Vem betalar mer och bättre? Glovo, Rappi, Deliveroo, Uber Eats eller OrderYa?

0 Shares

Leveransen har kommit ut på marknaden för att stanna på grund av att samhället har allt mindre tid att vänta på en beställning och fortsätta arbeta. Men när det kommer till att jobba i budfirmor, vem och vem betalar mer och bättre, Glovo, Rappi, Deliveroo, Uber Eats eller OrdersYa? Stanna och du kommer att veta.

Följaktligen har nuförtiden företag som är engagerade i denna orderleveransverksamhet blivit mer relevanta och mångsidigheten växer.

Glovo Alternativ

Detta företag är synonymt med total framgång. Glovo grundades 2015 i Spanien, och det tog inte lång tid att etablera sig i minst 20 länder. Rankad bland de mest nämnda och bäst inom beställnings- och hemleveranstjänster.

Detta transnationella projekt är en stor arbetsmöjlighet för många människor som har sina egna transportmedel och, trots att de har den tid som krävs för att utföra dessa uppgifter, letar efter Jag jobbar med flexibilitetförutom att generera ytterligare inkomster om de redan har ett annat jobb.

Skapa intäkter med Glovo

Är du intresserad av att arbeta för Glovo? Du kan sätt upp ditt eget schema och du har den flexibilitet du behöver. När det gäller betalning, tjänas den in på beställning och din inkomst kan variera baserat på vissa kriterier såsom:

  • Orderbeloppet (från 4 € till 6 €).
  • Rutten är klar.
  • Leveranstiden har gått ut.
  • Gjutkomplexitet.
  • Väntetiden för anläggningen att leverera ordern för distribution (cirka 0,05 EUR per minut).
  • Ogynnsamma förhållanden (till exempel regn).

Jobbar på Rappi

Ett av de företag som befinner sig i ett av de bästa ögonblicken när det gäller expansion är Rappi. Etablerat 2015 med huvudkontor i Colombia och fungerar i nästan alla länder i Latinamerika och Centralamerikadet är en tidsfråga när det kommer att utvecklas ytterligare.

Hur mycket kan jag tjäna i Rappi?

I Mexiko ger arbetet med Rappi dig möjligheten att tjäna runt 34 pesos på en enda beställning, även om det kan vara högre. De viktigaste betalningskriterierna är antalet tillryggalagda kilometer.

  • Du kan generera allt från 25 till 40 pesos baserat på ditt ordervärde.
  • Det är viktigt att komma ihåg att genom att ha ett visst antal affärer kan du generera större och mer attraktiva bonusar.

Deliveroo analys

Deliveroo specialiserat på livsmedelsförsörjning är ett annat av företagen med en stark närvaro på den europeiska kontinenten och andra länder runt om i världen som bör övervägas

Hur fördelaktigt kan detta vara?

Har du ledig tid och vill göra det mesta av den för att generera inkomst? Deliveroo kan vara något för dig då detta företag erbjuder sina leverantörer den flexibilitet de behöver för att göra sitt bästa. Betalningar görs månadsvis och anbudet är cirka 11 euro per arbetstimme

Leverera med Uber Eats

Ännu ett företag med stort erkännande runt om i världen. Att vara en Uber Eats-leverantör är ett livsförändrande beslut för många människor runt om i världen som gillar personalförmåner som erbjuds av detta företag. Om du är intresserad av att arbeta med U

Tjäna pengar på leveranser

Det är också ett hemleveransföretag. För att börja arbeta måste du uppfylla ett antal krav och genomföra lämplig registrering.

  • Det uppskattas att en Uber Eats-anställd kan ta ut upp till över 40 € per dag. Betalningar görs varje vecka, och du kan debiteras mer än tusen euro på en månad beroende på antalet beställningar du tar.

Tjäna pengar med beställningar

Ett annat företag som, trots att det inte finns på den europeiska kontinenten, fortfarande utvecklas och värt att lyfta fram är OrdersYa. Företaget har verksamhet över nästan hela Latinamerika och Dominikanska republiken.

Hur är det med betalningen?

Du kan gå med i OrdersYa-teamet med slutna ögon. I det här företaget kommer du att ha friheten jobba när du vill och generera upp till 35 pesos på begäran med motorcykel och 40 pesos på cykel.

Du kommer också att njuta av saftiga och attraktiva bonusar baserat på antalet beställningar du gör under veckan (eller månaden).

Vet du vilken du ska bo hos?

Nu när du vet vem som betalar mer och bättre mellan Glovo Rappi, Deliveroo, Uber Eats och OrdersYa, har du många alternativ att välja det företag du vill ha generera inkomster att stanna och arbeta bekvämt på en bil, motorcykel eller cykel. Vad väntar du på? Registrera dig och börja tjäna!

Å andra sidan, om du vill arbeta och få betalt för hemleveranser men inte mat specifikt, kanske du är intresserad av att lära känna Amazon Flex.

0 Shares