Vilka är de andra apparna som UBER?

0 Shares

Transportapplikationer har blivit mycket populära på senare tid. Du hör talas om Uber-appen ganska mycket. Men vilka andra appar finns det, som UBER? Det finns olika typer av applikationer som erbjuder transporttjänster till allmänheten.

Cabify, Didi och Beat Det här är några av användningarna som vi kan nämna eftersom alla är en del av medborgarmobiliseringsrevolutionen; så pass att Didi eller Beat blir ett svårt val som alternativ till Uber. Över hela Latinamerika har många länder redan några av dessa alternativ, men de har orsakat obehag för taxiförarfacket där.

Om du reser i ett okänt land eller om din syn är relaterad till arbetsrelaterade frågor kommer vi här att lämna en liten lista med några transporttjänster de vanligaste och som drivs säkert och tillförlitligt via en telefonapplikation.

Observera att detta är applikationer som bara körs på stora städer och där användningen är laglig är den ett bra alternativ till andra appar som Uber.

Lätt taxi

Detta är en taxitjänst som är mer allmänt tillgänglig i Mexiko huvudsakliga arbetsstäder Monterrey, Puebla, Guadalajara, Cancun och Querétaro. Många ser redan detta som UBERs direkta konkurrens.

Detta företag har blivit mycket populärt idag eftersom det är mycket engagerat i att erbjuda kvalitetsservice med enheter under optimala förhållanden och ger användarna ett bra informationsverktyg om sina förare

Cabify

Det är en taxitjänst som länge har varit representerad på den mexikanska marknaden, förutom att den har en bred täckning i staden då den fokuserar på att anställa förare som har en privat bil genom att göra dem tillgängliga för sina användare, kvalitetsenheter genom applikationen långsam.

Yaxi

Din app har en inbyggd tracker som du kan använda spåra bilen som du har blivit tillfrågad till kan du, förutom att bifoga listan med uppgifter om den förare du valt, på samma sätt göra recensioner och kvalifikationer för tjänsten på deras hemsida.

Avant

Detta är ett mexikanskt företag som har stor tillgänglighet i hela staden Mexikoger sina kunder de lägsta och mest omfattande priserna i landet. Den erbjuder många olika tjänster där den erbjuder många kategorier där kunden har möjlighet att välja vilken typ av bil han vill välja för resan, genom hela sin ansökan.

Förutom att ge förarinformation och mot sin bakgrund ger företaget sina användare betalningsmöjligheter, såsom betalningar kontant eller med betal- och kreditkort.

Körning i stan

Annonsen för denna ansökan är «Din förare 24/7«, Det är ett utmärkt sätt att hitta transportmedel i din stad som är bekvämt, privat och lätt att ta sig till med bara några få klick på din smartphone.

Denna tjänst kräver ingen korttillhörighet eller betalningsmetod, vilket är fallet med Uber, eftersom du även kan betala för tjänsten kontant. Efter att ha hyrt tjänsten ger applikationen all nödvändig information, såsom förarens namn och efternamn, bilmodell, taxa som ska betalas och den utsedda vägen.

Dessa appar är ett bra alternativ till Uberför om applikationen inte uppfyller dina förväntningar kan du använda en annan som hjälper dig inom ett mycket bredare sortiment. Det här är alternativ som ni kan använda tillsammans för att få bättre förmåner och mycket mer överkomliga priser.

På grund av den befintliga höga efterfrågan och utbudet kan du använda olika applikationer och jämföra priser och rutter.

0 Shares