Vilka är de bästa apparna för att läsa nyheter och tidskrifter för Android Mobile?

Att läsa nyheter och tidningar på Android-telefoner är en bashobby i många människors liv; är att Android erbjuder applikationer som håller oss informerade. På samma gång, det är mycket enklare och billigare ta reda på vad som händer i världen med en knapptryckning på våra smartphones.

I sin tur är det viktigt att överväga vilka applikationer läsa nyheter och tidskrifter på Android-telefoner de är sanningsenliga; både på grund av sanningshalten i informationen de hanterar, och för att de kan visa sig vara skadliga applikationer som vi installerar på vår smartphone och skadar oss.

Som med att installera vilken Android-applikation som helst från en dator eller direkt från en mobiltelefon är det viktigt att överväga vissa aspekter; För att kunna välja de bästa nyhets- och tidningsläsarapparna på Android-telefoner måste vi kontrollera hur tillförlitliga recensionerna är. Förutom att tillhandahålla det gå smidigt på vår smartphone.

Appar för att läsa nyheter och tidskrifter på Android-telefoner

För att kunna klassa en ansökan som en av de bästa bör du känna till den funktionaliteten beror på smarttelefonen där de är installerade; Men när det kommer till de bästa nyheterna och tidningsläsande apparna på Android-mobiler antas det att de fungerar smidigt.

Bland de bästa apparna för läsa nyheter och tidskrifter på Android-telefoner Vi hittade Pocket, det är populärt eftersom vi kan aktivera läsaralternativet; så det är väldigt bekvämt, och att använda det här alternativet fungerar som att lyssna på nyheterna på radio, vilket gör att vi kan göra andra saker samtidigt.

Å andra sidan har vi Google Discover-appen, alltså används mest av Android-användare; Speciellt eftersom den typ av meddelanden vi möter kommer att vara relaterade till våra vanligaste sökningar på Google. Detta innebär att applikationen på något sätt kommer att ansvara för att ge oss information som sannolikt kommer att vara till störst nytta för oss.

För att följa upp en annan av de bästa nyhetsläsarapparna, finns Microsoft News; och beskriv den som den mest pålitliga och användarvänliga i världen.

Andra meddelandeappar på pålitliga Android-telefoner

Bland fördelarna och fördelarna med att läsa nyheter och tidskrifter på Android-telefoner visar det sig vara mycket mer tillgängligt, ekonomiskt och bekvämare. Förutom att vi bara behöver vår Android-mobil och internetuppkoppling kan vi ta reda på vad som händer i olika delar i realtid.

Å andra sidan är det viktigt att vara uppmärksam och veta hur man upptäcker falska nyheter på internet, kom ihåg att den digitala världen är mycket sårbar för manipulation; Av denna anledning ligger tonvikten på att installera meddelandeläsarappen på Android-mobiltelefoner de är helt pålitliga.

Angående applikationer som visar oss specifika meddelanden relaterade till vår plats vi hittade bläckfisk; Detta gör att vi i sin tur kan välja vilka nyheter och informationsämnen vi vill läsa.

Samtidigt är det Reddit appsom har fördelen av att vara ett socialt nätverk, som låter dig dela meddelanden; förutom att kunna kommentera dem i ett slags forum. Vi kommer också att hitta World Newspapers-applikationen, speciellt för att läsa nyheter på spanska.

Applikationer för att läsa tidningar på Android-telefoner

Teknikens värld har blivit så stor att du inte längre behöver gå till en tidningsbutik för att köpa den; men vi kan läsa tidningar i form av en digital presentation.

Det vill säga från en internetplattform som kan hittas i sökmotorn enligt våra preferenser eller från en Android-applikation; både att läsa och skapa en digital tidning är möjligt.

Bland de mest kända digitala tidningsapplikationerna hittar vi Flipboard, känt för kategorisera information efter våra intressen; I Google Play ger användarna den 4,1 av 5 poäng, och betonar att dess starka sida är den perfekta menydesignen. Många användare föreslår dock att man lägger till ett röstläsaralternativ eftersom det finns människor som gillar att höra nyheterna.

Å andra sidan, vi har ett problem som gör att du inte bara kan läsa digitala tidningar i appen, utan även ladda ner dem gratis. Vi hittar även Zinio som gör att du kan köpa tidningar och ladda ner dem i pdf-format.

Relaterade Artiklar

Back to top button