Vilka är de bästa filraderingsprogrammen på Windows 10?

0 Shares

Idag får vi se vilka är de bästa filraderingsprogrammen på Windows 10. Ansamling av filer på vårt operativsystem är normalt och har en negativ effekt på datorns prestanda.

I den här artikeln kommer vi att se varför du behöver det radera alla temporära filerskräp, dubbletter etc. Och framför allt program som kommer att göra ditt liv enklare.

Vi har redan rekommenderat program för att accelerera och optimera Windows 10, men idag kommer vi att gå in i detalj i ett annat avsnitt för att hålla vår Windows-dator i optimala förhållanden och som du kommer att se är det inte alls komplicerat.

Vikten av att radera filer så ofta

Att regelbundet ta bort filer från din dator är viktigare än du kanske tror. Anledning? Det finns faktiskt några. Låt oss se vilka som är de viktigaste:

Det förbättrar datorns prestanda

Det är inget nytt ta bort onödiga temporära fileretc. Vi förbättrar RAM-prestanda och datorbehandlingshastighet. Genom att radera filer sparar vi utrymme i RAM-minnet för att effektivt hantera filer som vi regelbundet använder.

Frigör diskutrymme

Vi sparar inte bara diskutrymme för att kunna spara de riktigt viktiga sakerna. Men vi får det också att hålla längre eftersom det behövs mindre information varje gång vi ber om det.

Dessa är de mest grundläggande och viktigaste problemen vilket vi kan undvika om vi raderar filer då och då.

Program för att radera filer i Windows 10

AVG Antivirus Free

Kraftfullt AVG Antivirus på din Gratis version det är bra att alltid skydda vår dator. Men om det inte räckte så har den en kraftfull filrenare så att du snabbt kan frigöra hårddiskutrymme. Vi rekommenderar att du provar.

Adw Cleaner

Han har den möjligheten gör en mycket detaljerad analys för att bestämma vad du vill ta bort. Du kan också ta bort adword, dolda filer, temporära filer och blockera åtkomst till cookies för ökad säkerhet. Besök deras officiella hemsida.

Bleachbit

Detta är ett utmärkt program som vårdas rensa vår hårddisk från temporära filer, skräp, cookies, cacheetc. Alla duplicerade filer kommer att hittas av programmet och uppmanas att radera den. Detta är det bästa sättet att ta bort filer eftersom hela programmet gör det. Ladda ner BleachBit härifrån.

MiniBin

Inte bara är det möjligt analysera i realtid vår dator letar efter skadlig programvara och adware. Men det tillåter oss också att rengöra hårddisken effektivt och eliminera dubbletter eller tillfälliga filer. Högt rekommenderad.

ZHP Cleaner

Ett komplett program som inte bara bryr sig om att rensa filer från vår dator genom konfiguration från kontrollpanelen. Men det bryr sig också ta bort skadlig programvara och adware. Ganska komplett.

Revo Uninstaller

Varje gång vi avinstallerar eller tar bort ett program, smulor av det finns kvar i operativsystemet. Det gör inget annat än att ta upp orimligt utrymme. Denna klass av program är ansvarig för att ta bort alla andra rester som avinstallerades. Det enda är att vi måste gå igenom lådan för att använda den. Men Revo Unistaller gör sitt jobb perfekt.

CCleaner

Förmodligen ett av de mest kända rengöringsverktygen på Internet, och inte konstigt. CCleaner har ett gränssnitt som är för enkelt vilket gör att vi kan rensa tillfälliga filer, skräp och till och med registret. Allt görs effektivt och med bara några klick.

Efter att ha förstått ovanstående är det viktigt att lära sig hur du konfigurerar CCleaner på Windows eller Mac om du vill använda det här verktyget.

Å andra sidan, kom ihåg att du kan ta reda på versionerna av Microsofts operativsystem om systemet intresserar dig.

0 Shares