Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilka är de bästa gratis VR-spelen i virtuell verklighet på Android med en kontroller?

Virtual Reality (VR) är utan tvekan en av de tekniska framsteg som har större betydelse och boom idag. Detta har resulterat i att olika medier som tv, 360-gradersfilmer, bio och kanske en av de mest intressanta marknaderna som ska användas för detta ändamål, spel har trängts ut.

På marknaden för videospel har virtuell verklighet redan titlar som med VR-glasögon du kan spela. Poängen är att vi för tillfället kan hitta spel som fokuserar på denna upplevelse i Play Store eller någon annan alternativ butik vi kan gå in i.

Då ska vi berätta om en lista över speciella Android-videospel fokuserar på denna innovativa och fantastiska teknik. Stanna hos oss så berättar vi alla detaljer om dessa utvalda spel och vad var och en är.

Pac-mac

Ett av tv-spelen fler pionjärer i branschen Hon har redan föreslagit att lansera sin egen applikation specialiserad på virtuell verklighet (VR). I den här nya versionen hittar du nya parlamentsledamöter och labyrinter där vi kommer att ha ett uppdrag att äta upp alla gula prickar som vi lyckas undvika att fångas av något av spökena.

För att kunna spela detta fantastiska spel, vi behöver bara VR-glasögon och en Android-mobilenhet. Medan vi är i spelet kan vi flytta Pacman genom att vrida huvudet åt höger och vänster, framåt och bakåt. På så sätt kommer vi att fly från spökena.

Slututrymme

Det anses vara en av de de bästa virtuella verklighetsspelen (VR) som finns tillgängliga för närvarande. Detta är ett rymdskepp som vi kommer att styra som vi diskuterade tidigare med alla VR-glasögon och vårt huvud. Du kommer också att kunna använda kontrollern om du vill.

Tack bra spel, bra kvalitet och utmärkt grafik är ett av favoritspelen för Android VR. Den här historien kommer att fokusera på ett skepp med en besättning som kommer att ha till uppgift att förstöra alla typer av hot som fiendens skepp och asteroider som kan kollidera med oss ​​och förstöra oss.

Terrorns hus

Om du är en älskare av skräck- och skräckspel och filmer, är House of Terror vad du har letat efter. Tack vare virtuell verklighet (VR) är det extremt intressant att använda den här typen av förslag för att underhålla användaren. Anses vara en av de det läskigaste spelet för VR. Rekommenderad.

Det är en resa genom ett slags hemsökt hus, fullt av alla slags varelser och läskiga scener med bästa möjliga kvalitet och brutal grafik. Dessutom har den en intressant historia. Detta fantastiska videospel är tillgängligt för Android och iPhone (iOS) plattformar Missa inte det här spelet!

VR Fantasy

VR Fantasy Detta är ett av de första spelen fokuserade på virtuell verklighet (VR)-plattformar. Detta är en medeltida och fantasifull berättelse om en liten prins (som i det här fallet kommer att vara användaren, vilket är du) som kommer att ha ett svårt beslut att komma in mörka fängelsehålor, fängelsehålor och grottor på jakt efter något speciellt.

Han kommer att behöva bekämpa alla typer av fiender och medeltida varelser som han måste möta. Som spelare kommer du bara att ha ett svärd, en annan mängd krafter och en sköld. Förutom de medfödda förmågorna hos denna underbara och mystiska karaktär som ger oss detta intressanta spel.

Jag har redan alla dessa alternativ Vi behöver bara anpassa, installera dessa spel och göra oss redo att spela med våra Virtual Reality (VR)-glasögon eller de som har Google Cardboard och tillbringa tråkiga eftermiddagar med att spela i timmar på dessa fantastiska och spännande titlar tillägnade den här romanen och den nya digitala plattformen .