Vilka är de bästa apparna för stads- eller virtuella hallcyklister? – Långsamt

Vi såg nyligen cykling blomstra i alla delar av världen; Detta är en aktivitet som småbarn kan göra med vuxna. Det är en mycket dynamisk sport som fungerar bra för rekreation med familj och barn även som en del av en persons utbildning.

En person som gillar att cykla och tar det som en del av sitt liv spendera tid på att tävla och skaffa vänner Y klasskamrater att träna mer och mer. Och nu behöver de inte nödvändigtvis gå ut på gatorna för att träna; på gym har de maskiner som tillåter virtuellt arbete inomhus.

När vi talar om ett virtuellt rum menar vi aerob fysisk aktivitet, som från en maskin placerad på marken kan utveckla styrka, uthållighet och snabbhet tillsammans med musikens rytmer. Faktum är att tekniken inom detta område har gått framåt eftersom det redan finns prylar som är kopplade till applikationer och gör det lättare att samla in data från cyklister på gatorna och i virtuella rum.

Vilka är de bästa apparna för cyklister?

Cyklister använder ofta appen under träning och tävling som gör att de kan få verklig information före, under och efter träning. Därför, om du letar efter någon av dessa appar kommer vi att visa dig vilka som är mest använda i den här artikeln.

Den första appen vi kan nämna för dig är Strava; En av de mest kända applikationerna för detta är ett socialt nätverk för idrottare och cyklister. Här kan du använda alla funktioner, som att övervaka all din fysiska aktivitet som registreras åt dig, och samtidigt kan du dela den med dina vänner, precis där.

Det är en app helt fri från Spela butik; Även med den, förutom att mäta prestanda som puls eller kraft, kan du göra mer. Med det menar vi att eftersom det är ett socialt nätverk kan du dela dina bästa bilder och berättelser från din cykelresa på din vägg.

Ett annat bra alternativ för att mäta din aktivitet, oavsett om det är på en stationär cykel eller på gatan, är Komoot, som också är en gratis applikation och fungerar utan internetanslutning. Med den här applikationen kan du planera dina rutter genom att erbjuda röststyrd GPS-navigering.

Bortsett från det, allt från Komoot du kan skapa ett program eller resplan för alla dina sportersom att cykla; och, som redan nämnts, att kunna bana väg framåt. Även om det är en gratis app kan du köpa regioner att träna utan internetuppkoppling och individuellt kan du betala 4,99 euro.

Den tredje kända bra applikationen är TrainingPeackssom hjälper alla avancerade ryttare att förbereda sig för den längsta tiden framåt för de viktigaste loppen. Med detta mycket användbara verktyg kan du planera dina träningspass och spåra dem fullt av dem så att de vet vad de kan förbättra.

För detta ändamål, TrainingPeacks mobilapplikation, låter dig skapa rutter och fastställa, före varje övning, de zoner och trösklar som kommer att hjälpa dig få utbildning av hög kvalitet. Dessutom kan du med den skapa och sätta upp en träningsplan med en bra tränare och till och med köpa en träningsplan eller göra det själv.

Vilka andra appar är användbara för din träning?

Det är mycket bra att använda applikationer som markerar rutten eller lagrar träningsrekord; Men det är viktigt att ha appar som hjälper oss att ta reda på mer om fordonet vi använder. Så, här kommer vi att nämna en som du kan ladda ner gratis till din mobiltelefon och kunna räkna med dem.

Bland alla applikationer som kan hittas är: Cyklar reparationdär du hittar många guider och använder dem för att lära dig hur du reparerar din cykel. Med det här praktiska verktyget kommer du att kunna lära dig hur man fäster en lapp på en cirkel eller hur man gör det lätt att fixa bromsar och att de anser dig vara en expert.

En ytterligare fördel med denna applikation kommer att vara möjligheten att hålla ett register över underhållet som du gör på din cykel gång på gång, och därmed möjligheten att programmera en bättre service. Dessutom ger Bike Repair mycket praktiska råd för att hjälpa dig förbättra outfiten i dina träningspass och vad du bör veta obehag under körning.

Relaterade Artiklar

Back to top button