Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilka är de bästa GPS-spårarna för husdjur?

Om du har ett husdjur bör du veta att du behöver använda det GPS-sökare husdjur växer väldigt exponentiellt, även om vi inte vill ha det.

För närvarande är det möjligt att placera vägbeskrivningsetiketter på Google Maps, samt söka efter restauranger nära din plats. Så varför kan du inte använda liknande teknik med dina husdjur?

Varje dag springer hundar och katter iväg eller går vilse så du måste ha ett sätt att hitta dem snabbt så att du vi har ett bra val.

De bästa GPS-lokalisatorerna för husdjur

För vissa har lite val gjorts enheter det kan vara superfunktionellt att hitta de där små och mycket värdefulla vännerna.

Därför rekommenderas det att analysera var och en av enheterna och överväga vilken som kan vara perfekt för dina behov och ditt husdjur.

Eureka MarcoPolo-teknik

Du kan läsa om denna fantastiska enhet och säga att den fungerar överallt, den kan fungera som ett fristående verktyg och sanningen kräver inte GPS eller anslutning till ett mobilnätverk.

Du måste ha insett vid det här laget att den här enheten kanske inte lever upp till påståendet, men det är ett bra alternativ med tanke på dess förhållande kvalitetspris.

Den här enheten är extremt enkel att installera, med realtidsövervakning, kräver batterier och är helt uppladdningsbar.

Ett sådant batteri tål upp till 6 veckors kontinuerlig användningAv denna anledning är det ett mycket bra alternativ om du till exempel har katter som tenderar att springa längre sträckor. Det är till och med ett alternativ till att använda en mobiltelefon som GPS då den förbrukar mycket mobiltelefonbatteri.

Bland de ytterligare funktionerna i denna enhet kan det sägas att den är vattentät, den når upp till 3,2 km, den låter dig utse säkerhetszoner.

Invoxia Pet Tracker

Spårningsteam Ganska lätt GPSVattentät och aktivitetsspårande, den kan användas av katter och hundar.

Det är viktigt att Sigfox Europe (utvecklare) täckning finns i landet, de kan användas i Spanien, allt via Invoxias GPS-applikation.

Är ägare uppdatera var 5:e till 10:e sekund och låter dig göra en vy av rundturen så att du kan veta var ditt husdjur har anlänt.

Traktiv GPS

En ganska enkel enhet som kan lokalisera ditt husdjur i 2 till 5 dagar, batteriet laddas på bara två timmar och dess plattform uppdateras var 2-3 sekund.

Du har en sådan möjlighet skapa säkerhetszoner som skickar varningar till din smartphone om ditt husdjur överskrider dem. Dessutom kräver det ett abonnemang med vilket du kan lokalisera ditt husdjur i över 150 länder, det är vattentätt och en av dess största fördelar är ingen spårningsgräns.

Muxan GPS-spårare

Tack vare GPS låter denna underbara enhet dig hitta ditt husdjur genom att komma åt det via en app eller webbplats, så att du kan ställa in färdväg.

Rutten uppdateras var tredje sekund och är ihopkopplad med Google Maps, en mycket bra sak med dessa GPS-lokaliserare för husdjur. Det har fastställande av säker återkallelse och meddelande om låg batterinivå och ett djur som passerar säkerhetslinjen.

Paj GPS Pet Finder

Denna utrustning kräver ett SIM-kort för att lista dess plats, ett abonnemang på tjänsten krävs för att få platsen, men det är ett mycket komplett verktyg.

Du kan hitta ditt husdjur under många förhållanden, den är vattentät och loggar din rutt och kan veta var den gick och var den passerade.

Dess app låter dig hålla dig uppdaterad med ditt husdjurs aktivitetdu vet hur långt du går och när du lämnade säkerhetslinan.

Varför använda GPS-spårare för husdjur

Du bör kontrollera flykten av husdjur, vilken hund som helst kan springa efter en bil eller en ekorre och gå vilse på vägen hem.

Med katter är nyfikenhet mycket farlig och de kan riskera att jaga andra katter eller andra djur.

Därför är det absolut nödvändigt att använda detta fantastiska verktyg som GPS-spårare för husdjur, vi hoppas att du kan ta hand om dina små.