Vilka Àr de bÀsta apparna för videouppspelning för iPhone och iPad?

0 Shares

NÀr Apple organiserade sitt Onlinebutik, erbjuda sina anvÀndare applikationer som lÄter dem spela upp videor pÄ sina enheter. Dessa har mÄngdubblats och idag kan du hitta en stor variation av dem, med stor efterfrÄgan och acceptans.

I nÀsta artikel kommer vi att fokusera pÄ att presentera dig Vilka Àr de bÀsta apparna för videouppspelning för iPhone och iPad?

Vi kommer att försöka att inte strÀcka oss för mycket, för i App Store kan vi hitta ett stort utbud av sÄdana applikationer. I vÄr lista kommer vi bara att visa de som Àr mest anvÀnda och uppskattade av deras egna anvÀndare. Vi kommer ocksÄ att visa dig vilka funktioner den erbjuder sÄ att du kan fÄ ut det mesta av var och en.

Bland alternativen vi erbjuder dig kan vi hitta de som Àr helt gratis, och andra som du behöver avbryta din betalning för. Det sista ordet Àr ditt, att vÀlja vilket av förslagen vi har utarbetat som bÀst passar dina behov och budget. HÀr presenterar vi dig Vilka Àr de bÀsta apparna för videouppspelning pÄ iPhone och iPad.

Vilka Àr de bÀsta apparna för videouppspelning pÄ iPhone och iPad

Det Àr trevligt att ha en app som du kan ladda ner direkt till din enhet och njuta av den. Men detta gÀller inte bara appen, du kan Àven ha de bÀsta gratisspelen pÄ din iPhone eller iPad utan att behöva ha en internetanslutning.

Innan jag börjar ge dig bÀsta videoappen, kommer vi att förklara att dessa enheter kan spela nÀstan alla videoformat. SÄ gott som nÀstan alla som accepterar en persondator. Och skÀrmstorleken och upplösningen Àr mycket bÀttre, sÄ att titta pÄ videor via detta medium kommer att vara ett mycket tillfredsstÀllande alternativ.

Av alla filmuppspelningsappar som finns i Apple Store har vi valt ut de som vi tycker Àr bÀst. För att komma igÄng rekommenderar vi vÄr lista MX-spelare. Den har ett mycket gott rykte bland anvÀndare, i sjÀlva verket samlar den in de bÀsta Äsikterna.

Och det gör det inte mindre, eftersom det erbjuder oss ett intressant och kraftfullt grÀnssnitt, bland de olika funktionerna det erbjuder. Det finns en visuell konfiguration av bÄde kontrast och ljusstyrka för videouppspelningen. Den har ocksÄ en bra equalizer med vilken du kan göra önskad justering för att kalibrera ljudet pÄ ditt sÀtt.

En annan intressant videospelare Àr OPlayer som vinner mycket acceptans pÄ iOS-plattformen eftersom Android har erkÀnts som en fantastisk spelare. Det Àr vÀldigt enkelt och okomplicerat, men det kommer att ge dig en unik visuell upplevelse som aldrig kommer att göra dig arg. En av dess huvudfunktioner Àr att den stöder alla ljud- och videoformat och lÄter dig titta pÄ filmer i 4K-upplösning.

Fler appar för iPhone och iPad

InShot videospelare, Àr ett annat bra gratisalternativ till att spela upp videor som du inte bör avbryta. Dess kraft Àr enorm och den spelar upp innehÄll i 4K, Àven om det kan innebÀra att du bara kan se det i HD-kvalitet. Den största fördelen Àr det grafiska grÀnssnittet, lÀtt att anvÀnda, och en av de mest framstÄende funktionerna Àr snabb och lÄngsam uppspelning.

GOM-spelare Det anses vara den bÀsta videospelaren i butiken, det enda som ger oss fördelar och en fantastisk visuell upplevelse. Den har kontroller som lÄter dig konfigurera bÄde ljud och video. Om du har en iPhone med gyroskop Àr den hÀr spelaren perfekt dÄ den kan se 360VR-filmer.

Vi kan ocksÄ ha dem gratis, och det Àr de helt annonsfrimen om du vill ha fler funktioner som synkronisering till Apple TV kan du köpa Plus-versionen Àn betalversionen.

Vi hoppas bara att du kommer att testa vad vi tycker Àr de bÀsta och mest kompletta videospelarna du kan hitta i Apples virtuella butik. Och hÀr kommer handledningen jag visar dig vilka Àr de bÀsta apparna för videouppspelning för iPhone och iPad.

0 Shares