Vilka Àr de bÀsta Android- och iOS-apparna för att Àndra din röst under ett samtal?

0 Shares

DÄ ska vi berÀtta för dig vilka Àr de bÀsta Android- och iOS-apparna för att Àndra rösten i en konversation. Ha kul med att experimentera med de olika alternativen som dessa appar erbjuder och spela skÀmt med dina vÀnner. MÄnga av dessa applikationer finns i Play Store eller App Store.

Du behöver inte vÀnta pÄ första april med dem, det finns alltid en bra tid för det ha sÄ kul med vÀnner och familj.

De bÀsta Android-apparna för att Àndra rösten i en konversation

Roliga samtal

Med den hÀr appen kan du Àndra ljudet pÄ din röst under samtalet och tillÄter ocksÄ ta bort ditt nummerpresentationsÄ att du kan ringa ett helt anonymt röstsamtal. Det Àr perfekt för att skoja dina vÀnner.

Nackdelen med den hÀr appen Àr att den har nÄgra minuter du kan anvÀnda gratis och sedan mÄste du köpa den betalda versionen om du vill fortsÀtta anvÀnda den.

Ring Allogag röstvÀxlare

Det Àr en betald applikation tillgÀnglig för Android och iOS. Den lÄter dig Àndra rösten genom att modifiera bas och diskant, sÄ att du fÄr en mycket mer realistisk effekt. Du kan Àndra tonen pÄ din röst sÄ mÄnga gÄnger du vill och till och med göra det under ett samtal.

Dessutom har den nÄgra förinstÀllda effekter som du kan anvÀnda rösten frÄn nÄgra kÀnda personer med.

RöstförÀndrare

Den finns för Android- och iOS-enheter. Med den kan du lÀgga till ljudeffekt för ljudspÄr som du skrev ner eller gjorde det under samtalet. Det hÀr Àr ett bra verktyg som du kan anvÀnda för att övertyga dina vÀnner om att du Àr pÄ ett skrattande berg, i ösregn eller vad du Àn tÀnker pÄ.

I program som Skype kan du anvÀnda dessa röstmodifierare under ett videosamtal.

Fake Caller: Spratt genom att Àndra din röst

Med den kan du ringa samtal med falska röster och frÄn anonymitet. Det Àr en betalapplikation som lÄter dig lÀgga till olika rösttoner under ett pÄgÄende samtal eller spela in lÄtar för att dela det senare via olika sociala nÀtverk.

De bÀsta iOS-apparna för att Àndra rösten i en konversation

Ring röstvÀxlaren

Du kan Àndra ljudet pÄ din röst eller lÀgga till effekter i realtid under ett telefonsamtal, vilket gör den perfekt för att skoja dina vÀnner. Det Àr en betalapp, Àven om du kan prova den först helt gratis innan du registrerar dig.

Funny Call / Minion Prank Call

Den hÀr appen kan laddas ner frÄn Apple Store under nÄgot av dessa namn. Det Àr en av de mest kÀnda och anvÀnds av iOS-anvÀndare. Det Àr en betald applikation. Du kan Àndra din röst med en fil utjÀmnare för att justera bas och diskant eller anvÀnda nÄgon effekt, Àven under ett samtal.

Konversation Tom och vÀnner

Med denna applikation kan du Àndra din röst under samtal. Med den kan du lÀgga till ett annat ljud djur och röster frÄn kÀnda personer. Den Àr tillgÀnglig för Android- och iOS-enheter.

RoboVox

Med Robovox kan du anvÀnda olika robotars röster under ett samtal. Den har över 30 (trettio) alternativ att vÀlja mellan, och med den kan du Àndra tonen i din röst under en pÄgÄende konversation i realtid eller spela in för att dela med vÀnner senare.

BÀsta röstvÀxlaren: ring inkognitosamtal

Du kan ringa samtal med en annan röstton Àn din och lÀgga till olika ljudeffekter, Àven om du kan dölj nummerpresentation ut ur enheten om du vill. Du kan ocksÄ att spela in och dela dem senare pÄ olika sociala nÀtverk.

Röstmodifierare: förvrÀng din ursprungliga röst

Med henne kan du Àndra ljudet pÄ din röst under ett pÄgÄende samtal, aktivera sensorerna utan att upptÀckas och till och med spela in dem för senare redigering. Du kan lÀgga till effekter sÄsom rösten av en robot, gubbe, utomjording eller omgivande ljud som flÀkt, regn, blÄst eller vad som helst du tÀnker pÄ.

Du kan ocksÄ hitta röstmodifierare pÄ internet som lÄter dig hÀrma Anonymous och Loquendos röst.

0 Shares