Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Veckovisa prisguider för hårdvara – Moderkort och minne: december 2002 1:a upplagan

Introduktion
För er som inte är bekanta med guiderna här är en kort översikt över hur vi konstruerar dem:

Vi väljer leverantörer som ska visas i våra prisguider baserat på två krav: gedigen feedback från konsumenterna och att ha lägsta möjliga prissättning. Du kommer att märka att dessa leverantörer inte betalar oss för att bli listade här; vi accepterar inte förfrågningar om att bli listade här. Vi har försökt att eliminera leverantörer med låg feedbackbetyg, men vi uppmuntrar dig att göra din egen forskning innan du köper från någon av dessa leverantörer.

Med de nya och förbättrade prisguiderna har vi inte bara ökat våra standarder när vi utvärderar onlineleverantörer, utan vi har också samarbetat med våra vänner på CNet för att erbjuda ännu en tjänst till er alla. Genom att använda CNets sökmotor Shopper.com kan vi ge dig ytterligare en pool av leverantörer att söka från som kontrolleras av CNet. Du kan gå igenom dessa resultat genom att klicka på länken CNet Pricing i den näst sista kolumnen till höger.

Om det finns några problem med guiden eller om en leverantörs prissättning ändras dramatiskt, var noga med att skicka ett e-postmeddelande till författaren som anges längst upp på sidan så vidtar vi lämpliga åtgärder. Kom ihåg att även om vissa leverantörer kan vara billigare listar vi bara de som har generellt positiv feedback från ett anständigt antal konsumenter. Som vanligt, om du har några frågor, kommentarer eller förslag känn free att mejla oss eller posta i AnandTech-forum.

Se även till att kolla in
AnandTechs forum för heta erbjudanden för ännu fler fantastiska processorer, grafikkort och annan teknikköp.

varning
AnandTech stöder inte någon leverantör som anges i följande prisguide. AnandTech säljer inte positioner på Prisguiden. AnandTech eller någon av de leverantörer som anges i denna guide garanterar priserna som presenteras på följande sidor.

Denna vecka
Som vanligt, om du har några rapporter om felaktiga priser, vänligen känn efter free att mejla oss med namnet på säljaren och produkten/priset som visas felaktigt på deras hemsida. Detta kommer att hjälpa oss att ta fram en mer användbar guide i framtiden.

Det här ser ut att vara en bra vecka för semestershoppare! Vi är särskilt glada över att börja lista nForce2-kort eftersom de fortsätter att skapa vågor på AMD-sidan av hårdvaran.

AMD CPU Index AMD CPU Intel CPU-minne