Vilka Àr de bÀsta iTunes-alternativen för att ÄterstÀlla iPhone pÄ Mac och Windows?

0 Shares

Om det du letar efter ÀrITunes-alternativ för att ÄterstÀlla iPhone PÄ Mac- och Windows-datorer har du kommit till rÀtt plats. iTunes anses vara den mest kÀnda mediaspelaren som utvecklats av Apple.

Vi vet alla att iTunes lÄter sina anvÀndare dela och sortera videor, musik och foton. DessutomDu kan sÀkerhetskopiera och synkronisera flera enheter genom denna app. Men idag ska vi visa dig nÄgra av de bÀsta iTunes-alternativen för att ÄterstÀlla iPhone frÄn Mac eller Windows-dator utan krÄngel.

Det spelar ingen roll om du skapar ett iTunes-konto med App Store pÄ nÄgot annat sÀtt, du kan alltid vÀlja ett annat alternativ.

Först och frÀmst, ta reda pÄ vad iTunes Àr

Om du fortfarande inte Àr bekant med iTunes, hÀr ska jag berÀtta lite om vad det Àr och hur det fungerar. Som vi nÀmnde tidigare Àr iTunes inget annat Àn en multimediainnehÄllsbutik utvecklad av Apple.

Den fungerar ocksÄ som en arrangör och synkroniserare för bÀrbara datorer med mobila enheter. SÄ det Àr möjligt att göra en sÀkerhetskopia eller sÀkerhetskopia pÄ iPhone för iTunes och iCloud, organisera dokument och till och med konvertera MP4-filer till MP3 i iTunes.

ITunes lÄter dig ocksÄ köpa böcker och filmer pÄ datorer eller mobiltelefoner. Det bÀsta Àr att den hÀr appen för nÀrvarande Àr kompatibel med bÄde macOS och Windows.

Nu Àr det en betalapplikation och dÀrför letar mÄnga anvÀndare efter alternativ. HÀr kommer du att kunna se nÄgra iTunes-alternativ för att ÄterstÀlla iPhone.

TillgÀngliga alternativ till iTunes

Relationen mellan anvÀndare och iTunes Àr lite KÀrlekshatDÀrför letar mÄnga efter ett alternativ som de skulle kunna göra detsamma med, men gratis eller till ett lÀgre pris.

SynciOS

Det hÀr första alternativet bland alternativen till iTunes för att ÄterstÀlla iPhone Àr ett gratis alternativ som lÄter dig enkelt hantera din iOS-enhet, helst SynciOS Àr att den ocksÄ Àr kompatibel med Android-enheter.

Genom att ladda ner den kan du anvÀnda den gratis, och eftersom du kan behöva nÄgra av de andra funktionerna som den erbjuder, kommer du förmodligen att behöva betala för dessa ytterligare alternativ.

Tack vare SynciOS har du möjlighet att synkronisera musik, foton, videor och allt multimediainnehÄll pÄ din mobiltelefon. Du kan ocksÄ göra detta frÄn en Mac- eller Windows-dator pÄ din iPhone, iPad eller iPod.

Å andra sidan kan du skapa sĂ€kerhetskopior med denna applikation pĂ„ ett enkelt sĂ€tt ifall mobiltelefonen behöver Ă„terstĂ€llas.

WonderShare Tunes Go

Den hÀr appen har funnits pÄ marknaden lÀnge, sÄ mÄnga anvÀndare Àr redan bekanta med den och har valt att behÄlla den. Detta beror pÄ att det inte bara tillÄter synkronisering med iPhone, utan Àr ocksÄ tillgÀngligt för Android-anvÀndare.

WonderShare Tunes Go Àr tillgÀngligt för bÄde Mac- och Windows-datorer, med det hÀr programmet kan du överför musik och all din data frÄn mobil till dator.

Å andra sidan tillĂ„ter det ocksĂ„ anvĂ€ndaren att sĂ€kerhetskopiera och Ă„terstĂ€lla filer genom att göra en sĂ€kerhetskopia i förvĂ€g. Den stora poĂ€ngen med den hĂ€r appen Ă€r att dess gratisversion för Windows Ă€r ganska komplett, men detsamma hĂ€nder inte nĂ€r vi pratar om Gratis version för MACeftersom gratisversionen Ă€r tillfĂ€llig och du mĂ„ste göra en mĂ„natlig betalning för att fortsĂ€tta anvĂ€nda den.

IMoble AnyTrans

Ett program som perfekt kan ersÀtta iTunes. Denna programvara Àr gjord för Windows- och Mac-datorer, plus att den kan hantera iPhone- eller Android-telefoner.

Med IMoble AnyTrans kan du överföra dina data utan problem och begrÀnsningar. Dessutom kan du överföra mellan telefoner, lÄter dig göra sÀkerhetskopior och ÄterstÀll din telefon pÄ det enkla sÀttet.

Rekommenderas fullt ut som en av de bÀsta iTunes-alternativ för att ÄterstÀlla iPhoneDet Àr kÀnt frÄn kommentarerna till programvaran att iTunes inte har nÄgot att vara avundsjuk pÄ.

Du vÀljer det bÀsta alternativet

Nu ska vi visa tre olika alternativ till iTunes för att ÄterstÀlla iPhone, men sanningen Àr att bara du kan veta den bÀsta för dig. Allt kommer att bero pÄ vad du behöver.

Och sanningen Àr att om du vÀljer att ÄterstÀlla med nÄgon av dessa appar rekommenderar vi att du sÀkerhetskopierar till tvÄ olika platser, undvika informationsförlust.

0 Shares