Vilka är de bästa SEO SEO-plugins för WordPress?

0 Shares

WordPress är den mest använda innehållshanteraren i världen, med över 70 miljoner användare som använder det för att bygga sina webbplatser. Av denna anledning har den ett stort antal verktyg och plugins som underlättar och förbättrar användarupplevelsen av webbplatsen.

Trots, att ha ett stort antal plugins garanterar inte en bättre ranking. Faktum är att installation av flera plugins kan vara skadligt för din webbplats, eftersom ju fler du har, kommer din webbplats att ha fler krav och dess prestanda kan sjunka, vilket gör att det tar för lång tid att öppna och dina besökare lämnar.

Om detta händer kommer Google att göra tvärtom på grund av otillräcklig prestanda, snarare än att ranka din webbplats i topppositionerna. Därför behöver du utveckla en bra innehållsstrategi för att installera de bästa WordPress SEO-plugins, och i texten nedan kommer vi att lista vilka som är bäst och därför behöver du installera dem.

Insticksprogram för allmänna inställningar

Dessa typer av plugins är nödvändiga för att göra de nödvändiga webbplatskonfigurationerna som kommer att förbättra din positionering mer effektivt och enkelt. De hjälper också till med viktiga SEO-relaterade frågor som att använda nyckelord och läsbarhet.

Yoast SEO

En av de bästa plugins som WordPress har. Med den kan du organisera och förbättra innehållet på din webbplats för att positionera den. Med Yoast SEO kan du organisera allt relaterat till SEO på sidan Din sida.

När du infogar en ny innehållspost på din webbplats kommer du att se en sektion med ett plugin i slutet av sidan där du kan lägg till sökord, snipet, SEO-titel och metabeskrivning.

Dessutom kommer detta plugin att ge dig råd om hur du kan förbättra grammatiken i dina texter om du har använt sökordet tillräckligt många gånger och om andra parametrar är kraftfulla för din webbpositionering. Du kommer att kunna se trafikljus som kommer att göra detta röd, orange eller grön, rött är ett dåligt optimerat resultat, orange är bättre och grönt är väl optimerat.

Plugins för att förbättra laddningshastigheten på din webbplats

Laddningshastighet är en av de viktigaste faktorerna som påverkar nätverkets positionering. Förutom innehållet på sidan hjälper dess snabba laddning mycket för att positionera sidan. Google lägger stor vikt vid laddningshastighet, när användare väljer vilka sidor som ska laddas.

WP Smush

Detta plugin är freemium, så du kan installera det gratis, men du kan välja de betalda alternativen. Med WP Smush kan du analysera, ändra storlek och optimera bilder som du vill lägga till på din webbplats så att din webbplats laddas mycket snabbare.

WP-raket

Denna plugin har ett mycket enkelt och lättanvänt gränssnitt. Bland huvudfunktionerna kan vi hitta en filoptimerare (HTML, CCS och JavaScript) och ett verktyg för att rensa databasen och cookies. Nackdelen med detta kraftfulla och användbara plugin är dock att du måste betala för det.

Plugins för att öka CTR

Klickar eller CTR som din webbplats kan ha är ett annat avgörande värde som kommer att öka din SEO rejält och det finns några plugins som kan förbättra denna parameter då Google tar hänsyn till antalet användare som klickade på din webbplats.

KK Stjärnbetyg

Denna plugg visar betyget ritat med asterisker som gör det möjligt för användare att se kvaliteten på innehållet på webben i förhållande till antalet användare som har besökt och fortfarande surfar på internet. På så sätt kommer nya användare att känna sig mycket mer säkra på att komma åt din webbplats, vilket kommer att förbättra din CTR avsevärt.

Plugins för att öka trafiken

Även om detta värde inte kan kontrolleras och manipuleras med en plug-in, finns det ett sätt att göra det förbättra trafiken som din webbplats tar emot och placera den därför.

Monark

Tyvärr tar Google inte hänsyn till antalet gånger ditt innehåll har delats via sociala nätverk, utan antalet besök du har fått på din webbplats. Monark låter dig placera delningsknappar på din webbplats så att användare kan sprida länken till din webbplats på sina sociala nätverk.

0 Shares