Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilka är de bästa plugins och tillägg att installera i Outlook?

Idag får vi se vilka är de bästa plugins och tillägg att installera i Outlook. Det finns många tillägg att installera som lägger till några väldigt coola funktioner till Microsofts e-post.

Vi har redan lärt dig hur du ändrar bakgrunden i Outlook, tar bort alla meddelanden och mer. Idag ska vi se alla verktyg du kan lägga till när du behöver dem för att göra ditt jobb enklare när du kollar din e-post.

Det är många Outlook-tillägg som lägger till mycket användbara och intressanta funktioner. Vi gjorde en liten lista över de tillbehör vi gillade mest och som vi tror är viktiga för de allra flesta användare.

De bästa tilläggen för Outlook

Trello

Med Trello kan du skapa biljettbeskrivningar, lägg till utgångsdatum, skapa olika kortetc. Kort sagt, du kan enkelt läsa och ändra innehållet i dina meddelanden för att skapa olika element.

En annan stor fördel är förmågan att äga tillgång till viktig information personer som skickar dig e-post. För att förbättra din säkerhet och ditt sätt att arbeta.

Evernote (en av de bästa Outlook-plugins)

Med Evernote kan du spara alla meddelanden som du anser vara viktiga. Föreställ dig för ett ögonblick att du får ett stort antal e-postmeddelanden varje dag?Hur kan du spara det som verkligen är viktigt? För att inte gå vilse bland så många e-postmeddelanden är Evernote den perfekta lösningen.

Du kan organisera dem så att du snabbt kan hitta e-postmeddelandet du letar efter utan att bläddra i allt du har i ditt inkorg. I sin tur kommer du också att kunna skriva idéer för att spara det, skapa uppgifter att låta vänta på, etc. Det är ett enkelt verktyg för att organisera och spara tid.

Det här är en utmärkt och välkänd app, så om du vill lära dig mer om den, kom ihåg att du kan besöka den officiella Evernote-webbplatsen när som helst.

Giphy

Gif-bilder kan inte saknas, det är ett sätt att uttrycka sig naturligt. Vi kan enkelt använda dem i våra e-postmeddelanden genom att helt enkelt installera giphy plugin. När du skickar e-post kan du söka i alla Gif-filer du behöver. Mottagaren kommer att kunna se den utan att installera tillägget.

De bästa Outlook-plugins

Kartor

Även om detta är ett betalt plugin, kan vi inte förneka dess enorma potential Kartor för Outlook för att förbättra din kundupplevelse och kundupplevelse när du skickar e-post. Från möjligheten att skicka adresser tillsammans med en grafisk guide tack vare detta tillägg till möjligheten att läsa andra kartor från andra användare.

Emoji

Om du finner det nödvändigt kan du använda ett stort antal uttryckssymboler i dina meddelanden. Beroende på vad du använder din e-post till kan det här verktyget vara för användbart eftersom det tillåter oss att ha snabb och omedelbar tillgång till ett oändligt antal ganska varierande och roliga uttryckssymboler.

Kontorsarbete – svar per post

Kort sagt är det en förlängning som automatiskt svara på mottagna e-postmeddelanden. På så sätt sparar du tid och ger intryck av professionalism. Samtidigt kan du direkt ta emot alla e-postmeddelanden som skickas till dig, utan att behöva göra något.

Naturligtvis kan du anpassa svaret som kommer att skickas. Det är perfekt för e-postmeddelanden från företag eller små och medelstora företag.

Wunderlist

Kort sagt, detta är ett tillägg används för att skapa en att göra-lista. Om du har mycket att göra under dagen och vill hålla dig 100 % organiserad så är Wunderlist plugin-programmet du behöver installera.

Bumerang

Detta verktyg används för töm din inkorg helt. Men det slutar inte där, eftersom du kan konfigurera verktyget för att bara ta emot e-postmeddelanden när du vill. Något som kan spara tid.

Utöver allt som visats tidigare är det bekvämt att veta hur man infogar rörliga emojis i Outlook för att anpassa dina e-postmeddelanden ännu mer på den här plattformen.