Verizon Motorola DROID Turbo Release Rykten virvlar runt

0 Shares

September har varit en hektisk månad för Motorola med lanseringen av två helt nya smartphones och smartklockan Moto 360, men de är inte klara riktigt än. Efter att ha lanserat de nya Moto X och Moto G för 2014 hör vi nu i början av nästa månad att Verizon DROID Turbo kommer att ta sig an Galaxy S5 och iPhone 6.

Tidigare denna månad tog Motorola scenen och tillkännagav en trio nya enheter, varav två är tillgängliga nu. Moto X förväntas börja komma nästa vecka till köpare, men de på Verizon kanske vill vänta och se vad som finns i butiken. Nya läckor har dykt upp vilket tyder på att en avancerad Motorola DROID Turbo för Verizon kommer snart.

Läs: Nytt Moto X -utgivningsdatum bekräftat

Som många av er kanske vet har Motorola och Verizon en exklusiv affär att erbjuda smartphones med märket “DROID”. Framöver kommer alla Verizon DROID -telefoner att tillverkas av Motorola. Om alla de senaste rapporterna och rykten är korrekta förväntas en ny DROID Turbo ersätta den populära DROID Ultra från förra året

Verizon Droid Ultra Video - 006

År 2013 släppte Motorola tre produkter under DROID -sortimentet för Verizon Wireless. DROID Ultra, DROID MAXX och Droid Mini. “MAXX” -varianten är vanligtvis mer populär helt enkelt för att det är exakt samma som Ultra, bara erbjuder ett större batteri och mer lagringsutrymme. Men i år tyder rapporter på att bara en DROID kommer, och det är DROID Turbo.

Enligt CNET kommer den nya Motorola DROID Turbo för Verizon Wireless att tillkännages och släppas i oktober, och erbjuder massor av imponerande funktioner att ta sig an den nuvarande tävlingen. Turbo i namnet kommer att vara för de ultrasnabba laddningsfunktionerna, och Motorola släppte till och med en ny Turbo-laddare för nya Moto X, som sannolikt kommer att buntas med den nya DROID Turbo-smarttelefonen.

Den nya DROID-serien för Verizon Wireless bygger på ryktet om lång batteritid och har inte 2-3 olika versioner, utan en imponerande flaggskeppsenhet. DROID Turbo kommer att dra nytta av Turbo Charger, som kommer att ladda en enhet som räcker i 8 timmar på bara 15 minuter. Lägg till ett stort DROID MAXX -batteri till det, och det här kan vara en av de bästa Verizon Android -telefonerna under året.

Verizon Droid Ultra Video - 005

Det finns ingen bekräftelse på skärmstorleken än, men vi hör att det kommer att vara samma 5,2 tum som Moto X, eller något större. Tidigare rapporter tyder på en Snapdragon 805 Quad-core processor med 2,7 GHz, 2-3 GB RAM, och den stora skärmen kommer att erbjuda en fantastisk 2560 x 1440 Quad-HD-upplösning. Liknar Galaxy Note 4 och LG G3.

För närvarande genomgår DROID Turbo slutliga tester, och några benchmark -resultat har visat att Android 4.4.4 KitKat är ombord på den kommande Verizon DROID flaggskeppssmartphone. CNET rapporterar att det kan lanseras ungefär samtidigt som Google släpper Android L och vara bland de första smartphones som ser den senaste Android -versionen.

Läs: Android L Release gör framsteg

Om alla rapporter är korrekta kommer nya DROID Turbo att erbjuda en fantastisk skärm, de senaste toppspecifikationerna för mobila enheter, ett enormt 3 300 eller 3 500 mAh batteri med de ultrasnabba laddningsfunktionerna samt trådlös laddning för att starta. Lägg till allt detta till en imponerande design och iPhone 6 och Galaxy S5 kommer att ha en solid konkurrens från Motorola.

Förra året kom DROID -sortimentet före Moto X, men i år gjorde Motorola sin flaggskeppsanpassningsbara smartphone högsta prioritet, och den nya DROID -smarttelefonen för Verizon förväntas debutera nästa månad. Det finns inget fast tillkännagivande eller släppdatum, men vi förväntar oss att båda ska komma in i oktober månad.

0 Shares