Videor visar Pixel 2:s otroliga optiska stabilisering

0 Shares

Smartphonekameror har nått oväntade nivåer. Kvaliteten sticker ut varje år. Å andra sidan är samma kvalitet praktiskt taget likvärdig i alla märken, därav detaljerna som gör skillnad, som i fallet med bildstabilisering. DE Pixel 2 lovar att ha den bästa bildstabilisering som någonsin setts på smartphones. Videorna nedan verkar bevisa detta.

När Google lanserade Pixel förra året blev den automatiskt känd som den bästa kameratelefonen på marknaden. En av de stora punkterna som nämndes var dess bildstabiliseringssystem. Till skillnad från stora konkurrenter som Galaxy S7 och iPhone 7 Plus hade den ingen optisk stabilisering, bara ett avancerat elektroniskt stabiliseringssystem.

Nu, med lanseringen av Google Pixel 2, har de gått längre och lagt optisk stabilisering vid sidan av elektronik. Hur skulle en kamera som hade den bästa elektroniska stabiliseringen i världen se ut tillsammans med ett optiskt stabiliseringssystem? Resultatet kan ses nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=vLFYjNmJyAw

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=g5PW4ciGmuw

Hemligheten som implementerats av Google i Pixel 2 och Pixel 2 XL för att uppnå det otroliga resultatet ovan är att slå samman digital stabilisering med optisk, bearbeta videon samtidigt. Med de två rörelsefiltren tar den bort nästan alla vibrationer som bara skulle störa inspelningen.

Den nya Pixel 2-linjekameran består av en 12,2 MP-sensor, f/1,8 bländare, elektronisk och optisk bildstabilisering, laserautofokus med fasdetektering, 1/2,6 tums sensor, 1,4 pixlar µm, HDR och två lysdioder, med två olika toner, för blixten.

0 Shares