Verizon erbjuder gratis data, appar och mer till iPhone- och Android -användare

0 Shares

Vi väntar på att se om det finns en speciell Verizon Black Friday 2014 -annons med erbjudanden på iPhones, iPads och heta enheter som Droid Turbo, Galaxy Note 4 och LG G3, men företaget tillkännagav just en samling semestergåvor och freebies som är öppna för Verizon -prenumeranter och många som är öppna för alla med en smartphone.

Verizon kallar denna Connection Day med en stor mängd Thanksgiving holiday freebies den 26 november, dagen före Thanksgiving. Det här är fantastiska presenter till alla som reser på semester, och även om du inte är det kan du få gratis data, en reservbatteribatteri, gratis tidskrifter, gratis appar, gratis WiFi i flyg och gratis ljudböcker.

Allt du behöver göra är att registrera dig för Connection Day på Verizon Wireless. Det finns några erbjudanden som bara är tillgängliga för Verizon -prenumeranter, men de flesta freebies är tillgängliga för alla med en iPhone, iPad, Android eller annan mobil enhet.

Kolla in Verizon Black Friday -erbjudanden och gratis presenter till alla.

Kolla in Verizon Black Friday -erbjudanden och gratis presenter till alla.

Här är en titt på hur du kan göra din Thanksgiving -resa roligare och spara pengar när du är på resande fot i november och i december.

Verizons kunder med en More Everything -plan kan logga in och få 1 GB gratis delbar data för november och ytterligare 1 GB data i december. Detta är ett fantastiskt erbjudande eftersom det kommer att hjälpa många användare att undvika en överdriven avgift som kommer från att resa med en familj av smartphones som alla strömmar Netflix och Spotify i timmar.

Logga in och hämta din gratis Verizon -data online just nu. Om du inte är en More Everything -kund får du en affär på Mophie Powerstation 4000.

Det finns ingen fångst för detta Verizon -dataanbud, så det är något alla med en kompatibel plan bör göra. Resor för semestern kan snabbt driva användarna över sina dataplangränser vilket resulterar i överbelopp på $ 15, men en 1 GB -buffert kommer att göra resor och använda lite mindre stressande.

Förutom gratis Verizon -data om Black Friday 2014 och Thanksgiving -semestern kan du dra nytta av Connection Day för att få ett gäng Thanksgiving -freebies. Här är vad du får, även om du inte är en Verizon -kund.

 • Amazon: Urval av 10 gratis/rabatterade appar, två gratis nedladdningar från Audible (nya medlemmar) och $ 10 Audible -kredit (nuvarande medlemmar).
 • Äpple: specialerbjudande från iTunes kommer att avslöjas den 26 november
 • Conde Nast: Gratis nedladdningar av Digital Edition av alla 17 Conde Nast -publikationer, inklusive Wired, Vanity Fair och GQ
 • Gratis wifi: 30-minuters gratis internetsessioner via Boingo Wireless (på flygplatser) och Gogo Technologies (inflight)
 • JetBlue: Gratis Fly Fi (Wi-Fi) för flygningar mellan 26 november och 24 december.
 • Pandora Media: Gratis sju dagars testversion av Pandora One.

Den 26 november går du till Connection Day -sidan för att få pengar på dessa erbjudanden och presenter. Det finns också en Verizon FIOS -förhandsvisning som erbjuder filmer och TV i FIOS TV -appen, även för användare som inte prenumererar på Verizon FIOS.

Verizon iTunes -affären kommer sannolikt att innehålla iTunes -presentkort till rabatterat pris. Vi ser vanligtvis detta hos många återförsäljare under Black Friday.

Du kan se mer information om Verizon Connection Day -erbjudanden nu och registrera dig för en påminnelse strax före Thanksgiving så att du kan göra anspråk på dina freebies på Connection Day.

Kolla in bilderna nedan för en titt på Black Friday 2014 -annonserna och förväntningar på Black Friday iPhone, iPad och Android -erbjudanden.

Black Friday 2014 erbjudanden och annonser

Walmart Black Friday 2014 Ad

Walmart Black Friday 2014 Ad

Walmart Black Friday 2014 -erbjudanden börjar klockan 18.00 på Thanksgiving och rullar hela vägen genom Cyber ​​Monday. Det finns tre specifika evenemang på Thanksgiving och Black Friday 2014, inklusive nio 1 timmars garantiartiklar som finns i lager eller så kan du få det till jul till Black Friday -priset.

Detta inkluderar en 65-tums Vizio HDTV för $ 648, Xbox One med Halo för $ 299 efter rabatt på presentkort och en iPad mini för $ 169 efter presentkort.

Du kan läsa mer om hur Walmart Black Friday 2014 1 -timmarsgaranti fungerar. Duncan Mac Naughton, chef för merchandising på Walmart, säger: ”Vi har tagit betydande steg för att förbättra 1-timmarsgarantiprocessen från början till slut. Det är enkelt och smidigt. ”

Walmart slog våra Xbox One- och PS4 Black Friday 2014 -förutsägelser med stora besparingar på Xbox One och PS4 GTA 5 och The Last of US Remastered -paketet för $ 399. Här är en titt på de nio garanterade lagervarorna för 2014.

 • 50 -tums LED HD HDTV för $ 218 (besparingar på $ 180)
 • Vizio 65 -tums smart LED HDTV för $ 648 (besparingar på $ 350)
 • Apple iPad Mini 16 GB med Wi-Fi för $ 199 med ett Walmart-presentkort på $ 30 (värde $ 70)
 • Xbox One Halo “The Master Chief Collection” -paketet för 329 dollar med ett Walmart -presentkort på 30 dollar
 • RCA 7 ”Google Play Wi-Fi-surfplatta för $ 29 (specialköp)
 • Samsung Galaxy Ace Style på Straight Talk Wireless för $ 29 ($ 100 besparingar)
 • LG Blu-ray Disc Player för $ 35 (specialköp)
 • Beats by Dr. Dre trådlösa hörlurar för $ 149 ($ 130 besparingar)
 • HP Intel Celeron Touch Laptop för $ 249 (specialköp)

Du kan se hela Walmart Black Friday 2014 -annonsen och erbjudanden online nu. Wlaamrt kommer att lägga ut butikskartor den 18 november och dela fler detaljer när evenemanget närmar sig.

0 Shares