Vilka Àr de bÀsta sÀkra lösenordshanterarna för iPhone?

0 Shares

En aspekt dÀr Apple har arbetat mest och lagt mer vikt Àr pÄ sÀkerheten för sina enheter. Detta beror pÄ det stora antalet filer Appar som verkar hjÀlpa anvÀndare att knÀcka lösenord om de glöms bort.

Men det genererar fler sÀkerhetsintrÄng, och det Àr dÀrför vi presenterar för dig Vilka Àr de bÀsta sÀkra lösenordshanterarna för iPhone?

Den viktiga roll som dessa lösenordshanterare spelar för anvÀndare idag inkluderar bÄde nyckeloptimering och lagring av anvÀndare och deras respektive nycklar. Men vi kommer att Àgna oss Ät de som har ett bÀttre betyg pÄ iOS och speciellt enheter IPhone-telefoner.

Det Àr ingen hemlighet för nÄgon att sÀkerhetsÄtgÀrderna Apple inför pÄ sina enheter anses vara nÄgra av de mest pÄlitliga. Men det finns alltid en ingÄng till att skapa kaos. DÀrför Àr det viktigt att veta hur man loggar in med mitt Apple-ID pÄ min iPhone enkelt och snabbt.

Vilka Àr de bÀsta sÀkra lösenordshanterarna för iPhone

DÄ visar vi dig vilka Àr de bÀsta sÀkra lösenordshanterarna för iPhone. Baserat pÄ betyget frÄn anvÀndare och personer med flest nedladdningar frÄn App Store. Och sedan ska vi visa dig vad det Àr.

Först och frĂ€mst kommer vi att kalla dig den mest populĂ€ra och högt vĂ€rderade enheten för denna typ av enhet, t.ex. iPhonerekommenderas starkt. Är om 1Lösenorddenna applikation lĂ„ter dig logga in pĂ„ olika konton, applikationer, webbplatser och enheter med ett klick pĂ„ en mobiltelefon.

Rekommenderas för personer som mÄste anvÀnda flera lösenord pÄ grund av det stora antalet enheter som stÄr till deras förfogande. Den har mÄngsidighet eftersom den kan anvÀndas i familjen, för personligt eller affÀrsmÀssigt bruk. Det kan inte bara generera och hantera mycket starka lösenord, det erbjuder ocksÄ autentisering baserad pÄ olika faktorer.

Men den hÀr appens mÄngsidighet gÄr inte heller sÄ lÄngt erbjuder en skattkammareom sÄ Àr fallet, hur du hör det, Àr det ganska sÀkert. DÀr du kan spara frÄn pappersarbete till mycket kÀnslig information som kreditkort. Om alla dessa fördelar inte tillÄter dig att vÀlja denna applikation, har vi andra för dig.

En annan app som hjÀlper dig att hantera lösenord pÄ iPhone

Ansökan nedan gÀller för vÀktareOm du letade efter elegans och enkelhet, kommer detta sÀkert att vara den applikation du vÀljer. Genererar mycket solida nycklar och autofyll-alternativ, skapar Àven lösenord pÄ webbplatser och appar. Det Àr ett verktyg med vilket du kan hantera nycklarna till alla dina enheter och applikationer pÄ ett organiserat sÀtt.

En annan app som du kommer att gilla mycket och som ocksÄ Àr mycket kÀnd bland sina anvÀndare Àr Hantera ditt LastPass-lösenordr. Denna applikation försöker med alla medel göra lösenordshanteringen mycket enkel för anvÀndaren. KonnÀssörer och experter rekommenderar det blint och det anvÀnds över hela vÀrlden.

Med den hÀr appen kan du hantera dina lösenord pÄ iPhone lokalt och lagras i molnet, tack vare 256-bitars kryptering, vilket sÀkerstÀller fullstÀndig sÀkerhet. Allt du behöver, lÀmna det till den hÀr appen och ta hand om att lÀra dig lösenordet. HÀr kan du spara kontonummer, kreditkortsuppgifter, anvÀndare, profiler mm.

En annan app som kan tyckas grundlÀggande och kanske Àr, men erbjuder precis vad du vill ha Roboform lösenordshanterare. Denna applikation anvÀnder AES256-bitars kryptering, med vilken den kommer att generera en nyckel, spara den och sedan kryptera den. Den kan synkroniseras pÄ flera enheter och dess grÀnssnitt Àr mycket lÀtt att anvÀnda.

Det Àr perfekt för personer som börjar anvÀnda lösenordshanterare, sÄ det kommer att hÄlla dig sÀker och bekvÀm. DÀrför har vi slutfört denna korta men kraftfulla guide. Att han kunde visa dig pÄ ett vÀldigt syntetiskt sÀtt vilka Àr de bÀsta sÀkra lösenordshanterarna för iPhone.

0 Shares