Vilka Àr de bÀsta gratisapparna för att öppna alla typer av filer pÄ iPhone?

0 Shares

I dag Mobil enheter De anvÀnds för en mÀngd uppgifter och det Àr absolut nödvÀndigt att de stöder flera filformat och dÀrmed anpassar sig till anvÀndarnas behov, eftersom mobila enheter och surfplattor nyligen har anvÀnts, Ànnu mer Àn en dator.

DÀrför kommer vi denna gÄng att dela filen bÀsta gratisapparna som hjÀlper dig att se alla typer av filer i iPhone.

Gratis applikationer för ljuduppspelning

Musikspelare

Denna applikation Àr en spelare som perfekt uppfyller alla dess funktioner, och en av dess viktigaste funktioner Àr att den erbjuder oss ett organiserat och oklanderligt grÀnssnitt som ger snabb anpassning. Àven om du vill ha equalizer kan du fÄ andra alternativ musikspelare och grafik för Android och iOS.

Det ger oss möjligheten att anpassa dess utseende och dessutom möjligheten att dela pÄ sociala nÀtverk som t.ex Twitter eller Facebook vad vi lyssnar pÄ eller vad vi skrev ner.

Musixmatch

En fantastisk gratisapplikation som Àr tillgÀnglig pÄ iOS dÀr det tillÄter oss att skapa grupper och album med vÄr favoritmusik, samt ha en widget i meddelandepanelen som lÄter dig se sÄngtexterna utan att behöva gÄ in i applikationen.

Gratis applikationer för videouppspelning

VLC för mobiltelefoner

Videospelaren av de mest kÀnda, som idag har mobilstöd med lÄng erfarenhet pÄ marknaden, vilket gör att vi kan njuta av videor i olika format, som t.ex. AVI, MKV och MP4utan att behöva installera ett tillÀgg.

PlayerExtreme

En lite kÀnd applikation men med stora fördelar och som uppfyller alla krav för att bli en av de bÀsta iPhone-videospelarna. Dess kompletta och eleganta grÀnssnitt gör den unik och helt anpassad till vÄra behov.

HĂ€ll i 6

En applikation som erbjuder oss ett trevligt och visuellt intuitivt grÀnssnitt som, som anvÀndare, lÄter oss enkelt anpassa oss till dess verktyg, denna enkla spelare erbjuder oss intressanta verktyg gratis. Vi hittade tvÄ versioner, en av dem Àr Fri och den andra Àr ProfessionelldÀr vi mÄste betala mÄnadsmedlemskap.

Gratis appar för fotovisning

Google Foton

Denna vÀlkÀnda app Àr anvÀndbar pÄ iPhone eftersom den stöds pÄ Android och iOS. Google Foton tillÄter oss att ha ett brett galleri av funktioner dÀr vi kan organisera vÄra foton och videor efter storlek, namn och datum, och de kommer ocksÄ att lagras i ditt Drive-konto vilket frigör utrymme pÄ din mobil och om du vill kan du ladda ner alla dina foton och videor frÄn Google till din mobila enhet.

Prisma fotoredigerare

En elegant applikation som lÄter dig anvÀnda ett brett utbud av filter för vÄra bilder och vars huvudmotto Àr att förvandla bilder till bilder. Om du installerar den hÀr appen pÄ din iPhone kommer du att bli kÀr frÄn första stund, förutom att den Àr kompatibel med alla bildformat.

Gratis program för att öppna textdokument

Google Drive

Denna berömda applikation som lÄter oss lagra filer i diskmoln och dÀr mÄnga anvÀndare anvÀnder det för att visa filer frÄn samma plattform, Àr verktygen som tillhandahÄlls av denna applikation tillrÀckligt kapabla för att ge oss lÀsning i vilket filformat som helst.

Microsoft Word

Ett av verktygen som Àr kÀnt och anvÀnds för att skapa textdokument och vi förstÄr att detta Àr en uppfinning av Windows, men numera föredrar iPhone-anvÀndare dem framför den egna applikationen som iOS gjort för att öppna dokument i. Dok. du kan ocksÄ redigera Word-dokument och skicka dem frÄn din mobil till Gmail eller WhatsApp.

Med dessa gratisappar kan du njuta fullt ut av din iPhone och har utmÀrkta verktyg för att öppna alla typer av dokument samt visa bilder, videor och spela upp ljudfiler.

Om den hÀr artikeln hjÀlpte dig att komma ihÄg kan du stanna kvar pÄ Miracomosehace.com och pÄ sÄ sÀtt hitta mer innehÄll relaterat till iPhone och gratisappar.

0 Shares