Vilka Àr de bÀsta apparna för 360-fotografering för iPhone eller Android?

0 Shares

Idag har vi möjligheten att ta bilder var och nÀr vi vill med vilken kamera som helst eller nÄgon av vÄra mobila enheter. Deras stÀndiga utveckling De gav oss funktionella alternativ genom att öka antalet verktyg i terminalkameran.

För alla som Àlskar fotografering Àr dessa nya implementeringar pÄ vÄra enheter en överraskning. För tack vare detta kan du ta bilder med vinklar som bara var möjliga med kameror. DÀrför, vi behöver bara en bra telefon Android eller iPhone.

Ett av de mest intressanta och innovativa alternativen som har anpassats till vÄra mobiltelefoner Àr ta bilder i en vinkel pÄ 360 grader. Tack vare denna funktion kan vi fÄnga allt som omger oss i ett foto och med hög kvalitet pÄ detaljer.

Med det hĂ€r alternativet kan vi enkelt fĂ„ en global översikt över alla riktningar vi har pĂ„ varje sida, frĂ„n botten till toppen. Å andra sidan, förutom att vara ett alternativ du kan hitta med de flesta nya terminaler, Ă€r det ocksĂ„ vi kommer att ha applikationer som erbjuder oss detta.

För bÄde Android-enheter och iPhone finns det mÄnga applikationer som har kamerafunktion och erbjuder oss i sina verktyg att ta bilder i 360 grader. Bo hos oss och vi kommer att visa dig nÄgra av de mest effektiva applikationerna att följa dessa steg utan problem.

Google Gatuvy

Detta Àr definitivt en av de de mest igenkÀnnliga apparna pÄ den hÀr listan, men ocksÄ en av de bÀsta kvalitetsmÀssigt. Google Street View lÄter dig ta 360-gradersbilder av vad vi har omkring oss, och det har ocksÄ alternativ om vi vill dela dessa bilder.

Dessa pilar du kan dela direkt pÄ Google Maps. Syftet med denna applikation Àr ocksÄ att samla in högkvalitativa bilder frÄn olika delar av vÀrlden i sin egen databas. DÀrmed sÀkerstÀlls driftkvaliteten för denna applikation och erbjuder en Ànnu mer komplett tjÀnst.

360 panorama

Ett annat alternativ vi kan hitta för att ta dessa bilder Àr Panorama 360. Det kommer ocksÄ att tillÄta oss att fÄnga scenen runt oss den kommer att inkludera en egen 360 graders viewer. Den har taggning av geolokalisering och Àr kompatibel med Google Street View.

Dessutom ocksÄ vi kan dela vÄra bilder direkt till olika sociala nÀtverk som Facebook, Twitter och Tumblr. Förutom att du kan skapa anslutningslÀnkar med personer som ocksÄ har den hÀr appen installerad, kan du dela panoramabilder och se dina vÀnners bilder.

Photof Panorama

Det Àr en av de mest populÀra och anvÀndbara applikationerna som anvÀnds inom möbelindustrin eftersom den har förmÄgan att göra panoramabilder snabbt och enkelt. Ett av de mest anmÀrkningsvÀrda verktygen i den hÀr applikationen Àr orienteringssensorn, som Àr ansvarig för att upptÀcka den exakta vinkeln som vi mÄste ta bilden vid.

PĂ„ samma sĂ€tt kan vi dela vĂ„ra bilder till alla sociala nĂ€tverk eller meddelandeapplikationer som vi tidigare har installerat pĂ„ vĂ„r terminal eller mobila enhet. Å andra sidan har du ocksĂ„ ett alternativ skapa bakgrundsbilder av hög kvalitet med dina foton att du gjorde det förut.

Kartongkamera

Med den hÀr applikationen har du möjligheten Ta 360-gradersbilder via VR (virtuell verklighet). Efter att ha tagit dem kan du se dem i Carboard-appen som erbjuds av Google och naturligtvis frÄn motsvarande kompatibla linser.

Å andra sidan kan vi ocksĂ„ göra det smĂ„ 360-gradersinspelningar behöver vi bara placera terminalen vertikalt och röra oss lĂ„ngsamt och försiktigt i en cirkel frĂ„n höger till vĂ€nster, applikationen kommer att sluta spela in nĂ€r svĂ€ngen Ă€r klar.

De dÀr filmerna tidigare gjorda Vi kan se dem utan problem frÄn YouTube, liksom vi kommer att kunna spela dem frÄn vÄr dator.

0 Shares