Verizon Nexus 6-utgåvan anländer med en liten fördröjning

0 Shares

I går, efter veckor med rykten och spekulationer efter månader av tystnad från operatören, meddelades och bekräftades släppdatum för Verizon Nexus 6. Från och med idag är Verizon Nexus 6 äntligen tillgänglig, precis som utlovat, men det finns en liten fördröjning vid leverans och det verkar som att detta bara är en förbeställning.

Tillbaka i oktober bekräftade Google att dess helt nya smartphone var på väg till alla större amerikanska operatörer, inklusive Verizon Wireless. Det var inställt på att vara den första Nexus-smarttelefonen som erbjuds av Verizon på flera år. Så småningom tillkännagavs Nexus 6 och släpptes från alla operatörer i november, utom Verizon.

Läs: Nexus 6 Review

Från och med idag är Nexus 6 äntligen tillgänglig från alla fem stora operatörer i USA. Innan detta var Verizon den enda som fortfarande inte erbjuder den nya flaggskeppsenheten. I går gjorde Verizon det officiellt och meddelade att det skulle vara tillgängligt online idag och i butiker nästa torsdag 19 mars. Det verkar dock att tillgängligheten online endast är en förbeställning. Läs vidare för mer information.

Verizon-Nexus-6

Verizon tog till Twitter såväl som sin egen webbplats för att bekräfta och tillkännage nyheterna, så att användarna fick veta om Verizon Nexus 6 släppdatum, prissättning, uppgraderingspriser och mer. Tyvärr många även om de skulle kunna beställa det idag med frakt över natten, men det verkar inte vara fallet. Verizon Nexus 6-versionen är fortfarande inte här, eftersom beställningar inte skickas på nästan en vecka.

När du går över till Verizon Nexus 6-sidan ser du att enheten äntligen är tillgänglig idag, som utlovat, i 32 GB Midnight Blue-färgalternativ för $ 249 med ett nytt 2-årskontrakt, $ 27,08 per månad med Verizon Edge, eller det förväntade $ 649 direkt pris. Överraskningen är dock att Nexus 6 faktiskt inte är tillgänglig idag, det här är bara en förbeställning, och den skickas faktiskt inte förrän den 18 mars, mitten av nästa vecka. Verizon har också ett paket som erbjuder ett skärmskydd, fodral och billaddare allt för $ 299 på kontrakt.

Skärmdump 2015-03-12 kl 10.08.16

Medan smarttelefoner vanligtvis släpps efter en kort förbeställningsperiod nämnde inte Verizon detta någonstans i utgivningsdetaljerna igår och bekräftade helt enkelt att smarttelefonen skulle vara tillgänglig från och med idag, den 12 mars, och i butiker runt USA i mars 19: e.

Istället ser det ut som att de som köper online idag kan förvänta sig att det skickas den 18 mars, dagen innan det kommer att finnas tillgängligt i butiker. Det är värt att nämna att webbplatsen hävdar att den kommer att skickas “senast” den 18 mars, och inte nödvändigtvis den 18 mars. Det betyder att vissa användare kan få det tidigare än så, men vi är ännu inte säkra på det. Vi har kontaktat Verizon för mer information och kommer att rapportera tillbaka när vi lär oss mer.

Läs: 80 bästa Nexus 6-appar

Väntan är äntligen över, och efter drygt fyra månader är släppdatumet för Verizon Nexus 6 äntligen här. Bara några dagar till kommer det att finnas i butikerna och det är tillgängligt just nu för förbeställning från Verizons webbplats. De som vill hämta den helt nya Verizon Nexus 6 kan kolla in vår lista över de 80 bästa apparna ovan, eller för mer information se vår fullständiga Nexus 6 Review. Verizon Nexus 6 kommer att köra den absolut senaste Android 5.1 Lollipop ur lådan, meddelade mjukvaran just denna vecka av Google. Njut av!

0 Shares