Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilka är de bästa apparna för borttagning av dubbletter av foton för Android eller iPhone?

Det finns många applikationer som kan hjälpa dig att ta bort dem dubbletter av foton irriterande och oönskade som ingen vill ha på sin enhet då allt de gör är att skada operativsystemets prestanda och ta upp värdefullt utrymme som kan användas till annat.

I den här artikeln kommer vi att förklara vad dessa dubbletter av foton är och vad de är olägenheter det är det som orsakar telefonsamtalet.

Vad är dubbletter av foton?

Dubblettbilder inkluderar identiska foton som upprepas flera gånger och tar upp plats i mobilenhetens minne.

Applikationer för att ta bort dubbletter av foton

Smart rengöring

Denna programvara är tillgänglig för Android-, iPhone- och iPad-enheter. Detta finns på App Store och Google Play Store. Förutom funktionen för borttagning av dubbletter av bilder låter den dig också ta bort alla filer du inte vill ha på din enhet.

Tvillingfoto

Det är ett gratisprogram som fungerar som en dubblettfotosökare. Denna app är endast tillgänglig för Apple-enheter och du kan hitta den i App Store.

Gemini Photo-appen började som en app för Mac-datorermen tack vare dess framgång bestämde de sig för att förvandla det här programmet till en applikation som låter Apple iPhone- och iPad-användare ladda ner det till sina enheter för att bli av med alla dubbletter av foton.

Applikationen ger sina användare verktyg som de väljer de bästa bilderna och fråga om du vill behålla dem i ditt galleri. Dessutom kan du gruppera suddiga bilder, skärmdumpar och textbilder och radera. Det låter dig också radera hela fotoalbumet om du vill.

Duplicate Photo Remover

Det är en applikation som är tillgänglig i Google “Google Play”-butiken. Det är helt ägnat åt att lokalisera och ta bort alla dubbletter av bilder och videor på dina enheter.

Remo Duplicate Photos Remover

Detta är en applikation som, när den har laddats ner, kommer att hjälpa dig ta dig tillbaka alla dubbletter av bilder på din iPhone eller Android-telefon.

Denna fantastiska app gör det enkelt att hitta och ta bort dubbletter av bilder i ditt mobilbibliotek. MED några steg du kan bli av med dem väldigt snabbt.

Google-filer

Det är en app gratis hjälp tillgänglig för Android. Denna applikation är ansvarig för att köra en analysprocess som kommer att lokalisera och eliminera, om du vill, alla dubbletter av filer på mobiltelefonen. Dessutom låter applikationen dig säkerhetskopiera dina data, vilket hjälper till att frigöra utrymme för att optimera prestandan för det mobila operativsystemet.

Denna applikation låter dig radera liknande ljud-, bild- och filmfiler med ett klipp. Appen är endast tillgänglig i “Google Play” Fungerar endast på mobila enheter med Android-operativsystemet.

Vilka är de bästa apparna för borttagning av dubbletter av foton?

Definitivt Remo Duplicate Photos Remover är en av de bästa apparna för borttagning av dubbletter av foton eftersom denna app är tillgänglig för iOS och Android mobila enheter.

En annan bra app, även om den bara är tillgänglig för enheter med iOS-operativsystemet, är Tvillingfotofungerar perfekt på alla Apple-enheter och erbjuder fantastiska verktyg som gör borttagningsprocessen snabb och enkel.

Google-filer är också en av de bästa apparna för borttagning av dubbletter av foton. Denna app är endast tillgänglig för Enheter med operativsystemet Android.

Vi bestämde oss för att lägga till Google-filer till listan över de bästa applikationerna eftersom den erbjuder alla användare några ganska användbara extrafunktioner.

Hur och varför finns det dubbletter av foton?

Ibland kan detta vara fallet när du tar ett foto upprepa proceduren flera gånger och ta samma bilder för att välja det bästa fotot senare, eller så gör du bara misstaget att trycka på knappen upprepade gånger för att ta ett foto.

Nackdelar med att ha dubbletter av bilder på mobilen

Dubbletter av foton på en mobil enhet kan vara negativa pga försämrar prestandan mobilt operativsystem och tar vanligtvis upp utrymme som kan behövas en annan gång för att ladda ner applikationer eller lagra bilder, videor eller ljudfiler.