Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

VideoProc Review – snabb och enkel 4K HD Video Editor-lösning

I dagens sociala medierorienterade värld har alla gott om innehåll att dela online. Särskilt idag är innehåll videobaserat som är fullt av information och visuellt tilltalande grafik. Således, för att spela in högteknologiska videor, investerar människor mycket i 4K HD-prylar som kameror, drönare, mobiltelefoner etc.,

Men i brådska med att få de perfekta videoinspelningsenheterna glömmer de att investera i högkvalitativ videoredigeringsprogramvara och använder genomsnittliga gratis onlineverktyg för att redigera sina dynamiska videor. Videomakers, om du vill ge dina videoklipp full rättvisa måste du redigera dem med en enkel, snabb och enkel videoredigerare som VideoProc.

Vi presenterar VideoProc

videoproc-edit-process

VideoProc är ett multifunktionellt högkvalitativt videoredigeringsverktyg som har en rad funktioner för att enkelt redigera 4K-videor på ett graciöst sätt. De viktigaste markörerna för denna programvara är – snabb bearbetning, klassisk GPU-acceleration och hög effektivitet.

Om du arbetar med att skapa och redigera 4K-videor och programvara som Final Cut Pro X och Adobe Premiere Pro ger dig problem på grund av komplicerat användargränssnitt, behöver du en enkel videoredigeringsprocess som erbjuds av VideoProc. Titta på videoklipp för att lära dig redigera 4K-videor.

Det är en komplett redigerad lösning med grundläggande funktioner som skärning, sammanslagning, trimning, förbättring och mycket mer. Denna videoredigerare har så mycket potential att den kan ses genom en detaljerad VideoProc-granskning.

Viktiga videoredigeringsfunktioner

videoproc

VideoProc är en funktionsrik programvara där du hittar alla de viktigaste videoredigeringsfunktionerna tillsammans med några ytterligare funktioner. Kärnfunktionerna för att redigera en professionell 4K-kvalitetsvideo inkluderar –

 1. Klipp ut oönskade segment och ordna om video i en ny sekvens med en enkel videoklippare.
 2. Slå ihop dina olika videofiler i olika format och enheter för en ny video.
 3. Beskär videor för att möta önskat förhållande för uppladdning på olika plattformar.
 4. Lägg till undertexter i dina videor så att de kan nås för den globala publiken.
 5. Specialeffekter döljer bristerna i din video och gör den till en magisk vy.
 6. Vänd dina videoklipp enkelt från 90 grader, 180 grader till 270 grader.

Ytterligare extrafunktioner

Förutom de grundläggande videoredigeringsfunktionerna har denna enkla och enkla VideoProc också några extra funktioner. Tycka om –

 1. Genom att använda din iPhone eller GoPro kan du snabbt stabilisera de skakiga filmerna.
 2. Fisheye-linsdistorsion kan enkelt fixas.
 3. Störande bakgrundsljud kan tas bort.
 4. Kreativa videogifs kan anpassas.
 5. M3U8-spellista med enstaka eller flera .ts-filer är enklare att utforma.
 6. Videohastigheten kan justeras etc.,

Universal Converter

videoproc-gopro-redigering

En sak som vi inte kan missa i VideoProc-granskningen är – dess förmåga att konvertera videor. Denna redaktör kan konvertera videor eller ljud till vilket ledande format som MKV, MP4, iOS och mycket mer. Programvarans 4K-omvandlare är dock mycket populär och användbar.

4K-videor har förstärkt bionivån, men tyvärr stöds inte denna fantastiska upplösning och dess codec / format universellt. Detta resulterar i nedskalning och omkodning av 4K-videor för att göra dem allmänt acceptabla. Och den här processen kan enkelt åstadkommas av VideoProc-programvaran eftersom den har potential att nedskala 4K till 1080p / 720p, Upscale 1080p / 720p till 4K, konvertera 3D till 2D, HEVC till H.264, MKV till MP4, etc.

Komplett lösning

Om du undrar att du bara kan redigera eller konvertera 4K-videor med den här programvaran, tar du mycket fel eftersom VideoProc kan ladda ner alla de senaste videorna och ljudet för dig också. Dessutom kan den spela in skrivbordet eller iPhone-skärmen så att du enkelt kan skapa handledningsvideor.

Processen att ladda ner flera kvaliteter av spellistor på VideoProc är super enkel. Du måste öppna Downloader-panelen och klistra in URL-adressen till filen som du vill ladda ner i avsnittet “Klistra in URL och analysera”. Nu måste du bara välja önskad kvalitet och format – och inom några sekunder laddas hela spellistan ned till din enhet för vidare redigering.

Lätt programvara med tungt ansvar

VideoProc kan vara den lättaste redigeringsprogramvaran för installationsstorlek 47 MB, men den kan verkligen redigera några stora videor utan problem. Denna programvara ägnar extra uppmärksamhet åt prestanda och kvalitet, särskilt när du vill redigera stora 4K-videor. Programmets rörliga gränssnitt ser till att du kan redigera stora videor utan att frysa eller släpa medan du redigerar videon till maximal nivå.

Excellensen med GPU-acceleration

När vi pratar om att redigera 4K-videoinnehåll spelar GPU-acceleration en mycket viktig roll. GPU se till att köra alla grafiska processer snabbt medan du frigör CPU-utrymme. Men när GPU inte visar det önskade stödet kommer CPU: ns kraft att tömmas för att köra videor i 4K HD-kvalitet.

videoproc-full-gpu-acceleration

Om du letar efter den utmärkta GPU-accelererande videoredigeringsprogramvaran på marknaden kommer VideoProc att vara toppnamnet. Med den avancerade nivå-3 hårdvaruaccelerationstekniken kan VideoProc erbjuda högre GPU-acceleration till användarna. Tekniska specifikationer för GPU som Intel QSV, NVIDIA, AMD och 1 GB RAM bidrar till att grafiken accelererar.

Den här funktionen påverkar antalet funktioner och trovärdiga roller i VideoProc – en höjning av videohastigheten med 47 gånger, optimera videor helt, begränsat utnyttjande av CPU, möjliggöra att avancerade enheter kan köra 4K-videor, högkvalitativ rendering utan att omfatta hastighet och mycket mer.

Slutlig dom

VideoProc är den överlägset lättaste 4K-omvandlaren som finns på marknaden. GPU-accelerationen av VideoProc diskuteras inte mycket framträdande, men det är en av de mest användbara funktionerna som låter användare redigera 4K-videor utan problem. Dessutom kan de grundläggande redigeringsfunktionerna utföras inom några sekunder med ett enkelt användargränssnitt.

Den hanterar stora videor felfritt och du kan också enkelt redigera höghastighetsvideor som tagits med 120fps / 240fps och slowmotion-videor. Så från vår sida är det en otrolig videoredigeringsprogramvara som du bör försöka skapa några högkvalitativa 4K-videor.