Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

ViewSonic VG800 – Låg kostnad Hög prestanda?

Introduktion

Det har skett många spännande framsteg inom LCD-teknik under det senaste året. Vi har sett minskade LCD-skärmar i storlek, strömförbrukning och viktigast av allt, pris. När ViewSonic berättade för oss att de hade en sub-600USD 18″ LCD-skärm för oss, fick de definitivt vår uppmärksamhet. Tyvärr är det många som säger att det är för lite, för sent.

ViewSonic har alltid varit ett intressant företag att ha att göra med på grund av deras variation av produkter. Inget annat företag i LCD-sektorn har blivit så kritiserat och så berömt som ViewSonic. När det kommer till träff eller miss är de eliten. För det mesta har ViewSonic gjort en hel del för att blanda kvalitet med pris, vilket ger slutanvändaren en enkel balans mellan båda. ViewSonic rankar dessutom störst inom LCD/CRT-försäljning i USA, men branschjätten Samsung dvärgar ViewSonic flera gånger om.

ViewSonic har nästan inte haft några problem med att få acceptans i CRT-världen, men de har fortfarande problem med att ta sig in i LCD-skärmarnas värld.

Nog om politik och marknadsföring. Inom datorindustrin räcker det med bara en ensamprodukt för att stimulera konkurrens och nya produktdefinitioner. Men är VG800 svaret på högpresterande LCD-skärmar? Ta reda på det när vi tittar på ViewSonics senaste linje!