Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

ViewSonic VP-16 15,6-tums FHD OLED-pekskärmsskärm lanserad i Indien

ViewSonic har introducerat VP-16 OLED, en bärbar pekskärmsmonitor med OLED-teknik i Indien. Denna 15,6-tums ColorPro-skärm erbjuder 1080p Full HD-upplösning och Pantone-validering för imponerande färgåtergivning.

VP-16 OLED inkluderar ett justerbart stativ för bekväma betraktningsvinklar i olika positioner. Stativet har också ett stativfäste för ökad mångsidighet, så att användarna kan justera bildskärmen till fem olika vinklar. Den kan till och med integreras med en kamera för användning som bild- eller videoförhandsvisning.

Med sin OLED-skärm ger ColorPro VP-16 OLED ett brett färgomfång, 100 % DCI-P3-täckning och ett högt kontrastförhållande på 100 000:1. Detta säkerställer äkta svartnivåer och exakt färgrepresentation, vilket tillgodoser proffs med exakta färgkrav.

Skärmen levereras med ett avtagbart skyddshölje som fungerar som en skugghuva, vilket ger en optimal tittarupplevelse oavsett omgivande ljusstyrka.

När det gäller anslutning erbjuder bildskärmen USB Type-C-anslutning med 40W tvåvägsladdning. Den kan drivas av en bärbar dator eller ge ström till en bärbar dator eller mobil enhet genom pass-through-laddning. Ytterligare funktioner inkluderar en mini-HDMI-port, ett 3,5 mm hörlursuttag, dubbla integrerade högtalare och ENERGY STAR-certifiering för energieffektivitet och minskade växthusgasutsläpp.

Snabba specifikationer: ViewSonic VP-16 OLED Monitor
  • Blank finish, Justerbart stativ, Portabel
  • Skärm: 15,6″ OLED (1920X1080) FHD 60Hz-skärm, 100 000:1 kontrastförhållande, 400 nits ljusstyrka, 1,07B färger, 10 bitar (8 bitar + FRC), 1ms svarstid, 16:9 bildförhållande
  • Anslutning: USB-C x2, 3,5 mm ljudutgång, Micro HDMI x1
  • Ljud: Interna högtalare 1W x2
  • Skärmvisning: Ingångsval, Färgläge, ViewMode, Audio Adjust, Setup Menu
  • Fysiska kontroller: Upp, Ner, Vänster/Åter, Höger/Bekräftad, Ström
  • Strömförsörjning: Extern; 40W
  • Övrigt: Eco-läge, ENERGY STAR-certifiering
  • Mått: 14,1” (B) x 8,92~12,38” (H) x 0,8” (D); Vikt: 2,2 kg
Prissättning och tillgänglighet

Den senaste ViewSonic VP-16 OLED-skärmen, med en 15,6-tumsskärm, finns nu att köpa på Amazon.in och andra återförsäljare. Den har en MRP på Rs. 75 000 och ett slutanvändningspris på Rs. 49 999 + skatter.

Sanjoy Bhattacharya, direktör för försäljning och marknadsföring – IT Business, ViewSonic India, sa vid lanseringen:

ViewSonic har åtagit sig att utveckla innovativ teknik som ökar effektiviteten och möter våra konsumenters behov. Med lanseringen av VP-16 OLED i Indien är vi stolta över att kunna erbjuda en kraftfull, mobil bildskärm med exceptionella färgkritiska funktioner för kreatörer på resande fot.

Denna första bärbara display i vår ColorPro-serie är designad för proffs som söker flexibilitet i sitt arbete, med extraordinär färgåtergivning och USB Type-C-anslutning. Vi hoppas att denna nya lansering kommer att bidra till att levandegöra våra kunders hårda arbete, eftersom vi fortsätter att tänja på gränser och leverera högkvalitativa produkter.