Venom 2 verkar ha definierat vem som blir dess två skurkar

Venon 2 och hans två skurkar

Venom, filmen med Tom Hardy i huvudrollen, visade sig vara mycket lönsam för Sony som lyckades samla in 900 miljoner på kassan. Därför var det logiskt att de ville fortsätta att utnyttja denna genre av superhjältar som har gett så mycket de senaste åren med sådana storsäljande produktioner som Avengers.

Tidsfristen, genom källor nära projektet och vem för dem är tillförlitliga, har publicerat lite information om vem som skulle vara möjliga skurkar i denna nya del. Ja, vi talar i plural eftersom det redan var möjligt att intuitera att det skulle vara efter postkreditscenen, en till måste läggas till.

I slutscenen ser vi Woody Harrelson spela det som i serierna kallas Blodbad -Matanza på spanska-. Denna skurk är inget annat än en annan Symbiote som normalt betraktas som en ättling till Venom och som efter att ha varit i flera gäster i detta fall Cletus Kasady, en seriemördare.

Hur som helst skulle Carnage inte vara ensam i nästa film. Din följeslagare skulle vara Shreik o Skrik. Det här är en annan skurk också välkänd inom Spidemar-universum och som har ett sentimentalt förhållande med Carnage, är hennes älskare. Båda skulle vara Venoms fiender i den nya filmen som manuset redan arbetar med och som skulle spelas in i slutet av november 2019.

Utöver dessa data är det logiskt nog ingen information känd om projektet som fortfarande befinner sig i ett tidigt skede. Men om allt går bra i mitten av 2020 kan vi se den första trailern och i slutet av året ha den redan på den stora skärmen.

Venom 2 regisseras av Andy Serkis som många kommer ihåg för sin roll som Gollum i The Lord of the Rings. Även om han utöver den tolkningen, mästerlig å andra sidan, har regisserat några viktiga produktioner och hjälpt till i andra som Hobbit-trilogin. Därför har han redan erfarenhet och kan göra en bra roll för att styra en film som den här.

Kort sagt måste vi se hur det fortskrider och vilka nya data avslöjas när allt fortskrider och tar form. Vad också. En händelse som fans av båda karaktärerna verkligen skulle tycka om. Med den senaste utvecklingen verkar det också som att detta inte längre är en osannolik idé. Så i Venom 2 kan vi se de första tecknen eller till och med crossover. Vem vet?

Relaterade Artiklar

Back to top button