Vilka är de bästa nedladdningsbara apparna för PS4 eller PlayStation 4?

0 Shares

Modet att ladda ner applikationer är inte bara för personer som använder smartphones eller persondatorer. Nej, nu kan du göra det från din spelkonsol och njuta av de fantastiska funktionerna de erbjuder. Därför kommer vi att lära dig nedan Vilka program är bäst att ladda ner för PS4 eller PlayStation 4?

Det råder ingen tvekan om det trösta den konkurrerar hårt med de andra, och alla strävar efter att erbjuda innovativa tjänster som håller användarna anslutna till dem. Men PS4 eller PlayStation kan erbjuda ett stort antal applikationer som perfekt kan laddas ner från Sonys virtuella butik, känd över hela världen som Play Store.

Gör denna anslutning det möjligt kan du inte bara spela på konsolen, utan du kan också interagera med dina vänner. Spela musikfiler, se foton, filmer och anslut till streamingplattformar som Netflix för att titta på dina favoritserier eller filmer. Men du kan också skapa och verifiera ett konto PlayStation Nätverk mycket enkelt.

Vilka program är bäst att ladda ner för PS4 eller PlayStation 4?

Framstegen sedan den första PlayStation-spelkonsolen har varit fantastisk. Men detta beror till stor del på de nuvarande sammankopplingarna och tillkomsten av hårdvara som smarta TV-apparater. Låt oss nu ge dig de bästa apparna ladda ner till PS4 eller PlayStation 4Låt oss börja.

Först och främst ska vi namnge dig Total kanal att du kan komma åt 12 TV-kanaler genom att betala en månadsavgift eller hyra. Detta händer med den kvalitet som HD-bilder erbjuder. Med ett brett utbud av program, filmkanaler som Fox HD, evenemang, program och det bästa av allt, kan du spara dem på din konsol.

Ett annat alternativ som vi kan ladda ner till vår konsol är Amazon Instan-video, är en applikation som låter dig se audiovisuellt innehåll på begäran. Sättet du kan ha den här appen på är väldigt varierande, du kan prenumerera, hyra eller köpa. Du kommer att gilla ett varierat och roligt program främst baserat på etablerade filmer och serier.

Fler applikationer för nedladdning på PS4 PlayStation

Nu är det dags att prata PlayStation nu erbjuder en streamingtjänst med över 100 videospeltitlar. Du kan komma åt dessa spel utan att behöva ladda ner eller installera dem på din konsol, du kan spela online för en månadsavgift, du måste ha en bra internetuppkoppling.

En annan app som säkerligen kommer att blåsa huvudena på NBA-älskare är inget annat än NBA Gametime. Det är fantastiskt vad du kan göra med den här applikationen, se matcher live, du kan ändra olika spelsekvenser. Och om du har tränarens blod kan du göra spelstrategier med NBA 2k.

Dela fabrikenDet är helt enkelt en fantastisk applikation som du kan skapa videor väldigt enkelt och sedan ladda upp till andra plattformar. Det kräver inte mycket redigering, du väljer bara de videofragment du vill använda, sätter ihop dem och efter 15 minuter kan du ladda upp dem, det fungerar väldigt bra och du kommer definitivt att ha mycket roligt med denna applikation.

En som många förväntade sig och som inte bara var avsedd för mobiltelefoner eller datorer Spotify, tack vare vår videospelskonsol kommer vi att ha tillgång till ett enormt musikbibliotek. Om vi ​​inte har mycket pengar kan vi använda Freemiun-formatet, tack vare det kan vi få tillgång till en begränsad grupp låtar, men det blir också ett enormt alternativ.

Slutligen kommer vi att tala om Fr. Yomvy Det är väldigt likt tjänsten de erbjuder på PC där du kan njuta av Canal plus. Så du kan ta med dig din konsol var som helst och njuta av den här kanalen, som erbjuder ett brett utbud av filmer och kända serier, det är verkligen ett bra alternativ.

0 Shares