Vilka är de bästa gratisapparna att installera på iPad att dra nytta av?

Fil iPads Det här är iPhones storebröder där vi kan njuta av större appar och spel, så i den här artikeln visar vi dig några gratis applikationer som du kan installera på din iPad och att du kommer att njuta av dem alla.

Inklusive applikationslista Du kommer att hitta många som kommer att vara till hjälp om du studerar eller arbetar, och andra som hjälper dig på din fritid, och framför allt har fri tillgång till dem. Du kan ladda ner applikationer för din iPad från Apple Store, som vi kommer att nämna nedan.

Videospelare

Plex

IPad-användare kommer att kunna komma ihåg denna app som klassiskdär vi kommer att betona att tidens gång orsakade en kraftig nedgång på grund av lågt användarflöde. Trots det har den här appen fortfarande stor potential, även om en av anledningarna till nedgången i användare är bristen på innovation i dess plattform.

AVPlayerHD

En app som har varit en del av många iPad-användare sedan födseln och som har många alternativ för att spela upp vilken video som helst olika format från iPad.

Du kommer att ha andra alternativ också spela upp filmer på iPhone och iPad helt gratis och andra betalda.

Videoredigerare

Film för iPhone

Denna app är utan tvekan en framstående på iOS och anses vara en av de bästa iPad- och iPhone-videoredigerarna eftersom den erbjuder en intressant bekvämlighet när du använder den. Med den här applikationen kan vi göra filmer med coola filter som får dig att tro att vi är experter på videoredigering.

Vimeo

Den här gratisappen kan användas på en iPad, så att du kan skapa, redigera och skapa filer dela videor i olika format.

Eftersom de är en gratis app kommer de att tro att den har många annonser, men det är inte fallet eftersom den tillåter oss att använda den utan någon som helst reklam. Dessutom har vi möjligheten redigera videor med eller utan internetanslutningen attraktiv punkt för sina användare.

Spel

Växter vs. Zombies HD

Det här spelet är en rolig historia där ditt mål är bekämpa zombies som försöker sluka vår hjärna, och tack vare deras grafik och rörelser i historien kommer de att underhålla oss under spelet på ett intressant sätt. Din huvudsakliga uppgift är att skapa en strategi som kan döda zombies och förhindra tillgång till vårt hus.

Candy Crush Saga

Från skaparna av Kung, vi hittade en klassiker som kommer få oss att tänka mycket och bli beroende av den. Det här spelet blev känt tack vare ditt Facebook-inlägg, som var ett av de första sociala nätverken där det visades. Idag kan vi hitta det i alla butiker med mobila enheter, inklusive Microsoft-butiken.

Verktyg för arbete och studier

Gratis WPS-kontor

Denna applikation är en av de mest kompletta eftersom den låter dig redigera filer PDF, Word, Excel Y Powerpoint-bilder och spara filer med filtillägget .doc konverterat till PDF. Det ger oss tillgång till 1 GB utrymme i sitt eget moln och i sin tur tillgång till hela historiken för filer från de senaste 7 dagarna.

flygpost

Perfekt e-postansvarig som inte kan saknas på din iPad, där det ger oss möjlighet att organisera meddelanden, samt redigera de bifogade filerna från samma applikation, även om vi kan stöta på begränsningar när vi redigerar PDF-filer.

E-bokvisare

Amazon Kindle

Denna app är mycket populär och känd eftersom den är en av de största leverantörerna av e-böcker och kan hittas i butiken iOS.

Bland dess fördelar låter det oss läsa en bok direkt från dess ägares format, samt möjligheten att köpa böcker online med support över 1000 böckerserier, tidningar och mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button