Vilka är de bästa snabbaste och säkraste VPN:erna i USA?

0 Shares

Ny teknik kopplade ihop världen och människorna. Och det som tidigare verkade nästan omöjligt finns idag “Ett klick”.

Trådlösa nätverk och Wi-Fi internetplattformar har tagit över 2000-talet, och nu är det ännu lättare att utföra alla typer av procedurer med tillgång till virtuella plattformar. Aktiviteter som att göra betalningar, skicka produkter, välkomna släktingar utomlands eller helt enkelt komma in i våra sociala nätverk är enklare och enklare.

Men även om det är sant att internet har gjort allas liv bättre, är det viktigt att förklara det också vi är inte alltid fria från att vara offer från illvilliga personer som vill komma åt din personliga information och skada oss.

Från och med där är huvudsyftet med den här artikeln att berätta vilka som är de säkraste och snabbaste VPN:erna i USA. För utan tvekan VPN-användning blir allt vanligare och idag är det en grundläggande del av många människors arbetsliv.

Vilka är de bästa, snabbaste och säkraste VPN:erna i USA?

USA är tyvärr den nation som drabbas mest av det sk HackerDessa är människor som är dedikerade till stöld och virtuella bedrägerier. Tillgång till personuppgifter för intet ont anande användare som gör transaktioner på Internet.

Av denna anledning utvecklades teknologierna “VPN” (Virtual Private Networks) eller deras akronym på spanska “Virtuellt privat nätverk”. Det är en typ av nätverksteknik som ansvarar för att ansluta en eller flera datorer till ett privat nätverk så att alla vanliga operationer på detta medium skyddas av kryptering.

Fil “Chiffer” Det är koder som ständigt utvecklas och förändras så att en hacker inte kan komma åt samma nätverk och använda den data som delas på internetplattformen. I grund och botten uppdateras krypteringsprotokollen ständigt och när man märker någon förändring i något informationsdatapaket kommer det att fortsätta att avvisa det

USA:s bästa VPN

För att avgöra vilka virtuella privata nätverk som är bäst finns det olika faktorer att ta hänsyn till, som t.ex antalet protokoll som används i nätverket (ansvarig för att göra ständiga uppdateringar av webben) och hastigheten med vilken VPN fungerar.

Baserat på detta kommer vi att gå vidare till ramen som är de huvudsakliga VPN:erna som används av de flesta användare eller företagsgrupper i USA och vilka är deras styrkor:

ExpressVPN: Obegränsad hastighet och bandbredd, över tio tusen privata IP-adresser, stöder olika plattformar som Torrenting, Kodi och Netflix. Den kan användas i olika länder och stöder 3 enheter samtidigt.

NordVPN: Höghastighetsnätverk och bredband, över 5 000 servrar, stöder upp till tre användare och kan distribueras i 100 eller fler länder.

IVACY: Genomsnittlig nätverkshastighet, kan ansluta till mer än 1 000 servrar, stöder upp till tre användare och kan användas i över 100 länder.

PRIVAT INTERNETTILLGÅNG: Genomsnittlig nätverkshastighet och bredbandsanslutning, ansluter till mer än 3 000 servrar och kan användas i mer än 40 länder.

SurfSharck: Genomsnittlig nätverks- och bredbandshastighet, ansluter till 400+ servrar, kan ansluta till 50+ länder och stöder 2 användare.

Den här listan grupperar VPN:erna med bäst prestanda på webben, men var och en har årliga eller månatliga betalningsavgifter som är ganska överkomliga för de flesta användare. Det finns lite Gratis VPNmen de kan köra mycket långsammare.

Användning av VPN i USA

Virtual Private Network används vanligtvis i stor utsträckning i företagsinstitutioner som försöker skydda konfidentiell information som dagligen bearbetas av deras anställdas datorer.

Du kanske gillar det Vilka är de bästa webbläsarna med en inbyggd VPN?

Baserat på detta bör det noteras att VPN-användningen i USA är mycket bred, allt från företags- till daglig användning i hemmet.

Här visar vi dig vilka som är de bästa VPN-tilläggen att använda på Google Chrome

0 Shares