Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vi Super Hour och Super Day Data Pack lanseras från Rs. 24

Vi har utökat sitt “Hjälte”-erbjudande med lanseringen av två nya påsar kallade “Super Hour” och “Super Day.” Paketen är designade för att låta förbetalda kunder fritt konsumera data utan störningar när de väl har nått sin gräns.

Super Hour-paketet kostar Rs. 24 och ger obegränsad data under en timme. Super Day-paketet kostar Rs. 49 och erbjuder 6 GB data med en giltighet på en dag.

Observera att för att använda dessa paket måste du redan ha en aktiv plan, eftersom de inte inkluderar tjänstens giltighet.

Förpackningarna kan köpas via Vi hemsida och app. Förpackningarna finns i flera cirklar.

Angående de nya dospåsen sa Vi:

Dessa dospåsar är designade speciellt för ungdomar och unga vuxna med stora databehov. Med detta kan Vi förbetalda användare också njuta av binge-tittande på filmer, strömmande videor, lyssna på musik, spela spel, surfa, chatta, arbeta eller studera utan att oroa sig för datautmattning.

Vi-kunder kan också använda dessa paket för att spela Vi-spel, njuta av de senaste filmerna och videorna på Vi Movies & TV eller lyssna på sina favoritnummer på Vi Music i Vi-appen.

Vi syftar till att hjälpa indier att blomstra idag och imorgon genom att designa meningsfulla lösningar som uppfyller deras behov och låser upp oändliga möjligheter.