Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vi analyserar Yeedi 2 Hybrid Dammsugare och Mopp

Och det är att om vi tittar på egenskaperna hos denna multifunktionsrobotdammsugare hittar vi några siffror som ges i enheter som ligger i det höga intervallet, även om priset, som vi kommer att se senare, inte alls överensstämmer. Det har vi till exempel 2500 PA sug , en toppmodern kamerakartläggning system, fyra kapaciteter i en enda enhet, eftersom den kan sopa, dammsuga, moppa och skrubba eller kompatibilitet med röstassistenter på marknaden bland annat.

Yeedi 2 Hybrid Dammsugare och Mopp

Tekniska specifikationer

Yeedi 2 Hybrid är en modell med riktigt bra specifikationer och den mest prestandamodell som märket har hittills.

 • Mått: 35 centimeter i diameter och 7,7 centimeter i höjd.
 • Vikt: 3 kilogram.
 • Batteri: 5 200 mAh
 • Autonomi: 200 minuters städning med 4-6 timmars laddning.
 • Sugkraft: 2 500 Pa.
 • Ljudnivå: 56 dB.
 • Dammavlagring: 430 milliliter.
 • Vatten tank: 240 milliliter.
 • Anslutningsmöjligheter: 2,4 GHz WiFi.
 • App: iOS och Android.
 • Kartläggning: vSLAM-teknik med kamera.
 • Rengöringslägen: sopa, dammsuga, moppa och skrubba.

Sober design

Yeedi 2 Hybrid

Designen är typisk för många av dessa enheter med en cirkulär kropp, vilket är synonymt med bra ergonomi för att bättre nå komplicerade områden i vilket hus som helst. Den vita färgen kanske inte ger den den elegans som andra modeller i svart och grått har, men det är sant att, när det kommer till att se dammet på roboten, i det här fallet går det mycket mer obemärkt förbi. Den enda eftergiften som denna modell gör av det orörda vita hela kroppen är området där den integrerar kameran, som är omgiven av en flerfärgad ring i rosa och blått.

Måtten på denna robot, 350 mm i diameter, 77 m på höjden och 3 kg i vikt, anta inget exceptionellt med avseende på vad vi ser i andra märken, eftersom det kommer att kunna passera under möbler som är måttligt förhöjda utan alltför många problem.

Den övre delen av roboten domineras av kameran med Smart Navi 2.0 teknologi, som kan skanna och kartlägga miljön där roboten kommer att arbeta, tillsammans med den röda knappen för att starta eller stoppa enheten, vilket inte är samma sak som den slår på och av den, eftersom det är under locket som täcker toppen.

Yeedi 2 Hybrid

Här, förutom knappen för att slå på och betala som vi har nämnt, kommer vi också att ha 430 ml dammbehållare och högeffektiva HEPA-filter att fånga alla typer av partiklar.

Om vi ​​nu tittar på sidan och under roboten så får vi reda på när den är svart. I den främre delen är det där den integrerar sensorerna så att den inte kraschar när den arbetar, till höger ser vi grillen för att stöta ut luften från motorn, till vänster har vi ingenting och bak hittar vi bränslet tank. 240 ml skrubbning , en tank som vi som vanligt kan ta bort väldigt enkelt för att fylla med vatten ifall vi ska skrubba.

Yeedi 2 Hybrid depósito del agua

Om vi ​​ska utföra denna åtgärd måste vi placera en av de två typer av moppar som vi har i botten, några engångs och andra som vi kan använda igen.

Yeedi 2 Hybrid mopa

Om vi ​​fortsätter att se den här delen nedan kommer vi att inse att den har ett framhjul och två bakhjul, en central roller med gummiborst och hår som ansvarar för att suga vad det än hittar, två hårborstar som ansvarar för att samla upp smuts och sensorer i front som ansvarar för att inte falla i trappor.

Yeedi 2 Hybrid av debajo

Börja använda den

Det första vi har gjort är att ladda den tills dess batteri redan är fullt, placera den på laddningsbasen. Därifrån måste vi slå på Yeedi med den röda knappen som vi hade pratat om tidigare som finns under den övre luckan.

Nu är det viktigt att ladda ner applikationen för vår mobilterminal heller Android eller iOS , eftersom det inte spelar någon roll eftersom det är kompatibelt med båda operativsystemen. När vi öppnar applikationen är det första vi måste göra att registrera och sedan synkronisera roboten med vår smartphone och vår WiFi-nätverk , som måste finnas i 2,4 GHz-bandet , eftersom den inte är kompatibel med 5 GHz.

app Yeedi

För att uppnå detta, vi behöver bara följa instruktionerna indikeras av applikationen, eftersom det är väldigt enkelt och allt förklaras steg för steg så att alla kan förstå det. När vi väl har kopplat in dammsugaren kommer vi helt enkelt att titta på antalet alternativ som applikationen och själva roboten tillåter oss att rengöra golvet i vårt hus.

Städningsalternativ

Vi kommer inte att ha en karta förrän du har städat vårt hus flera gånger, eftersom du behöver samla information från flera pass. När vi kan få ut det mesta av det är när vi har en etablerad karta över vårt hus. Vi måste erkänna att det i den meningen inte har något att avundas lasersystem, som sägs vara mer exakta. Resultatet har varit riktigt bra i våra tester.

Rengöringslägena är indelade i:

 • Område : där vi anger vilket område eller rum som vi vill städa i vårt hus eller begränsar städningen av ett eller flera rum genom att placera virtuella väggar.
 • Bil: detta är standardläget och ansvarar för att rengöra alla rum i huset med sicksackrörelser. Om batteriet inte räcker till för att göra klart huset återgår det automatiskt till laddningsbasen, avslutar laddningen och fortsätter direkt där det slutade.
 • Personlig : i det här fallet kommer det att tillåta oss att välja i vilken ordning rummen ska städas.

app Yeedi

Vi har även möjlighet att välja mellan tre nivåer av sugkraft som t.ex Standard, Max och Max + , ökar nämnda effekt exponentiellt mellan den ena och den andra.

Vi kommer att ha möjlighet in Karthantering till se alla de som enheten har skapat och hantera dem på bästa sätt. Detta är väldigt praktiskt när vi har ett hem med två våningar, eftersom vi kan välja det som passar bäst för var och en.

app Yeedi mapas

Vid tidpunkten för skurningen kan vi välja mellan tre nivåer: Ingenting, Låg, Medium och Hög . Detta kommer att indikera vid vilken nivå moppen kommer att blötläggas när vi har den placerad på robotens botten.

En annan sak som vi gillade mest är att förutom att kunna välj språk där dammsugaren talar till dig, när en incident inträffar, berättar den inte bara för oss med rösten, utan skickar oss också ett meddelande till smarttelefonen. Dessutom kan vi använda Alexa eller Google Assistant att kommunicera med roboten, en annan aspekt att ta hänsyn till.

Autonomi

Den officiella autonomin för denna Yeedi 2 Hybrid är 200 minuter som rapporterats av märket. Enligt vår erfarenhet i ett 120 kvadratmeter stort hus, även om den på flera ställen inte kan komma in under möbler när man går i golvet, har roboten tagit mellan två och två och en halv timme att slutföra städningen.

frontal Yeedi 2 Hybrid

Detta innebär att för det mesta har han hunnit bli klar innan batteriet tagit slut , även om han vid andra tillfällen, där vi har tvingat fram hans arbete lite genom att lämna en och annan present på golvet för att se hans uppträdande, har varit tvungen att gå tillbaka till laddningsbasen för att fortsätta minuter senare.

Slutsats

Huvudslutsatsen är att vi står före en kvalitetsrobot, med vilken vi kan utföra samma uppgifter som vi skulle göra med de som anses vara ledare för den här typen av enheter, utan att ha något att avundas dem. Det kan vara så att andra märken erbjuder mer och mer varierade lägen, men sanningen är att med vad de har upplevelsen är bra och vi saknar ingen.

Dessutom har applikationen är mycket lätt att hantera och det är uppskattat, eftersom vi inte behöver någon typ av anpassningsperiod för det och på några minuter är vi klara var varje alternativ finns.

Angående städning så hittade vi det att vara det bästa vi har försökt , speciellt i förhållande till sopning och sug, eftersom vi vid skurning har samma känsla som med alla robotar av denna typ, de gör det inte dåligt, men det finns utrymme för förbättringar. Vi kanske kunde hoppas att moppen skulle bli mindre blöt, för även om vi valde alternativet med mindre vatten, är sanningen att mer än vi förväntade oss. Naturligtvis bör indikationerna som roboten ger oss med rösten eller med ljud ha mer kraft, eftersom de inte kan höras från ett rum till ett annat.

Självständigheten har varit mer än korrekt och den har bara visat sig svagare när vi har utsatt den för de hårdaste testerna, vilket ger ett entydigt tecken på att för ett normalt hem är beteendet i denna mening riktigt bra.

Priset på denna Yeedi 2 Hybrid är just nu till rea hela dagen idag och du kan också lägga till en rabattkupong för att lämna den till endast 214,99 euro , ett mycket lägre belopp än mycket av dess direkta konkurrens, något som det är extremt positivt att veta hur väl den här enheten presterar.

Det bästa

 • Svept och sög
 • Mobil-app
 • Autonomi
 • Pris

Kan förbättras

 • Volymen av indikationer något låg
 • Mer vatten i moppen än vad som är önskvärt