Vem kan anvÀnda Skype för företag nu?

0 Shares

FÄ tvivlar pÄ det Vem kan anvÀnda Skype för företag nu? Skype Àr trots allt en av de mest anvÀnda applikationerna inom affÀrssektorn. Kan jag anvÀnda företagsversionen nu? Vem kan anvÀnda det? Vi kommer att försöka svara pÄ dessa frÄgor nedan.

Skype Àr den perfekta applikationen för att hÄlla flera personer anslutna samtidigt pÄ ett oklanderligt sÀtt. Vi kan inte förneka det, Àven om andra applikationer Àr mycket enklare och snabbare i vissa fall. Microsoft-appen upprÀtthÄller en nivÄ av ljud- och bildkvalitet som ingen kan matcha.

Av denna anledning Àr den perfekt för företag, för arbetssektorn och för dem som lÀr sig pÄ distans. Vi kÀnner redan till fördelarna med standardversionen av Skype som vi vanligtvis anvÀnder. Men Hur Àr det med affÀrsversionen?

NÀmnda version har unika egenskaper för medelstora och stora företag vilket i hög grad kan underlÀtta konferenser och hantering av personalkonton. Vi kommer att gÄ in pÄ detaljerna lite lÀngre.

Skillnader mellan Skype och Skype för företag

Den version av Skype vi vanligtvis anvÀnder det Àr perfekt för smÄ och medelstora företag eller smÄföretag Den sysselsÀtter inte fler Àn tjugo anstÀllda. Det Àr helt gratis och uppfyller allt du behöver sÄ att du kan upprÀtthÄlla smidig kommunikation mellan kollegor.

Skype för företag höjer ribban lite högre Àn sÄ möjliggör onlinemöten för upp till 250 personer. ProgramsÀkerhetsnivÄn Àr affÀrsmÀssigt, vilket möjliggör större kontroll över den. Samtidigt Àr det mycket enkelt att hantera medarbetarkonton och Àr perfekt integrerat med kontoret. Det enda Àr att det kostar 2 $ i mÄnaden per anvÀndare.

DÄ blir det Skype-möten, som ocksÄ Àr gratisversionen och att vi under de första 60 dagarna kan prata med max tio personer samtidigt, efter de 60 dagarna max 3 gratis. Du kan genomföra HD-konferenser, dela skÀrmar, anvÀnda en delad whiteboard, laserpekare etc.

Som om det inte vore nog har du ocksÄ tillgÄng till professionella kontroller och möjligheten att tysta alla deltagare. Det enda dÄliga just nu Àr att det bara Àr tillgÀngligt i USA.

Hur man laddar ner och installerar Skype för företag

  • Du mĂ„ste gĂ„ till Office.com och logga in.
  • NĂ€r du har loggat in, gĂ„ till kugghjulsikonen för att ange “Bindande“Som Ă€r lĂ€ngst upp till höger pĂ„ skĂ€rmen.
  • Nu mĂ„ste du vĂ€lj Office 365-lĂ€nken i mina appinstĂ€llningar.
  • HĂ€r mĂ„ste du vĂ€lja mjukvara.
  • sĂ€tta pĂ„ Skype för företag i den vĂ€nstra kolumnen.
  • Det första du ska göra Ă€r att vĂ€lja ditt sprĂ„k, sedan versionen som mĂ„ste vara densamma som de Office-program du har och till sist bara klicka pĂ„ installera.
  • DĂ„ mĂ„ste du vĂ€lja “Springa“Börja ladda ner Skype för företag. Du bekrĂ€ftar och nedladdningen startar.

Vi hoppas att den hÀr artikeln kommer att klargöra det Vem kan anvÀnda Skype för företag nu? Och framför allt, dÀr det Àr tillgÀngligt eftersom endast invÄnare i USA kan anvÀnda den hÀr versionen av appen.

Vi hoppas att Microsoft med tiden kommer att besluta sig för att göra den hÀr versionen tillgÀnglig för alla sÄ att du kan dra nytta av alla fördelar som denna version av Skype har att erbjuda medelstora och stora företag.

0 Shares