Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vem har gjort Overwatch? Lär dig hela historien om spelet och dess fantastiska värld

Overwatch är ett förstapersonsspel för flera spelare, det är för närvarande ett av de mest kända videospelen med liknande popularitet som Ganare Free Brand. Dessutom släpptes Overwatch i maj 2016 för PC och PS4 och Xbox One-konsolersenare under 2019 kommer Nintendo Switch-versionen att lanseras.

Utvecklingen av detta spel var utvecklaren Blizzard Entertainments arbete, som också skulle ansvara för att distribuera kopiorna.

Framförallt Overwatch har en fascinerande historiaeftersom skapandet av tv-spelet beror på avbokningen av Titan, ett spel som företaget hade för avsikt att utveckla.

Sedan, som ett sista försök, kommer Overwatch att nå hand i hand och några av medlemmarna som utgjorde Titans team. Ändra mönster och satsa på ett nytt och modernt spel med expansionen brett universum av hjältar.

Beskrivning av Overwatch

Berättelsen om spelet är fokuserad på den tid då jorden skulle ha haft en kris runt om i världen kasta den i krig och förstörelse; Det är vid denna tidpunkt som det kommer att finnas flera hjältar som kommer att bilda ett fantastiskt team för att möta den här situationen och uppnå ett mål att återställa fred och ordning för mänskligheten, denna trupp kommer att heta Overwatch.

Senare kommer teamet att kunna etablera en global fred som kommer att pågå i flera decennier, vilket gör att befolkningen kan utforska och göra nya upptäckter. Men freden skulle inte vara för evigt som kaos kommer tillbaka och Det är här Overwatch måste gå med i kampen igen.

Allt om Overwatch

Overwatch har ett multiplayer-läge, vilket innebär att flera personer kan spela samtidigt, 6 för att vara exakt. det finns 2 lag, vardera med 6 deltagare De måste arbeta tillsammans för att uppnå alla mål i spelet, vilket är att besegra fienden eller motståndarlaget och vinna.

När du börjar måste du välja den hjälte du gillar bäst, du kommer att se att det finns cirka 31 olika karaktärer. Alla med olika färdigheter försvar, attack och stridsvagn. Det är värt att notera att även om varje karaktär har en färdighet, är deras funktioner olika, de låter dig ändra spelets gång i rätt ögonblick.

Sammantaget kommer du inte bara att ha kul i det här spelet, eftersom varje spel är fullt av äventyr och massor av action. Låter dig ibland sakta ner eller snabba upp din tid för att uppnå alla dina mål. Dessutom är variationen av hjältar så stor att du kan spela med olika karaktärer robotmunkar eller gorilla som bland annat har förändrats genetiskt.

Å andra sidan bör du också veta att denna leverans är ute har sportavdelning endast för PC-användare. Den innehåller också flera turneringar där du gradvis kan bli en professionell Overwatch-spelare. I det här fallet spelar det ingen roll om du är ny i spelet eller vilken nivå du befinner dig på, du hittar en sektion för dig själv och du kan välja mellan.

  • Rättegångar av rivaler
  • Konkurrenter
  • Overwatch League

Vad bör du veta om Overwatch?

Öst spelet innehåller mycket bra grafik Och eftersom det är tillgängligt för flera spelkonsoler och till och med för PC, är det absolut nödvändigt att du kontrollerar att Overwatch fungerar på din PC. Även om din dator är designad för spel är det viktigt att kontrollera att den fungerar optimalt för att du ska kunna njuta av spelet fullt ut.

Å andra sidan är Overwacth för närvarande tillgänglig för konsoler som Xbox One om du har andra versioner av Xbox du måste kontrollera att denna leverans är kompatibel med din konsol. Slutligen, missa inte detta spännande och roliga actionspel eftersom det för närvarande finns över 12 miljoner användare som dagligen ansluter till Overwatch.