Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilka är de bästa Apple Arcade-spelen? – Njut av deras fantastiska spel

Apple går in i en värld av mobilspel med Apple Arcade, som har över 100 tillgängliga spel. Om du vill ge dig ut i världen av Apples originalspel och vill börja med det bästa av det bästa, läs dagens ämne.

Ta reda på vilka som är de bästa Apple Arcade-spelen med temat: Vilka är de bästa Apple Arcade-spelen? – Njut av deras fantastiska spel. Men först, låt oss ta en närmare titt på vad Apple Arcade är och några andra intressanta fakta om den här plattformen.

Vad är Apple Arcade? – Roliga fakta om Apple Arcade

Det enklaste sättet att beskriva Apple Arcade är som en prenumerationstjänst för tv-spel som tillhandahålls av Apple. Detta innebär att genom att betala en månadsavgift kan du njuta av ett stort antal roliga videospel till hands.

Denna plattform erbjuder åtminstone en variation 100 videospel annorlunda, med innovativa, roliga och framför allt väldigt roliga teman. Några av de spelgenrer som kan förvärvas inkluderar: action, äventyr, strategi, pussel, RPG, bland annat.

Det är bra att veta att Apple Arcade inte fungerar på samma sätt som Project xCloud eller Google Stadia (med molnet). Mer som en plattform låter dig ladda ner utvalda videospel till din enhet spela sedan upp dem när du vill.

Om du undrar om den här plattformen är tillgänglig i ditt land bör du veta att när den lanserades 2019 var Apple Arcade tillgänglig i 150 olika länder. Idag är den tillgänglig överallt där Apples serviceverktyg är uppdaterade.

När det gäller priset, månatlig betalning för Apple Arcade varierar från $ 4,99och genom att göra denna betalning får du obegränsad tillgång till hela spelkortet. Dessutom finns det inga irriterande annonser på Apple Arcade och mycket mindre köp i spelet.

Det bör noteras att Apple Arcade kan avnjutas i enheter MacBook, iMac, Apple TViPhone och iPad med den senaste iOS-versionen.

Vilka är de bästa Apple Arcade-spelen?

Bland de över 100 spelen som finns tillgängliga på Apple Arcade finns det några som sticker ut som de bästa. Det är antingen för Din grafik, spelmekanik, plot, bland annat, men sanningen är att de har klassats av användare som “bäst”. Om du vill veta vad det är, var uppmärksam på de 5 namnen vi kommer att lista dig.

  • Sayonara Wild Hea
    rts:
    Berättelsen om det här spelet börjar när flickans hjärta är krossat och allt befrias därifrån. I detta fantastiska spel kan du cykla eller motorcykel, skjuta laser, använda ett svärd, delta i danskamper och krossa hjärtan med fart 300 km/h.
  • Lego Builder Journey: Om du är en älskare av legos värld kommer du att gilla det här spelet och du kommer definitivt att ha mycket roligt. Det här spelet är ett slags pussel med kreativa nivåer och spelstrategi som du kommer att älska. Dynamiken i spelet kommer att fånga dig, och konstruktionerna med legoklossar kommer att glädja dig.
  • Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm: det är fantastiskt spelet har en action- och äventyrsdynamik som inte kan ignorerasr. Du kan uppleva otaliga resor i en värld av total fantasi, slagsmål, pussel och mer.
  • Rayman Mini: Det är det perfekta spelet för hela din familj eftersom det är ett mycket beroendeframkallande spel där du kommer att hjälpa huvudpersonen i hans äventyr. Det här äventyret består av att gå igenom nivåer för att hjälpa din karaktär att komma tillbaka till normal storlek efter att ha blivit lika stor som en myra.
  • LEGO slagsmål: upprepar Lego-serien i den här listan. Du ska inte ta lätt på det här spelet, för det mest slående med det är att det är det multiplayer (minst 8 deltagare). Rolig story, bra grafik, Lego-tema och flerspelaralternativ gör detta spel väldigt bra och perfekt för dig att ha kul.

Här är de 5 bästa spelen du kan hitta och njuta av på Apple Arcade, vilket gör det väldigt enkelt att spela när du vill.