Vilka Àr de bÀsta gratisapparna att installera pÄ iPad att dra nytta av?

0 Shares

Fil iPads Det hÀr Àr iPhones storebröder dÀr vi kan njuta av större appar och spel, sÄ i den hÀr artikeln visar vi dig nÄgra gratis applikationer som du kan installera pÄ din iPad och att du kommer att njuta av dem alla.

Inklusive applikationslista Du kommer att hitta mÄnga som kommer att vara till hjÀlp om du studerar eller arbetar, och andra som hjÀlper dig pÄ din fritid, och framför allt har fri tillgÄng till dem. Du kan ladda ner applikationer för din iPad frÄn Apple Store, som vi kommer att nÀmna nedan.

Videospelare

Plex

IPad-anvÀndare kommer att kunna komma ihÄg denna app som klassiskdÀr vi kommer att betona att tidens gÄng orsakade en kraftig nedgÄng pÄ grund av lÄgt anvÀndarflöde. Trots det har den hÀr appen fortfarande stor potential, Àven om en av anledningarna till nedgÄngen i anvÀndare Àr bristen pÄ innovation i dess plattform.

AVPlayerHD

En app som har varit en del av mÄnga iPad-anvÀndare sedan födseln och som har mÄnga alternativ för att spela upp vilken video som helst olika format frÄn iPad.

Du kommer att ha andra alternativ ocksÄ spela upp filmer pÄ iPhone och iPad helt gratis och andra betalda.

Videoredigerare

Film för iPhone

Denna app Àr utan tvekan en framstÄende pÄ iOS och anses vara en av de bÀsta iPad- och iPhone-videoredigerarna eftersom den erbjuder en intressant bekvÀmlighet nÀr du anvÀnder den. Med den hÀr applikationen kan vi göra filmer med coola filter som fÄr dig att tro att vi Àr experter pÄ videoredigering.

Vimeo

Den hÀr gratisappen kan anvÀndas pÄ en iPad, sÄ att du kan skapa, redigera och skapa filer dela videor i olika format.

Eftersom de Àr en gratis app kommer de att tro att den har mÄnga annonser, men det Àr inte fallet eftersom den tillÄter oss att anvÀnda den utan nÄgon som helst reklam. Dessutom har vi möjligheten redigera videor med eller utan internetanslutningen attraktiv punkt för sina anvÀndare.

Spel

VĂ€xter vs. Zombies HD

Det hÀr spelet Àr en rolig historia dÀr ditt mÄl Àr bekÀmpa zombies som försöker sluka vÄr hjÀrna, och tack vare deras grafik och rörelser i historien kommer de att underhÄlla oss under spelet pÄ ett intressant sÀtt. Din huvudsakliga uppgift Àr att skapa en strategi som kan döda zombies och förhindra tillgÄng till vÄrt hus.

Candy Crush Saga

FrÄn skaparna av Kung, vi hittade en klassiker som kommer fÄ oss att tÀnka mycket och bli beroende av den. Det hÀr spelet blev kÀnt tack vare ditt Facebook-inlÀgg, som var ett av de första sociala nÀtverken dÀr det visades. Idag kan vi hitta det i alla butiker med mobila enheter, inklusive Microsoft-butiken.

Verktyg för arbete och studier

Gratis WPS-kontor

Denna applikation Àr en av de mest kompletta eftersom den lÄter dig redigera filer PDF, Word, Excel Y Powerpoint-bilder och spara filer med filtillÀgget .doc konverterat till PDF. Det ger oss tillgÄng till 1 GB utrymme i sitt eget moln och i sin tur tillgÄng till hela historiken för filer frÄn de senaste 7 dagarna.

flygpost

Perfekt e-postansvarig som inte kan saknas pÄ din iPad, dÀr det ger oss möjlighet att organisera meddelanden, samt redigera de bifogade filerna frÄn samma applikation, Àven om vi kan stöta pÄ begrÀnsningar nÀr vi redigerar PDF-filer.

E-bokvisare

Amazon Kindle

Denna app Àr mycket populÀr och kÀnd eftersom den Àr en av de största leverantörerna av e-böcker och kan hittas i butiken iOS.

Bland dess fördelar lÄter det oss lÀsa en bok direkt frÄn dess Àgares format, samt möjligheten att köpa böcker online med support över 1000 böckerserier, tidningar och mer.

0 Shares