Vilka Àr de bÀsta Chrome-tillÀggen för att dra nytta av Netflix?

0 Shares

Netflix Àr en av de mest kÀnda digitala plattformarna i vÀrlden. Detta beror pÄ att det Àr en ny tjÀnst som ger anvÀndarna möjlighet att dra nytta av den audiovisuellt innehÄll de gillar serier, dokumentÀrer och filmer nÀr de vill. Förutom kabel-TV och videobutiker som underhÄllningsmedia.

Med Netflix kommer mÀnniskor att ha tillgÄng till en omfattande katalog med tv-serier för tillfÀllet, och naturligtvis för audiovisuella produktioner som tidigare varit framgÄngsrika. Att ha en stabil internetuppkoppling som enda krav och att betala en liten summa mÄnadsvis, kvartalsvis eller Ärligen, enligt paketet med avtalade tjÀnster.

En annan viktig egenskap hos plattformen Àr utvecklingen av högkvalitativa serier som har satt standarder och blivit de produktioner som Àr mest eftertraktade av tittarna. Och Àven denna typ av material skiljer dem frÄn andra konkurrenskraftiga plattformar som t.ex Amazon Prime.

Vilka Àr de bÀsta Chrome-tillÀggen för att dra nytta av Netflix?

Även om Netflix har etablerat sig som en banbrytande internetplattform pĂ„ TV “Till punkt och pricka”Det var inte alltid sĂ„. Och det var frĂ„n första början som företaget gjorde Ă€ndringar i grĂ€nssnittet och webbplatsen. För att ge dina kunder en unik upplevelse.

Det började med lanseringen av uppdaterat audiovisuellt material, inklusive en reklamlansering av visst innehÄll. Senare utökades tjÀnsten för tittare i Latinamerika, vilket rÀknas med dubbning pÄ spanska, nu anvÀnder plattformen tillÀgg för att ytterligare förbÀttra tittarsiffran.

TillÀgg Àr en serie objekt som kan upprÀtta en förlÀngning ansluta till Netflix för att Àndra vissa aspekter av omlÀggning. Detta beror i sin tur pÄ vilken typ av tillÀgg du kör; eller för att förbÀttra bild- och ljudkvaliteten.

Lista över de bÀsta Chrome-tillÀggen för att anvÀnda Netflix

Netflix erbjuder möjligheten att anvÀnda plattformen frÄn vilken smart enhet som helst (de med internetÄtkomst), Àven om Smart-TV (smart-TV) huvudsakligen anvÀnds, men Ätkomst via smartphones (smarttelefoner) och datorer Àr ocksÄ möjlig.

Du mÄste anvÀnda en webblÀsare som Google Chrome för att komma Ät Netflix, vilket innebÀr att det Àr möjligt att anvÀnda tillÀgg för att förbÀttra kvaliteten pÄ din tjÀnst. Vi ska lÀra dig nÄgra tillÀgg tillgÀngliga i webblÀsaren Chrome som du kan anvÀnda för att fÄ ut det bÀsta av det:

NFLX multiSubs: denna typ av tillÀgg tillÄter oss lÀgg till undertexter till allt innehÄll vi ser. Förutom att erbjuda olika sprÄk kan du anpassa teckenstorlek och typ. Möjlighet att lokalisera texter pÄ en specifik plats pÄ skÀrmen. SÄ det Àr ett bra alternativ för de som inte har tillgÄng till ljud.

Enhancer för Netflix: Detta tillÀgg tillÄter oss se specifikt innehÄll som inte Àr tillgÀngliga för alla. SÄsom premiÀrserier, film- och serietrailers, anvÀndarkommentarer. För att kunna komma Ät nÄgra av dem Àr det naturligtvis nödvÀndigt att skapa ett Simkl.com-konto.

Netflix fest: Detta tillÀgg Àr förmodligen det mest uppdaterade; Det Àr ett alternativ som lÄter flera anvÀndare ansluta och njuta av samma innehÄll realtid. Ger vÀrden kontroller för paus, spola tillbaka och volym upp eller ner. Förutom chatten, dÀr deltagarna kan kommentera sina Äsikter.

Andra tillÀgg för Netflix tillgÀngliga pÄ Google Chrome

Anpassar videon till Netflix: Detta tillÀgg tillÄter oss att manuellt justera bildkvaliteten i innehÄllet. För att fÄ en bÀttre överblick. Vi kan anvÀnda katalogen över tillgÀngliga filter och öka eller minska bildens skÀrpa, mÀttnad och ljusstyrka.

Dela pÄ Rabbit: Detta medium möjliggör interaktion mellan plattformsanvÀndare. Genom att skapa videor som kommer att delas virtuellt.

Vi hoppas Àntligen att den hÀr artikeln hjÀlpte dig. Men vi vill gÀrna höra frÄn dig, kÀnner du till nÄgra andra Chrome-tillÀgg som lÄter dig anvÀnda Netflix? Tycker du att dessa tillÀgg Àr riktigt bra? LÀmna oss dina svar i kommentarerna.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av hur du fÄr den senaste versionen av Netflix pÄ min Windows-dator

0 Shares