Vilka Àr de bÀsta programmen och programmen för att öppna komprimerade ZIP-filer?

0 Shares

Datakomprimering kan vara mycket anvÀndbart för filer frigöra lite utrymme pÄ vÄra hÄrddiskar eller för att skicka filer över Internet, sÄ det Àr bra att veta Vilka Àr de bÀsta programmen och programmen för att öppna komprimerade ZIP-filer?

Det kommer oundvikligen en tid dÄ det blir nödvÀndigt att anvÀnda datakomprimeringsprogram. Din bÀsta praxis skulle vara att komprimera dessa filer till ZIP, vilket Àr det överlÀgset mest populÀra och mest anvÀnda förlustfria komprimeringsformatet.

I nÀsta handledning kommer vi att fokusera pÄ skrivbordsapplikationer, men det Àr ocksÄ möjligt att komprimera och dekomprimera RAR-filer pÄ Android. Utan vidare, lÀs vidare för att hitta de bÀsta programmen för att öppna zip-filer.

Vad Àr datakomprimering och zip-filer?

NÀr vi pratar om att komprimera filer menar vi att minska storleken pÄ dessa dokument. Kompressionssökningar olika effektivare kodningminska storleken pÄ filerna, i alla fall för att anvÀnda dem normalt, du mÄste packa upp dem senare.

NÀr det gÀller ZIP-formatet Àr det ett förlustfritt komprimeringsformat som finns i mÄnga datakomprimeringsapplikationer. Sanningen Àr att det Àr ett av de mest effektiva formaten bÄde nÀr det gÀller komprimerings- och dekompressionshastighet och kompatibilitet med en stor andel av operativsystem och programvara.

Om du vill veta de bÀsta apparna för öppna, komprimera och dekomprimera filer i ZIP-format lÀs informationen nedan.

Vilka Àr de bÀsta programmen och programmen för att öppna komprimerade ZIP-filer?

Det finns massor av komprimerings- och dekompressionsverktyg tillgÀngliga ZIP-format och andra, Ätminstone de frÀmsta utmanarna Àr utan tvekan de vi kommer att nÀmna nedan:

Winzip

Winzip Àr ett av de Àldsta programmen som Àr designade för kompression och dekompression filer i ZIP-format. Programmet slÀpptes 1991 och beror till stor del pÄ ZIP-formatets popularitet.

Även om du kan anvĂ€nda appen helt gratis, har programmet en betalversion för cirka $ 36 med utökade alternativ. Observera att gratisversionen av programvaran har vissa begrĂ€nsningar och kommer stĂ€ndigt att uppmuntra dig att betala för den fullstĂ€ndiga versionen av programmet.

AnvÀndningen av applikationen Àr mycket enkel, den integrerar vÄrt operativsystem och möjliggör komprimering och dekomprimering av filer i olika format. För mÄnga Àr detta det bÀsta och mest stabila alternativet, i alla fall Àr resten av programmen vi ska prata om ocksÄ unika. Denna applikation kan nÄs via Winzip-webbplatsen.

7ZIP

7ZIP Àr kanske inte den mest kÀnda komprimeringsmjukvaran, men den Àr katalogiserad av mÄnga som den bÀsta och mest stabila. Faktum Àr att programmet anvÀnds av de flesta datorentusiaster eftersom det har mÄnga funktioner som andra program inte har.

Programmet kan komprimera supertunga filer utan nÄgra besvÀr, pÄ samma sÀtt kan vi komma Ät olika format som ZIP, RAR, 7Z, BZIP2, TAR, GZIP, WIM, WX, du kan ocksÄ stÀlla in ett lösenord till komprimerad fil med 7 -zip och mÄnga andra uppgifter.

7ZIP sticker ut med fantastiska funktioner som passar de mest krÀvande anvÀndarna. Dessutom Àr programvaran helt gratis och stöder praktiskt taget alla plattformar och operativsystem, utan tvekan ett av de bÀsta alternativen om du vill ha förstklassig prestanda.

Winrar

Å andra sidan har vi superpopulĂ€ra Winrar, en applikation som har installerats pĂ„ nĂ€stan alla datorer i vĂ€rlden. Det Ă€r det definitivt den mest kĂ€nda komprimeringsmjukvaran nutiden, men inte bara i namnet.

Faktum Àr att Winrar Àr en utmÀrkt applikation, den integrerar det populÀra RAR-komprimeringsformatet som har ett bra komprimeringsförhÄllande. utmÀrkta dekompressionshastigheter. I sin tur kan du i WinRAR dela eller komprimera filer i flera delar och utföra de flesta vanliga ÄtgÀrderna i den hÀr typen av program.

En av de mest intressanta och intressanta aspekterna av Winrar-applikationen Ă€r att Ă€ven om den har en 30 dagars testversion, Ă€r sanningen att programmet inte inför nĂ„gra begrĂ€nsningar och du kan anvĂ€nda det i oĂ€ndlighet, med det olyckliga faktum att alternativet att uppgradera till betalversionen alltid kommer att visas pĂ„ skĂ€rmen. ÄndĂ„ Ă€r den perfekt funktionell och kan laddas ner direkt frĂ„n WinRAR-webbplatsen.

0 Shares