Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vi presenterar den första AnandTech-boken: AnandTech-guiden till PC-spelhårdvara

De senaste fyra åren har jag skrivit nästan konstant; någonstans längs linjen tappade jag all känsla för hur det känns att inte skriva. Lyckligtvis är de ämnen jag har skrivit om ämnen som jag är genuint intresserad av, saker jag tycker om att prata om och saker jag skulle prata om även utan AnandTech.

Under sommaren bestämde jag mig för att ta mig an ett litet sidoprojekt, något jag aldrig gjort förut, något lite mer utmanande. Idén som presenterades för mig var idén att skriva en bok. Det skulle vara en bok som skulle behandla någon aspekt av datorhårdvara, men efter att ha tillbringat de senaste fyra åren av mitt liv med att njuta av fördelarna med de nya onlinemedierna, skulle jag verkligen vilja ta itu med frustrationerna med att arbeta med tryckta medier? När allt kommer omkring, när du är online är det lätt att redigera misstag, du har i princip obegränsat utrymme för att få fram din poäng och deadlines är mycket flexibla. Detsamma kan inte sägas om världen av papperskopia men jag bestämde mig för att göra det, bara för att prova något nytt.

Jag tillbringar varje dag på AnandTech med att prata med den bredaste grupp människor som möjligt som delar ett gemensamt intresse för hårdvara och teknik. Med över 2 miljoner läsare är det svårt att göra en enda rekommendation för alla att följa; det mesta jag skriver påverkar människor olika beroende på vad de har för intressen. En översyn av de senaste erbjudandena från ATI och NVIDIA kommer att innebära högre bildhastigheter för en spelare, men det kommer också att innebära nya funktioner som stöd för flera bildskärmar för en IT-proffs. Med min första bok ville jag prata med en liten underavdelning av folkmassan som jag brukar ta upp i mina artiklar.Tre månader och över 500 sidor senare var jag klar med min första bok och det är med stor glädje jag presenterar den för er alla som AnandTech-guiden till PC-spelhårdvara. Jag har mycket glädje av att presentera den här boken för er alla på grund av den tid jag lagt ner på den och ärligt talat för att jag ville att boken faktiskt skulle vara något. Jag kunde mycket lätt ha anlitat en spökförfattare för att skriva en massa recensioner i en bok, men hur användbart skulle det vara? Mitt mål med den här boken var inte att ta webbplatsen och göra den till en snabbt föråldrad bok, det var snarare att hjälpa till att överbrygga klyftan för dem som ärligt är intresserade av tekniken och din hårda AnandTech-läsare.

AnandTech-guiden till PC-spelhårdvara förklarar inte grunderna för datoranvändning som du kan få i någon introduktion till datorklasser, den förklarar grunderna för hårdvara och teknik som du inte kan få någon annanstans. Det finns vissa antaganden som görs i AnandTech-artiklar och de är att du har en förståelse för hur arkitekturen för många av de saker vi pratar om fungerar. Jag kan inte förklara Front Side Buses och Latency om och om igen varje gång jag använder orden, och jag kan inte heller gå in i detalj om hur saker som Ethernet och Monitors fungerar. Den här boken är utformad för att vara ett verktyg för att överbrygga klyftan mellan de som vill lära sig och de som redan vet.

Om du kan följa alla AnandTech-artiklar och förstå inte bara vad som ingår i din dator utan hur dessa komponenter fungerar, så är den här boken inte för dig. Om du inte kan absolut allt och om du har en lust att lära dig så är den här boken perfekt för dig.

Även om titeln har ordet gaming i sig, används spelfokus bara som ett sätt att komma runt problemet med att behöva prata med en mängd olika användare. Grundkunskapen som tas upp i boken är densamma och gäller både spelare och IT-proffs. Jag diagram över valen någon som vill fördjupa sin kunskap om hur PC-arkitektur och hårdvara kan gynna en spelare men den underliggande informationen är universell.

För att ta reda på mer om boken eller för att beställa den kan du besöka vår Amazon.com-butik. Där kommer du inte bara att kunna köpa AnandTech Guide to PC Gaming Hardware, utan du kommer också att kunna läsa igenom innehållsförteckningen och se relaterade produkter.

Som vanligt uppskattar jag det stöd ni alla har gett mig med AnandTech genom åren och jag hoppas att ni alla tycker om den här boken. Vem vet, nästa sommar kanske jag ska ge hela bokskrivandet en ny chans 🙂