Vilka är de andra spelen som Clash of Clans? – De flesta liknande spel

Vi ska prata idag vad är de andra spelen som clash of clanskortfattat mest liknande spel som vi kan hitta på mobila enheter och lyckligtvis finns det många av dem. Clash of Clans är ganska populärt, det är en strategisk titel som låter oss få ädelstenar, potions och guld gratis, skapa vår armé och slåss med andra spelare, nå t.ex. till Crystal League. Men som du kan föreställa dig är det inte det enda spelet i sin genre.

Vi kan hitta många sådana spel för att skapa en bra by och försvara den perfekt och vi kommer att göra det se alla dessa alternativ lite lägre. Tro mig, efter att ha sett den här listan har du många timmar framför dig att njuta av den på din mobila enhet.

Alternativ till Clash of Clans

Vi kommer att se en lista med spel som liknar populära Clash of Clans, så på detta sätt har du många spel där du kan njuta av samma genre, som tur är kan vi hitta några.

Strid på stranden

Världen störtar i kaos, banditer finns överallt i Battle Beach, och den starkastes lag tillämpas perfekt. De enda områden som finns kvar i denna förlorade värld är några tropiska öar.

Du måste skapa kraftfulla allianser och bygga din egen civilisation där du kan leva i fred, harmoni och i enlighet med den lag och ordning som världen en gång hade. Problemet är att banditerna inte lämnar dig ensam. Du kan bygga din stad, få den att växa, försvara, skapa tät och lägga strategi i realtid mot andra motståndare som inte vill låta dig växa, vill döda dig.

Total erövring

Total Conquest är ett mycket intressant spel där den sociala delen är väsentlig men utan att försumma strategin. Du kommer att vara den romerske guvernören som måste skapa din egen stad och naturligtvis din armé. På detta sätt måste du få det att utvecklas och växa tillräckligt för att möta olika situationer.

Caesar är död och du måste göra det gå med i legionen eller skapa din egen att möta fiender, ta hand om dina landområden och göra framsteg i denna ganska intressanta titel, och framför allt rolig. Du kommer inte bara att behöva skapa din egen stad och utveckla den, utan också försvara den från fiendens attacker samtidigt som du planerar dina egna attacker, men det här är ett roligt och komplext spel som kräver mycket tålamod och planering.

Spel som liknar Clash of Clans

Djungelns hetta

Jungle Heat är ett spel som går ihop tillgänglig för iOS och Android, även på sociala nätverk. Här måste du frigöra inhemsk rikedom genom att ta den från de anfallare som vill samla rikedomar för sig själva.

Du kommer att behöva möta ganska stora strider i enorma och vilda djungler som kan ge dig en eller annan överraskning, skapa enorma byggnader och en stad för de människor du måste skydda.

Krock mellan lås

Strategi- och fantasyspel. Castle Clash erbjuder oss alla typer av karaktärer, inklusive alver, dvärgar, robotar och till och med imponerande vidunder. För den här titeln måste vi skapa ditt eget imperium och få det att växa.

Du kommer att behöva möta olika fiender och andra spelare få din stad att bli detta mäktiga imperium. Det blir ingen enkel uppgift alls, men vägen blir utan tvekan väldigt spännande och njutbar.

Clash of Lords 2

Clash of Lords 2, som namnet antyder, är den andra delen av en intressant titel som har allt du behöver underhålla dig i timmar.

I grund och botten kommer du att behöva möta ett stort antal fiender med en tydlig strategi. Den andra upplagan av denna viktiga titel har mycket intressanta nyheter vilket gör den bättre än sin föregångare. Därför rekommenderar vi utan tvekan att du provar det. För mer information kan du gå in på deras hemsida.

Relaterade Artiklar

Back to top button