Vilka är de bästa PUBG Mobile-kartorna?

0 Shares

Oavsett om du är en älskare av en eller annan spelstil kommer du att kunna hitta den bästa kartan för dina spel och välja, tack vare följande guide, den terräng att slåss på som bäst passar det du letar efter. Möjligen vet du redan mer än tillräckligt med Erangel för att vara huvudkartan och mest använd av alla, men det tillkommer hela tiden nya kartor som överraskar oss med sina möjligheter.

Vilka är de bästa PUBG Mobile-kartorna

Allt som varje karta erbjuder oss i PUBG Mobile

Med olika mått, mark och vapen; vi upptäckte att vi kommer att hitta varandra på var och en av kartorna. Vi måste komma ihåg att vissa av dessa kartor dyker upp och försvinner på grund av specifika händelser och att de ibland är integrerade med händelser, vilket gör att nya vapen eller äventyr dyker upp. Men på ett generaliserat sätt är detta vad vi kommer att hitta.

Erangel

pubg erangel

Spelets huvudkarta har en stor yta på 64 kvadratkilometer. Detta har en brett utbud av fordon , vilket gör det mycket enkelt att hitta bilar eller motorcyklar. En karta med tre stora städer där vi hittar en stor mängd vapen, dock med en högre andel fiender. Den är baserad på en trädbevuxen terräng, med mycket växtlighet där det är lätt att gömma sig.

Livik

livik pubg

en karta för de snabbaste som vill slå ner sina fiender snabbt. I Livings pittoreska landskap finner vi gröna kullar och berg, som om det vore en förbättrad version av Erangel, men på en mycket mindre terräng som reduceras till en storlek av 2 x 2 och cirka 8 kvadratkilometer. Det är detta som gör tvisten mot andra mycket mer smidig, med tanke på att vi också hittar Monstertruckar som erbjuder oss mycket potential.

Sanhok

pubg karta

för dem som gillar att segla, det idealiska alternativet, eftersom det är uppdelat i tre stora öar uppdelade mellan sig som vanligtvis tvingar oss att korsa dem för att nå den sista zonen. Det är inte en särskilt stor karta, eftersom den har cirka 16 kvadratkilometer terräng, men arrangemanget mellan land och vatten förlänger spelet. I det här fallet klimatförändringar är mycket viktiga, eftersom vi kan hitta regn eller dimma i ett tropiskt klimat. Husen är stugor och det är inte så lätt att hitta fordon som vi skulle vilja.

Miramar

miramar pubg

Tillsammans med Erangel är det en av de största kartorna, den har 64 kvadratkilometer och erbjuder oss en praktiskt taget platt terräng som ger lång sikt med bra titthål. Det är ett ökenlandskap där det finns få byggnader och där hösten börjar bli oroande, för utan vapen kommer det viktigaste att vara att skydda oss själva och det finns inte för många utrymmen att göra det på.

Vikendi

pubg nieve vikendi

En karta som vanligtvis är aktiverad för vintern, eftersom dess huvudsakliga egenskap är snö . I hans fall är fordonen mycket speciella, när det gäller snöskotrar där det inte är lätt att kontrollera dem. Vattnet är vanligtvis fruset och vi kommer att behöva vara försiktiga eftersom kläderna som lyckas gömma våra fiender kan lämna oss framför dem utan att kunna se dem, även om kartan har upp till 36 kvadratkilometer terräng.

De roligaste kartorna

Om vi ​​måste bo hos en eller flera av dem rekommenderar vi utan tvekan Vikendi, eftersom det är en karta över vidsträckt terräng där vi har många möjligheter och tid att utrusta oss väl. Dessutom gör den extra touchen av snön att vi har det bra från början och fram till slutet, oavsett om vi spelar ensamma eller går med ett lag.

Å andra sidan kan vi inte sluta rekommendera Erangel, eftersom det är en karta som erbjuder allt vi kan önska oss, en bred och omfattande beväpning, samt fordon och mycket konkurrenskraft. Dess förlängning gör det också lättare för rookies att vinna. Samtidigt Miramar, det skulle vara det mest komplicerade, där vår hastighet kommer att vara avgörande för att inte avsluta matchen tidigt.

0 Shares