vilken de fickignorera ord som tidigare har understrukits av den person som är ansvarig för spelet; den första som gissar vems historia det är kommer att få två poäng, och den som berättade, om han följer reglerna, en poäng ”och personen med högst poäng kommer att tilldelas.

I fallet med “Rulla tärningarna”-spelet måste du bestämma hur ofta de kommer att göra det, för detta behöver du en mycket stor tärning, som måste ha 4 ansikten sparade som “Spela igen” eller “Ge en annan” och de andra 2 ansiktena med en beskrivning av de vunna priserna.

Det finns virtuella spel via Playmotiv-appenGratis att ladda ner från din mobiltelefon, bland dem är “Race of the Intrepid Adventurers”, ett äventyrsspel där du måste berätta om planetens olika landskap och uppdrag.

Tanken är att komma dit först och slutföra uppdraget i varje fastjänar du offentlig kredit och poängen i slutet omvandlas till belöningar som du sedan kan välja bland Amazons föremål.

Vi har sett hur viktigt det är att underhålla filen motiverat och framför allt motiverat arbetslag; en utmaning som alla företag måste möta; eftersom det förbättrar attityden hos medarbetaren samtidigt som den bibehåller en mycket positiv energi på jobbet.