Verizon citerar “växande smärtor” som orsak till de senaste 4G LTE -avbrottet

Verizon citerar “växande smärtor” som orsak till de senaste 4G LTE -avbrottet

Om du är en Verizon -prenumerant är du väl medveten om att december inte har varit en lätt månad för landets största 4G LTE -operatör. Verizon -användare har drabbats av inte ett, utan tre stora nätavbrott den här månaden. I ett nyligen pressmeddelande om saken erbjöd Verizon ingen ursäkt för besväret, utan bara hänvisade till “växande smärtor” som orsaken. Intresserad av att höra vad Big Red hade att säga om frågan? Fortsätt läsa för deras helt oproblematiska uttalande nedan.

Uttalande från Verizon Wireless på 4GLTE -nätverk

2011-12-29

Mot bakgrund av de senaste händelserna delade Verizon Wireless följande uttalande om sitt 4GLTE -nätverk:

Verizon Wireless 4GLTE -nätverket är överlägset det största och mest avancerade trådlösa 4GLTE -nätverket i världen. Det är tillgängligt på 190 amerikanska marknader och täcker mer än 200 miljoner människor, vilket ger det snabbaste 4G -nätverket i USA. Att vara pionjär kommer med växande smärtor. De senaste problemen som påverkade våra kunders 4GLTE -tjänst var oförutsedda trots noggrann, noggrann planering, distribution och pågående uppgraderingsprogram.

Problem som kunderna upplevde påverkade anslutningen till 4GLTE -nätverket och datatjänsten. Flera gånger har vi proaktivt ”flyttat” 4GLTE -kunder till vårt 3G -nätverk för att säkerställa att alla skulle ha en dataanslutning. Under korta perioder, som på onsdagen (12/28), kunde 4GLTE -kunder inte ansluta till 3G -nätverket så snabbt som vi skulle ha velat. Vi uppskattar dock att 4GLTE -anslutning har varit tillgänglig cirka 99 procent av tiden i år.Varför har dessa problem uppstått med vårt 4GLTE -nätverk? Varje incident har varit olika ur teknisk synvinkel. Våra ingenjörer har framgångsrikt diagnostiserat de tidigare utlösande händelserna, och de har inte uppstått igen. Vi arbetar också flitigt för att åtgärda tekniska problem i nätverket innan de påverkar några kunder.

Våra 3G- och 1X -nätverk fortsätter att på ett tillförlitligt sätt behandla samtal, sms och data för kunder med 3G -enheter och, vid behov, 4GLTE -enheter. Det fortsätter att prestera på den höga nivå som etablerade det som landets största och mest pålitliga 3G -nätverk.

Vi tar ett antal steg, i nära samarbete med våra nätverksleverantörer, för att säkerställa integriteten i vårt 4GLTE -nätverk. Vi fortsätter att stärka och förbättra dess prestanda, och vårt mål är att vårt 4GLTE -nätverk uppfyller samma höga krav som vårt 3G -nätverk har ställt för prestanda och tillförlitlighet.

Bland de många åtgärder vi har vidtagit eller kommer att vidta är: geografisk segmentering, som gör att vi kan isolera, innehålla och rätta till nätverksprestationsproblem och behålla service till majoriteten av kunderna när ett problem utvecklas; och programfixar som vi har utvecklat, testat och tillämpat regelbundet – och kommer att fortsätta att göra det. Båda förbättrar prestanda och tillförlitlighet.

Och slutligen lär vi oss av dessa frågor och tillämpar samma guldstandard på vårt 4GLTE -nätverk som gör vårt 3G -nätverk till landets största och mest pålitliga.

Verizon Wireless är ledande och föregångare inom denna banbrytande teknik som ger mycket snabba trådlösa datahastigheter, så att kunderna kan njuta av den bästa upplevelsen inom video och annan trådlös dataanvändning. Tydlig obuffrad strömmande video, supersnabba filnedladdningar och bred tillgänglighet är bland de fördelar vi erbjuder kunderna. Möjligheterna med 4GLTE har överträffat många förväntningar.

Vi kommer inte att vila förrän vårt 4GLTE -nätverk presterar på de allra högsta nivåer som våra kunder har förväntat sig av oss.

Relaterade Artiklar

Back to top button