Videon av HarmonyOS som körs på Huawei MateX2 läcker

0 Shares

Video av HarmonyOS som körs på Huawei MateX2

Under lång tid, i Kina, har det talats om ankomsten av HarmonyOS till teknikföretagets första smartphones. För några dagar sedan sa vi redan att Huaweis första mobil som skryter med företagets eget operativsystem skulle vara dess senaste hopfällbara smartphone. Nu har en video läckt ut på Huawei Mate X2 som kör programvaran.

Väntan på att få veta från första hand allt som HarmonyOS, ersättaren för EMUI i Huawei i mobiler, kan erbjuda närmar sig sitt slut lite i taget och nu visar den här videon oss hur version 2.0 av operativsystemet på Huawei Mate X2 fungerar.

Vilka slutsatser kan vi dra?

Först och främst måste det specificeras att det inte är den slutgiltiga versionen av programvaran, utan snarare en betaversion som fortfarande behöver poleras innan den är redo för sin världsomspännande release. Utöver detta, HarmonyOS 2.0 för Huawei Mate X2 verkar prestera anmärkningsvärt bra, med jämn prestanda.

När det gäller kontroversen om programvaran under dessa dagar på grund av dess överdrivna likhet med Android, måste det sägas att den kvarstår eftersom det vi ser i videon är en programvara med en obestridlig likhet till Googles programvara , utöver vad vi hittar några element med en annan design eller ligger i ett annat område.

HarmonyOS Huawei Mate X2

Programvaruvideon visar skärminställningarna och hemskärmen, men tänk på att detta är en hopfällbar mobil, så den slutliga versionen av programvaran skulle vara annorlunda och mer “klassisk”. Det går även bra att ta en titt på Huaweis applikationer för kalender och anteckningar, samt vissa animationer och vissa widgetfunktioner.

Uppenbarligen lämnar videon mycket att önska och tjänar bara till att se vid första anblicken hur Huaweis operativsystem ser ut men det finns fortfarande mycket som vi inte vet om det, så vi kan inte ge dig alla svar på de tvivel som kan uppstå .

Det finns fortfarande inget officiellt datum för utgåvan av HarmonyOS 2.0 antingen i beta eller i en stabil version men enligt företagets egen kalender kommer det sannolikt att inträffa under andra halvåret. Det finns många spekulationer kring att programvaran kan komma från Huawei P50, men det är något som, återigen, ännu inte har bekräftats.

0 Shares